Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Picard začíná zkoumat tajemství Dahj a to, co pro Federaci znamená její samotná existence. Bez podpory Hvězdné flotily se Picard opírá o pomoc ostatních, včetně doktorky Agnes Jurati (Alison Pill) a odcizené bývalé kolegyně Raffi Musiker (Michelle Hurd). Mezitím se skrytí nepřátelé zajímají také o to, kam Picardovo hledání pravdy o Dahj povede. (Prime Video)

(více)

Recenze (16)

lu.ger 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tempo jako v pilotu.. jooo, fakt me zajima co bude dal... postupne odkrejvani je stratreku nove (pominu li dsc), uz to nejsou epizodni kousky, ale spise á la true detectice... no uvidime, kolik nam z toho tng steva zustutane, tohle byl mozna o chlup lepsi dil, peorote tam bylo mene te dnesni prehanne akce a vice premejsleni jak to sebe asi zapadne ()

Praxis 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Souhlasím s uživatelem Spielbergo. Jestli se vám to nelíbí, tak na to prostě nekoukejte. Dávat odpad! je alibistický. Blbečci. A to jsem trekkie tělem i duší už od mých osmi let. Od doby, kdy jsem poprvý viděl v televizi Premiéra DS9. Stewart je skvělej a pomalé tempo vůbec ničemu nevadí. Těch 42 minut uteklo takovým způsobem, že jsem se ani nestačil nadechnout a vydechnout. Jediný, co mě trochu mrzí, je to, že nejspíš tvůrci nereflektují děj z knižních řad (ačkoliv se dušovali, že budou reflektovat minimálně velkolepou trilogii Volání osudu). ()

Reklama

PKD 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Aha. Takže UFP 20 let od ST X už staví jen 1 typ lodí. Tj. jakousi ostře řezanou Akiru, s ostře řezanými rysy, páč fakt jsem se díval pozorně a nad Marsem jsem neviděl nic jiného,haha. Ani se nedivím,že ti syntíci,to všechno zlikvidovali,když viděli,jak návrhářům a projektantům typ: Kurtzman,prostě došly nápady=fantazie. :-/ ()

Spielbergo 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Prosím vás, přestaňte už konečně brečet a fňukat, vy podělaná střední generace! Každej zneuznanej rádoby-trekkie, kterej viděl pár filmů, má potřebu se ohánět svými pseudoznalostmi Star Treku a všem vnucovat, jak jsou všechny nové seriály pitomé a blbě natočené. Nevím, ale asi jste viděli něco jiného než já. Smiřte se s tím, že Picard nebude jako TNG, jelikož sám Stewart se odmítl podílet na něčem, co by bylo jen nápodobou Nové generace. Hraje 94 letého muže, který je zklamaný světem a 10 let na venkově na penzi. A hraje to skvěle. Seriál není a nebude koncipován jako samostatné epizody, takže zavřete klapačky, čumte, buďte rádi za nový Trek a po skončení aspoň první série se dlouze zamyslete, dejte si facku a pak teprve prezentujte svý stupidní názory. Fakt nechápu proč na to teda čumíte, když vám po pouhých dvou dílech seriál tak strašně vadí a tak strašně nedává logiku. To fakt nesnesete jeden pomalejší díl? I když je narvaný novými informacemi a jede přesně v duchu toho co jsme všichni doufali - tedy že bude dále rozvíjet ST vesmír směrem do budoucnosti? Upřímně lituju vaše ubohý existence, který se nedokážou povznést nad pár drhnoucích drobností a nedokážou si prostě jen sednout a užívat si. Užívat si Star Trek, na který jsme čekali 20 dlouhých let. ()

RedRose 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Úchvatné :-) To pomale tempo je neskutečně povedené!! Sice mi moc nesedí, že by Federace ten útok syntetiků důkladně neprošetřila, aby zjistili pravdu  a taky se mi nezdá, že by takto slavný kapitán neměl přístup k nějaké té loďce s warpem. Ale jinak je to skvělé! (trošku mám problém s castingem, protože ve formujícím teamu se mi usadí dvě neoblíbené herečky (Pill a Hurd), ale to je čistě můj problém) ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama