Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Audrey objeví cosi nečekaného, když se v přestrojení dostane k pultu s parfémy, kde pracovala Laura. (SkyShowtime)

Recenze (8)

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery! Trošku se začíná vyjasňovat, kam míří všechny stopy v otázce odhalení vraha kurvy Laury. Stále více otazníků se ovšem rojí v otázce, kdo všechno a především jak se do tohoto případu zapletl, a to je to, co mě zajímá nejvíc a proč se těším na každý další díl. Divák je znamenitě navnaděn a lační po vysvětlení a Lynch dokonale a velice pomalu otáčí dílky skládačky, které si ovšem musí spojovat sám divák. Utvořily se nám definitivně již tři vyšetřovací skupinky, z nichž každá zjišťuje informace na jiné frontě a diváci tak skládají puzzle s milionem dílků. Děj začíná mít opravdu hromadu vrstev, což už u většiny dnešních seriálů nebývá obvyklé. Nad tím vším panuje opravdu luxusní mysteriózní atmosféra a já se těším, co nám přinese finále. Jedno je jisté. Rozhodně nestihne přinést nějaké rozuzlení. Kvalitu stále srážejí nepřesvědčivé herecké výkony velkého počtu postav. Například komparz z Islandu je příšerný. Pevně věřím, že po čase odezní i tento velký nedostatek. ()

fabecc1222 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak s Leem jsem se minule trochu unáhlil, a úplně zapomněl, že je ještě spousta věcí, které má vykonat. Tenhle díl je Leo skoro v hlavní roli, a rozjíždí si svojí akční jízdu s odstřelovačkou (RIP Waldo). Největším tahounem tohohle dílu je pro mě ale amatérská parta vyšetřovatelů James - Dona - Maddy. Skoro až hororové pojetí scény převtělení Maddy do Laury skrze telefonám Jacobymu, další z vrcholů první řady. Audrey jakožto další amatérský vyšetřovací prvek je mi prostě krajně nesympatická, a za mě by potřebovala dostat pár facek, klasické rozmazlené, znuděné dítě bohatých rodičů. ()

Reklama

honajz2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zatím nejlepší epizoda. Tady totiž poprvé naprosto bezchybně fungovalo propojení vztahů postav a mysteriózní atmosféry, nebyla tady žádná vata, takže to ani nenudilo a bavilo mě to celou epizodu. Tahle nějak si to představuju, i když by to mohlo být i silnější, ale už tohle mi stačí. 5* ()

Yarwen 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vyšetřování vraždy se rozvíjí do třech odnoží - jednak tady máme to oficiální policejní (Leo? Jacques?), zároveň se zapojuje Audrey, která tuší nějakou zradu v Jednookém Jackovi a pak tady máme trio Jamese, Donny a Maddy, kteří podezřívají doktora Jacobyho. Krásná rada agenta Coopera ohledně toho, že bychom si každý den měli dát jeden malý dárek - tuhle poučku opakuji a šířím dodnes. ()

Galerie (35)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama