Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Povedená akční i rodinná komedie o tom, jak může dopadnout setkání agenta CIA jménem JJ, kterého hraje oblíbený drsňák s dobrým srdcem Dave Bautista (Strážci Galaxie) a devítileté Sophie, která odhalí probíhající tajnou operaci. JJ z toho není nadšený, ale aby se vyhnul prozrazení, musí mazané Sophii slíbit, že ji bude učit, jak se stát neohroženou špionkou. Díky svému odzbrojujícímu šarmu ho prohnaná Sophie dostane do množství situací, ve kterých se hromotluk JJ necítí zrovna pohodlně. To však ještě netuší, že brzy bude nucen poznat i její okouzlující matku. (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (91)

kukkik 

všechny recenze uživatele

V rámci žánru zábavných akčních komedií jde o naprosto vyhovující kousek. Vtipné momenty, velice sympatické obsazení, žádné násilné vnucování PC propagandy, dobře natočené akční scény. Co víc si od filmu tohoto žánru přát? K dokonalosti to má ovšem na míle daleko ale na čtyři hvězdy do naprosto stačí. 4/5 ()

Hapretor 

všechny recenze uživatele

Opět mě Bautista příjemně překvapil ... tímto vede ligu neherců, který se dostali přes wrestling k filmu ... ze všech, co znám, mu to jde nejlíp a mám ho nejradši ... jen tak dál chlape ... opravdu překvapivě svěží, vtipná a dobře zahraná komedie ... bravo ... konečně něco koukatelného a zábavného ... ()

Reklama

Bozvav 

všechny recenze uživatele

Skvělý snímek, kde se hvězdně blýsknul roztomilý medvídek zabiják Dave Bautista a sladká a čtverácká Chloe Coleman. Skvělá byla i Kristen Schaal. Ostatní spíše ušli, ale nikdo nebyl vyloženě špatný. Humor super, akce naivní, ale díky tomu, že se film nebere příliš vážně, sedla. Dokonalá hudba, vtipné hlášky a když Dave tančí, tak to je mega super vtipné. Zbyl prostor i pro emoce a trichu romantiky. Za mne není co vytknout, neb jsem se opravdu královsky bavila. 105%. ()

Acrobat odpad!

všechny recenze uživatele

Každá hora svalov musí mať infantilný zárez na „krásnej“ kariére. Špiónom bol už hocikto, Dave až teraz spolus rybkou. No čo, prečo sa smejeme, veď aj Reno mal kyticu – japonskú liliu mieru. A je to kult. Tento špión s určitosťou a zákonitosťou nebude kultový, pretože tá porcia amerického šialenstva (akože zľahčujem deťom zabíjanie a podprahovo ich vlastne otupujem) je ukážková. Rozum kde si ostal, pýtam sa, cit ušiel si kde, ozývam sa. Hlasno trúbim na verejnosť, že je celý tento klišoidno neidentifikovateľný hnoj ďalším dôkazom úpadku. A isteže to nezachráni ani Hit me Baby (One more time). (videné 11.04.2021, Joj archív) ()

Hollohlaway 

všechny recenze uživatele

Překvapivě příjemné a ne dětinské. Dave Bautista se rozumně soustředil na fyzické hraní a nesnaží se o Oskara, takže si úplně vystačí s kontrastem svojí postavy s okolím, přidá pár suchých hlášek, zamračený výraz a ono to stačí. Bavil jsem se dobře a pár vtipů je výborných, navíc malá Chloe Coleman je fakt talent. Takže i když je to předvídatelné, dobře to odsýpá, tak nějak mile a sympaticky. ()

Galerie (41)

Zajímavosti (6)

  • Natáčelo se v Torontu (Ontario, Kanada). (ČSFD)

Reklama

Reklama