Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Náčelník Apačů Abahachi a jeho pokrevní bratr Ranger se starají o dodržování míru a spravedlnosti na Divokém Západě. Potíže nastanou, když si Abahachi vezme od kmene Šošonů půjčku na financování nové knajpy. Narazí na padoucha Santa Mariu, ten na něj sehraje habaďůru a práskne do bot i s vypůjčenými penězi. Oba odvážné muže pak u Šošonů očerní a obviní je z vraždy syna náčelníka Lstivého Mloka. Šošoni neváhají a vykopou ze země, pro nedostatek válečných seker, skládací židli. Westernová parodie může začít, a ušetřena nezůstane ani Leoneho klasika... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (307)

Hellboy 

všechny recenze uživatele

Něco mezi 2** a 3***, ale ačkoliv jsem se občas zasmál nad některejma praštěnejma fórama nebo zachytil mrknutí na znalce (citace z filmů jako El Topo nebo Tenkrát na západě), tak jsem se až tak moc nebavil, na čemž má hlavní vinu "teplej" indián. Fakt demence, nechápu, koho tim chtěli tvůrci zaujmout. ()

Pawlisman 

všechny recenze uživatele

Jako o úplný odpad se nejedná, výjimečně se i zasmějete a film má relativně slušný spád, takže kromě znechucení, alespoň nepociťujete nudu. Ale například fórky ohledně homosexuálního bratra Abahachiho jsou teda až moc....(úroveň 12ti letého dítěte? - a vy v něčem takovém hrajete či třeba režírujete???) Ačkoliv jsem o filmu nevěděl zhola nic, bylo mi jasné, že takhle přehnaně nevkusný a trapný humor nemůže snad ani pocházet z USA. Ano, další potvrzení mého nevalného názoru o německé kinematografii... ()

Reklama

Lolita 

všechny recenze uživatele

Znáte to - nedělní oběd, nacpete si břich a vyvalíte se u televize, zmocníte se ovladače a projíždíte kanály s cílem zjistit, co solidního je v nabídce. 300 přepnutí za minutu, a dostanete se na jakýsi kanál, kde právě hlásají, že přijde na řadu tahle perlička. Jako rodině vyrůstající na Mayovkách nám tohle pochopitelně nemohlo uniknout. Hned po skončení jsme film začli shánět, jelikož jsme půlku neslyšeli přes řehot u stolu. Jasně, že to není uplně geniální a některé repliky byly trošku zbytečné, ale já jsem se výborně bavila. Ranč Pudřenka, růžovej brácha Vinetač s blinkající Žakelínou, záporák Santa Maria a poslední přání v podobě písničky z reklamy na Super děrovačku - mnohem povedenější než parodie na vesmírné skvosty od stejné partičky v čele s Herbigem. Tady se klucí fakt vyřádili :) ()

danca044 

všechny recenze uživatele

Musím uznat, že jsem se u filmu opravdu bavila. Některé scény byly mírně řečeno trapné, ale převládalo více zábavných scén. Nejlepší hlášky: "Když jsem byla ještě malá Dimitri" nebo "Jacquelino, neblinkej nosem.", jsou prostě nezapomenutelné. Bratr Abahachiho je nejlepší postava filmu a jenom díky němu jsem si film tak užila. Parodie moc nemusím, ale tato se docela vydařila. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Kdyby mi někdo řekl, že mě naprosto rozseká německá (rozumíte? NĚMECKÁ!!!) parodie, tak mu řeknu, že je blbec. A po shlédnutí tohoto bych šel, klekl si před něj, posypal si hlavu popelem, případně pomazal obličej čímkoliv by si přál, a pokorně bych se mu omluvil. Tohle je naprostý masakrální nářez, od kterého by se měli učit soudobí hollywoodští tvůrci parodií. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (10)

  • Celá scéna v jeskyni u konce je dabována, původní zvuk byl znehodnocen zvuky z ulice. (KucC)
  • Koně nemohou zvracet, protože jim pro to chybí v jícnu svaly. "Ich hab 'schon Pferde Kotzen Sehn", v překladu "viděl jsem koně zvracet", je německé přísloví pro něco velmi nepravděpodobného. (dinamit_1)

Reklama

Reklama