Reklama

Reklama

VOD (1)

Mandalorian přijímá nabídku ke smíru s nadějí, že zamezí dalšímu krveprolévání. (Disney+)

Recenze (57)

-bad-mad-wolf- 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rozčarování ze Vzestupu Skywalkera potlačeno o pouhý dva dny pozdějc - dík! Cool týmovka, která zpětně trochu ospravedlňuje drobátko nanicovatý díly předchozí, šlape ve všech ohledech bezchybně a přidává i nějaký ty bonusy navíc. Humor, akce, špetka emocí, zvrat a cliffhanger jak sviňa - to za 38 minut chceš. Btw, složení ústřední bandy je paradoxně zajímavější a zábavnější, než cokoliv, co dokázala vyždímat poslední filmová trilogie - a to včetně motivací a záhad minulosti. ()

jjjerry 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Lepší průměr. Bohužel stále nevyužívá svůj potenciál. Chválím, jak se postavy začli rozvíjet, děj konečně trochu navazuje. Jen ta nelogičnost mě vadí. SPOILER od kdy se drodi musí "učit"? ti byli ve SW vždy programováni. Proč jdou pěšky? to nemá šéf cechu žádný speeder nebo tvora? a běžné je nocovat venku, kde žijí predátoři schopní útočit? Než začnu akci, tak se ujistím, že "dítě" je v bezpečí, to je přece základ ENDSPOILER. Té hudbě jsem stále nepřišel an chuť. Stále mám pocit, že to jsou zfilmované herní epizody. "tady máš misi, potřebuješ partáky, vyzvedni tam a tam". To vysvětluje i ten bohužel plochý scénáře a špatnou logiku jen aby "vznikla mise" ()

Reklama

Melios 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

/SPOILERY!/ Tvorcovia sa pre tentokrát rozhodli ísť omnoho drastickejším a brutálnym štýlom ,ktorý novému Star Wars len svedčí. Odjakživa som čakal kedy sa vo hviezdnych vojnách ukáže niečo ,kde nemá hlavný protagonista ani náhodou navrch a jeho plán je síce prepracovaný ,ale kvôli kvantite nepriateľov a malému množstvu nábojov ,ktoré má je jeho plán neuskutočniteľný a vyzerá to ,že už z toho ani nie je úniku. Najviac som si užil scénu jak Manda napadli draci a rovnako sa mi páčila aj nasledujúca prestrelka ,ktorá bola prehľadná ,ale dostatočne skromná ,aby sa nehrotila jak v sequel trilógii...Páčil sa mi návrat I have spoken farmára ( sorry ,ale práve mi vypadlo jeho meno a neviem ho nikde nájsť ) ,no veľmi som bol šokovaný aj jeho nečakaným odchodom. Ako sa z tohoto Mando vyhrabe je mi fakt otázne... ()

BROKEN_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Prozatím nejlepší epizoda! Úžasný díl, ve kterém se vrací postavy z předešlých dílů, takže tohle byl nejspíš důvod, proč jsme dostaly celkem zbytečné díly, ale teď to do sebe skvěle zapadá, že mi nic z toho nevadí. Baby Yoda neskutečný! To jak s ním tvůrci pracují je bomba! Závěr? Nedejchal jsem. Očekávám skvělé finále. Gus z Breaking bad is here! :-D ()

Daniel2003 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Absolutní nářez po všech stránkách. Scénáristicky výborné, vizuálně bezkonkurenční a hudebně perfektně podkreslené. Hlavně ale tady děj jede naplno a spojuje dříve zdánlivě bezúčelné epizody, které nyní získaly silný význam. Mandalorian má náběh na nejlepší sci-fi seriál nové generace, tak snad to klapne po otřesné Disneyho SW trilogii. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama