Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Neznámí lidé s různými životními osudy – šofér limuziny, manželé před rozvodem, policista, prostitutka, mladí, čerstvě oddaní novomanželé a hotelový manažer -- hledají před nadcházející bouří útočiště v zapadlém motelu uprostřed nevadské pouště. Brzy je kdosi začne po jednom zabíjet. Jak vzrůstá napětí a hosté začnou jeden druhého podezřívat z tajemného vraždění, s překvapením zjistí, že je ve stejnou dobu na stejné místo vůbec nepřivedla náhoda... (AMC Czech)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (716)

golfista 

všechny recenze uživatele

Byl jsem velmi, velmi příjemně překvapen. Po skvělém úvodu, kdy se jednotlivé postavy "náhodně" dostanou do malého motelu přichází hustá atmosféra vyvražďovačky s překvapivým rozuzlením. Narozdíl od filmů s pointou, bez které by daný film nebyl tím čím je, je "Identita" dobře představitelná i bez pointy :) ()

Jossie 

všechny recenze uživatele

Vážně dobrý , dlouho mě žádný horor tak nezaujal , jen ten věčný déšť mi lezl na nervy. První půlhodina byla skvělá - vzájemné propojení osudu všech těch lidí a pak už jen čekat , kdo je na řadě. Závěr mě nakonec překvapil ( i když už jsem tam někde ke konci tušila ) . John Cusack byl výborný , myslím , že špatně jsem ho hrát ještě neviděla. ()

Reklama

HoneyBunny 

všechny recenze uživatele

Identita není nijak novátorská a až do finiše se tváří jako docela konvenční záhadný thriller. Nicméně oplývá skvělou atmosférou a něco v tom filmu vás chytí - zásluha režiséra i herců. V příběhu je navíc několik "nesrovnalostí", které vám napoví, že něco není úplně v pořádku, ještě než si toho všimnete naplno (vrah uteče a vrátí se na stejné místo). "První" konec potěší, ale ten "druhý" si mohl scénárista odpustit, někdy je méně více. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

- šel jsem po schodech k nám, a potkal muže co tam nebyl, ani dnes tam nebyl ten muž, ach, kéž by zmizel navždy už- Kdo je to? S kým teď mluvím? Vrah nesmí přežít!.... Jsme svědky vyvražďovačky se zajímavým podtextem. Dobrá atmosféra osamělého motelu, noc, bouřka, zvláštní skupina lidí a mrtvoly. Ale nejdůležitější v tomto filmu je pointa! Co s vámi provede ona. Mě to teda neodbouralo. ()

Slartibarkfast 

všechny recenze uživatele

Skvělý psychologický thriller, který nás zavede do jednoho malého motelu o deseti návštevnících, kteří vlastně ani nejsou návštěvníci. Nastává boj o přežití a vyhraje jen ten poslední přeživší. Pro mě docela originální film, který vrhá zajímavý pohled na rozpolcenou osobnost šíleného vraha. Bavil jsem se a netušil jsem o co jde až do konce. Skvělá zábava s děsivou kulisou. Strhující momenty a mnoho prožitků pro diváka. Bravurní herci, skvělá režie, děsivá atmosféra. Báječné.. 90% ()

Galerie (81)

Zajímavosti (17)

  • Přestože byl ze závěru filmu vystřižen jeden dialog mezi Johnem Cusackem a Rayem Liottou, tvůrci zde ponechali Liottu říkajícího Cucackovi: "Já jsem to neudělal." (HappySmile)
  • Pravděpodobnost, že by všech 10 postav mělo narozeniny ve stejný den, je přibližně 1:115 694 315 636 972 669 502 854. (HappySmile)
  • Na otázku "Kam vezl policista vězně" důstojník odpoví, že do Carson City. Ve stejném městě se odehrávala část filmu Con Air (1997), ve kterém John Cusack také hrál. (SG-1)

Související novinky

Zemřel herec Ray Liotta

Zemřel herec Ray Liotta

26.05.2022

Ve věku 67 let zemřel herec Ray Liotta, známý například z filmů Mafiáni, Identita, Kokain nebo Země policajtů. O smrti herce informoval server Deadline, podle kterého herec zemřel poklidně ve spánku.… (více)

Co chystá režisér Logana?

Co chystá režisér Logana?

10.06.2017

James Mangold zabodoval už Identitou, Walk the Line nebo Vlakem do Yumy, kariérní vrchol ale slaví až letos díky Loganovi. Jelikož se jedná o Jackmanovu rozlučku se samotným Wolverinem, od začátku… (více)

Thriller s přísně utajenou zápletkou

Thriller s přísně utajenou zápletkou

29.02.2008

Hvězda extravagantní série HBO Tudorovci Jonathan Rhys-Meyers nezanevřel ani na účinkování v celovečerních filmech. S jeho jménem je už nějakou dobu spojována do současnosti přenesená adaptace… (více)

Reklama

Reklama