Reklama

Reklama

Tok´rovia poskytnú centrále SGC informácie, kde sa nachádza zajatý tím SG-1. Generál Hammond vyšle všetky dostupné tímy Stargate, aby SG-1 vyslobodili. Medzitým Hathor vyberie Jacka, aby hostil v svojom tele dospelého Goa'ulda. Zachránené tímy strácajú kontakt s jednotkou, ktorá stráži bránu, a preto sa rozhodnú vrátiť bez Jacka. Medzitým sa Teal´covia vrátia na Chulak a snažia sa získať armádu Jaffov, aby pomohla vyslobodiť zajatý SG-1. Jaffovia sú však stále vystrašení a nikto sa k nim nechce pripojiť. Pri hviezdnej bráne pozemské tímy SG zaskočí silná energetická bariéra a mohutný odpor Jaffov. Stratia veľa mužov a musia sa ukryť v podzemných chodbách Tok´rov. (TV JOJ)

(více)

Recenze (10)

Xeelee 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

E22 ⤶ Spojenectví s Tok'ry začíná nést plody. Bez nich by bylo po SG-1. Lidé, Jaffové a Tok'rové se spojí v jedné obrovské záchranné operaci. Teal'c se projevil jako velký lídr a strhl svým projevem Jaffy na svou stranu. Dopady operace pro budoucnost všech jsou obrovské. ⤷ E02 ()

kwoky 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ta Hathor toho ale nakecá. Ještě že tak. Když mluví, způsobí méně škody. Velmi akční díl plný přestřelek. Ještě že máme Brataca a jeho vzpomínky na menší překvapení v lese. ()

Grogan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pěkná akční epizoda, kde konečně trochu vidíme v akci pár dalších SG týmů, škoda, že kromě sympatického plukovníka Makepeace je to jen banda komparzistů, kde nemáme šanci poznat je trochu víc. Několik zajímavých nápadů bylo napasovaných do epizody, některé měly důležitost pro budoucí dějové linie - mluvím hlavně o počátku Jaffské rebelie, jiné zůstaly nevyužité - Jack hostitelem Goa'ulda. Největším plusem dílu je pak první Hammondova akce ve vesmíru a jak si to evidentně užíval. Vlastně jediná věc, která mi na tomhle dílu vadí, je takový pocit falešně šťastného konce, kdy to vyznívá, že všechno dobře dopadlo, přitom to vypadá, že kvůli záchraně 3 lidí jich 8 nebo 9 umřelo, aniž by to někomu dělalo vrásky. Řekl bych, že major Davis měl v tomhle ohledu pravdu.... ()

Mistr119 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak pro mne konkrétně trošku slabší rozjezd nové série... vlastně se jednalo jenom o to, aby byla ukončena předchozí epizoda. Cajk, další Goaul'd padl, ale především byl tenhle díl hlavně o akci.. ()

Reklama

Reklama