Reklama

Reklama

VOD (1)

James Clayton, jeden z nejchytřejších absolventů vysokých škol v USA, je právě tím, koho chce Walter Burke mít ve své tajné službě. Když Clayton dorazí do výcvikového střediska, čeká na něj mnoho fyzických i psychických zkoušek. Burke má v oblibě především ty psychické, jako jsou nácviky výslechů, vydírání a odolnost na detektoru lži. Po základním výcviku se James dozví, že se pro CIA jako agent nehodí. Ale co když je i tohle jenom test? Právě v okamžiku, kdy začíná mít pochybnosti, pověřuje jej Burke úkolem objevit agenta ve vlastních řadách. Ve spleti různých zvratů a náhlých změn se James může spolehnout na jediné - věřit nelze nikomu a nic není takové, jak to vypadá. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (294)

klerik 

všechny recenze uživatele

Klasický "agentský" film, kde však, aj napriek očakávaniam, neviete kto klame. O čosi živšie ako SPY GAME, finále menej napínavé. Finálnomonológ-filovia si prídu tiež na svoje, lebo Pacino sa pekne rozohnene vykecáva. A hudba to skvelo dopĺňa (dobrý tréning pred Equilibriom). Nečakajte však nejaký hlboký rozbor praktík CIA... ()

Boss321 

všechny recenze uživatele

Průměrný thriller, který má velmi nevyrovnané tempo děje. Po prvních třiceti minutách jsem si myslel, že to bude bomba, ale místo toho přichází nudná část s předvídatelným příběhem, který vygraduje hodně nemastným koncem. Al Pacino nedostal moc prostoru, ale i tak zahrál přesvědčivě jako vždy. Colina Farrella mám vcelku rád a svoji roli zvládl sympaticky, ale scénář druhé poloviny snímku zazdil celkový dojem..... ()

Reklama

elanius 

všechny recenze uživatele

Prvá tretina filmu ozaj parádna, myslím, že už len ten samotný nápad s "testami" by mohol postačiť na celý film. Druhá tretina pomaly katastrofa, ale záver, síce klasického strihu mi úplne postačil. K hercom: Farrel postačujúci štandard, Moynahan pre mňa osobne katastrofa a Pacino OK, ale oveľa radšej ho mám mladšieho, so starobou sa mu vytratila iskra. 7/10 ()

liborek_ 

všechny recenze uživatele

K filmům podobného typu mám mírný odstup, takže milovníci žánru prominou, ale ani tento snímek mě nějako neoslovil... Celé to spíš vypadá jako propagační film CIA a přiznám se, že nebýt Al Pacina, tak bych o Test ani nezakopnul. První půlka docela šlape a určitě je hodně zajímavá. Nápad "nic není takové, jak to vypadá" se sice vyvíjí slušně, ale v druhé půlce je to scénáristicky až nehorázně odbyté. Závěr filmu už je pak docela obtížně zkousnutelný. Vrší se jedno scénáristické klišé za druhým a berlička střídá berličku. Charismatický Al Pacino podal opět slušný výkon, ale ten závěr mi prostě nesednul... ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

Příjemný thriller na jedno shlédnutí. Film má výbornou atmosféru, dobrý příběh. To je ale asi tak všechno. Mohlo být více akce a lepší konec. Přesto je to dobrý pokus v oblasti žánrů. Nejvíc mě bavil herec Al Pacino. Zato Farrell mě zde moc nezaujal, hrál teda dobře. Takže film hodnotím na 57% = *** ()

Galerie (34)

Zajímavosti (6)

  • James Douglas Clayton (Colin Farrell) nosí hodinky značky TAG Heuer Kirium F1 a Walter Burke (Al Pacino) nosí hodinky Tutima Flieger Chronograph. (dyfur)
  • Při scéně na Farmě, v níž Colin Farrell společně s dalšími rekruty hraje karty, jednomu z nich, bývalému policistovi z Miami, říká Sonny Crockett. Colin Farrell si o tři roky později Sonny Crocketta zahrál ve filmu Miami Vice (2006). (Pedro Morales)
  • Obrázky Jamese a jeho otce, které jsou promítány u úvodních titulků, jsou ve skutečnosti fotky Colina Farrella s jeho otcem z dětství. (Káronoš)

Reklama

Reklama