foto

Michael Pataki

  • nar. 16.1.1938
    Youngstown, Ohio, USA
  • zem. 15.4.2010 (72 let)
    North Hollywood, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Trim
2003 Dead Man's Bluff
Edge of Nowhere
Looking Glass, The
1999 Boo Boo Runs Wild (TV film)
1998 4 Second Delay
1996 Příběh doktora Fleisse (TV film)
1990 Hollywood Hot Tubs 2: Educating Crystal
Rocky V - a.z.
1988 Death House
Halloween 4: Návrat Michaela Myerse
1987 Noční akademie
1986 American Anthem
1985 Remo Williams: Dobrodružství začínají
Rocky IV
1984 Cowboy and the Ballerina, The (TV film)
R.S.V.P. (TV film)
1983 Cowboy (TV film)
One More Chance
Sweet Sixteen
1982 Terror at Alcatraz (TV film)
1981 Mrtví a pohřbení
Promoce
1980 Dan August: Murder, My Friend (TV film)
V pravé poledne 2 (TV film)
Vyzvednutí Titaniku
1979 Cibulové pole
Love at First Bite
Marciano (TV film)
Poslední slovo
Samurai (TV film)
Survival of Dana (TV film)
The Glove
Transkontinentální expres (TV film)
1978 Ruby and Oswald (TV film)
Spider-Man Strikes Back (TV film)
Superdome (TV film)
The Pirate (TV film)
When Every Day Was the Fourth of July (TV film)
Zoltán, Drákulův pes
1977 Benny and Barney: Las Vegas Undercover (TV film)
Letiště '77
The Amazing Spider-Man (TV film)
1976 All-American Hustler
Volání divočiny (TV film)
1974 Delinquent School Girls
Grave of the Vampire
Indict and Convict (TV film)
Last Porno Flick, The
The Bat People
1973 Heterosexuals
Last Foxtrot in Burbank
Man for Hanging, A (TV film)
Sweet Jesus Preacher Man
The Baby
The Black Bunch
1972 Brute Corps
Motorkáři
The Pink Angels
Touch of Sex, A
1971 Kmen Andromeda
Return of Count Yorga, The
They Call It Murder (TV film)
1970 Dream No Evil
1969 Bezstarostná jízda
Cut-Throat Kommandoss
Five the Hard Way
1968 Crazy World, Crazy People (TV film)
1964 Espionage Target: You
1963 Rockabye the Infantry (TV film)
1958 Mladí lvi
Ten North Frederick

TV seriály

2010 Griffinovi (TV seriál) - a.z.
Family Guy Presents: Something Something Something Dark Side (S08E20) - a.z.
1999 Goddamn George Liquor Show, The (TV seriál)
1996 Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál) - a.z.
Další trable s Tribbly (S05E06) - a.z.
1991 Ren a Stimpy (TV seriál)
1988 Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Honba za mládím (S01E15)
1987 Mighty Mouse, the New Adventures (TV seriál)
1980 Phyl & Mikhy (TV seriál)
1977 The Amazing Spider-Man (TV seriál)
1974 Get Christie Love (TV seriál)
Paul Sand in Friends and Lovers (TV seriál)
1972 Columbo (TV seriál)
Etuda v černém (S02E01)
1967 Star Trek (TV seriál)
Trable s tribbly (S02E13)
1961 The Twilight Zone (TV seriál)
A Quality of Mercy (S03E15)

Režijní filmografie

Filmy

1977 Cinderella
Dům hrůzy

TV seriály

1977 The Hardy Boys/Nancy Drew Mysteries (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace