Reklama

Reklama

VOD (1)

Keď sa ziskuchtiví projektanti rozhodnú zničiť lesné detské ihrisko, zjaví sa mýtický duch, aby im pomohol. Za indiánskeho ducha sa však prezliekol milovník a ochranca prírody McKenna (Chuck Norris), ktorému sa nepáči, ako sa stavebná spoločnosť správa k prírode a neberie ohľady na potreby iných. Na McKennu poštvú aj šerifa Ramseya (Max Gail), aby tvrdohlavého muža nejakým spôsobom „eliminoval... (TV JOJ)

(více)

Recenze (57)

Inner odpad!

všechny recenze uživatele

"Hej Chucku, Walker Texas Ranger ti sice vydělává, ale kritici chtěj vědět jestli umíš zahrát i charakter" "Mmm..." "Vymysleli jsme tohle - budeš se zjevovat jako přízrak, vždycky někomu pomůžeš a budou tam děti." "Mmm..." "Počkej, to není všechno! Bude to mít ekologickej dopad na celou zemi, všichni si uvědomí jak špatný je kácet lesy a tak dále." "Mmm... a budu muset hrát?" "Ne, stačí tvůj výraz, vykradneme pár tónů a bude to končit dobře." "Mmm...A je v názvu Warrior?" "Jo" "Mmm...Beru" ()

Orlau32 

všechny recenze uživatele

Vzhledem k tomu, že se jedná o rodinný film, ale spíše pro děti, tak nemohu být tak přísná. Dá se to vidět a děti tam mají čáry a kouzla a také legrační situace, jak potrestat špatné a bezcharakterní lidi. Já si myslím, že největší umění je právě udělat "napínavý" film pro děti. K tomu měl posloužit i CHUCK NORRIS, který tam (bohužel) nevystupuje jako hrdina, ale jako dobrý lesní duch. No, dětem se to určitě bude líbit. ()

Reklama

Rominator 

všechny recenze uživatele

McKenna (Chuck Norris) chrání horu a okolní les jako ezoterická bytost, která na sebe může vzít podobu lesních zvířat. Jde o film s ekologickou tématikou určený mladšímu publiku. Ohled se na to bere při samotných soubojích, kde nechybí humorné odlehčení. Snímek režíroval Chuckův mladší bratr Aaron Norris. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Americký herec Chuck Norris sa v roku 1996 objavil vo filme "Zálesák" (Forest Warrior), ktorý vznikol pod režisérskou taktovkou jeho mladšieho brata Aarona Norrisa. Zahral si v ňom prízrak ekologicky motivovaného indiánskeho ducha McKennu, čo bojuje proti stavebnej spoločnosti, ktorá sa rozhodla realizovať svoj developérsky projekt v miestnych horách. Neberú ohľady na prírodu, na nesúhlas občanov a ani na deti, ktoré chcú chrániť životné prostredie. Všetko to vyrieši Chuck Norris, ktorý v tomto snímku vyzerá ako nejaký pošahaný, neoholený Winnetou. Podľa mňa to bola nehorázne naivná blbosť. No možno na mladých divákov, ktorí ešte neopustili brány základných škôl, to môže zafungovať ako zábavná ekologická agitka, obzvlášť v tomto momentálne zúriacom čase green deal šialenstva. * ()

zdeny99 

všechny recenze uživatele

Chuck Norris coby tajemný lesní duch, který se umí převtělit do poštolky podobně jako Michelle Pfeiffer ve filmu JESTŘÁBÍ ŽENA. Žije v lese na stromě coby Tarzan. Šaty si pořizuje tam, kde Vinetou. A kromě toho je s bojovými uměními v nejlepší formě, že protivníci po jeho kopech lítají i deset metrů daleko. Tak je to blbost, ale blbost, na kterou se dá dívat a diváka pobaví. A kromě toho je to především akční film pro děti. [1257. hodnocení, 45. komentář, 24%, 400. nejhorší film] ()

Galerie (14)

Zajímavosti (1)

  • Film se natáčel v Hood River, v Lost Lake, v Mount Hood a v Parkdale v Oregonu. (rafix)

Reklama

Reklama