Reklama

Reklama

Dexterova laboratoř

(seriál)
  • USA Dexter's Laboratory
Animovaný / Rodinný / Sci-Fi / Komedie
USA, (1996–2003), 28 h 36 min (Minutáž: 22 min)

Série(4) / Epizody(78)

Obsahy(1)

Dexter je geniálny chlapec. Vo svojej izbe má za knihovňou tajné laboratórium s najmodernejšou technikou, ktorú si aj sám vyrába. Jeho pokojné rozmýšľanie a pracovanie však narúša jeho nadmieru hlúpa sestra Dee-Dee s deštruktívnymi sklonmi. Svoje laboratórium preto musí pred ňou často chrániť, zároveň nesmie dopustiť, aby sa o ňom dozvedeli jeho rodičia. A aby to všetko nestačilo, musí občas aj odolávať útokom svojho vedeckého soka Mandarka. Byť géniom veru nie je med lízať. (pivo)

(více)

Recenze (109)

husokachna 

všechny recenze uživatele

Dexter mi pomáhal učit se anglicky a někdy i jiné řeči (omelette du fromage mě provází do dnes) a byl pro mě závanem exotiky v době, kdy ještě člověk nebyl přehlcenej obsahem odevšad. I když měl slabší i silnější chvilky, pořád to byl (a je) parádní mix zábavy pro mladší i věkově pokročilé. Čtyři, jak jinak než, sýrové omelety. ()

AxusNalim 

všechny recenze uživatele

1. a 2. řada - klasika, kterou jsem viděl už kdysi v premiéře na Cartoon Network, některé díly skvělé, některé trochu horší. 3. řada - přišly trochu drastické změny výtvarného zpracování a celkově se to zhoršilo, ale třeba díly s Mandarkem, jeho hipísáckou rodinou a jeho redesignovanou laboratoří se mi pořád líbily. 4.řada - na první pohled se mi zdála horší než třetí, ale nakonec kvalitnější díly převážily. Na všechno se dívám s českým dabingem a kupodivu mi po několika dílech přestal vadit. ()

Reklama

uiu 

všechny recenze uživatele

Ráda vzpomínám na doby Cartoonu Networku a kdy jsem byla malá holka a prd jim rozuměla a přesto jsem se u toho seriálu smála, protože mi bylo jedno, co tam říkají, ale co se tam děje. Ovšem taky díky Dextrově laboratoři jsem se pak zdárně učila anglicky a časem jim už začala rozumět. Škoda, že dnes už není ryze anglický program s dětskými seriály, hned by to po jazykové stránce vypadalo v České republice jinak. ()

Zalost 

všechny recenze uživatele

Samozřejmě, klasika nad klasiky, seriál o geniálním chlapci s vlastní tajnou laboratoří, a jeho hloupé, nešikovné sestře je "základ" při znalosti seriálů stanice Cartoon Network. Jediný důvod, proč nedávám hodnocení absolutní, je fakt, že nedávno přibyly nové série a kvalita dílů šla bohužel podstatně dolů. Ale ty starší patří stále mezi špičku. ()

Héj 

všechny recenze uživatele

Jeden z mých nejoblíbenějších kreslených seriálů,takřka geniálně zpracováný, bohužel se to netýká zatím poslední řady seriálu,která je odfláknutá a Dextra mluví nikdo jinej. O čem to tak je? No v kostce, hlavní hrdina je Dexter-boygenius, který má v pokojíčku schovanou obrovskou tajnou laboratoř, o které nikdo nic neví až na jeho otravnou sestru Dee-Dee a pár superhrdinů,dokonce ani jeho rodičene, nebo ano Tento seríál (můžete ho u nás sledovat na kabelovce na kanálu Cartoon-Network) I když je zamýšlen pro děti je psán s nadsázkou a humorem a já se uněj vždy výborně bavim, proto pět hvězdiček ()

Galerie (2)

Zajímavosti (14)

  • Mandarkové pravé meno je Susan. Dôvodom je to, že jeho rodičia boli hippies a dali mu meno podľa "mena, ktoré hovorí vietor". (Flipper)
  • Od roku 2001 boli príbehy "Dexter's Laboratory" preberané s komixovej predlohy. (Flipper)
  • Osobnosť "Krunka" je paródiou na Hulka. Krunková koža je fialová a jeho spoďáre sú zelené. U Hulka je to väčšinou naopak. (Flipper)

Reklama

Reklama