Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(3)

Obsahy(1)

Legenda o hraběti Drákulovi ožívá v novém vyprávění, které detailně rozvádí upírovy krvavé zločiny – a prozrazuje jeho zranitelná místa. (Netflix)

Recenze uživatele whysoserious k tomuto seriálu (2)

Dracula (2020) 

Ach jo- zase ten případ, kdy mě trailer navnadil, ale celek zůstal daleko za očekáváním. První dva díly se dají se shovívavostí zkouknout (protože se odehrávají v minulosti), i když mají slabiny, ale epizoda "Temný kompas" je naprosto šílenej bizár, kterej to všechno posílá do kopru. To, že tvůrcům vyšla sázka na zmodernizovanou variaci příběhů Sherlocka Holmese přenesením do současnosti neznamená, že to samé bude fungovat i v případě Draculy. Popravdě je to dost šílený a nějakou chvíli se z toho asi ještě budu vzpamatovávat. Pokud někdo ještě natočí dobrou adaptaci upířího hraběte, nebo dobrou variaci na to téma, tak tomu dotyčnému budu líbat ruce, ale nevidím to optimisticky vzhledem k tomu, že poslední dobrý film se natočil v roce 1992. A to už je dloooouho... ()

Pravidla bestie (2020) (E01) 

Jako první epizoda na rozjezd dobrý- je to jinak pojaté, efekty jsou fajn, dokonce se tu i vtipkuje. Jen nevím dvě věci: Proč se nevystřihly momenty, které tempo příběhu akorát zbytečně zdržují? A taky jak se v devatenáctém století do maďarského kláštera mezi jeptišky dostala černoška a asiatka? :-D ()

Související novinky

Parazit Davida Koeppa našel režiséra

Parazit Davida Koeppa našel režiséra

24.04.2020

David Koepp je nejen filmový scenárista stojící za snímky jako Válka světů, Jurský park, či Mission: Impossible, je totiž zároveň i úspěšným spisovatelem. Jeho nejnovější knížku, v originálním názvu… (více)

Nový Drákula od režisérky Ničitelky

Nový Drákula od režisérky Ničitelky

12.03.2020

Studia Blumhouse a Universal chystají nového Drákulu. Po nedávné minisérii od Netflixu a BBC a snímku Drákula: Neznámá legenda nebo dřívějších známých adaptacích se tak jedná již o několikáté… (více)

Reklama

Reklama