foto

Tom Butler

  • nar. 1951
    Ottawa, Ontario, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Ježek Sonic
2018 Morning Show Mystery: Mortal Mishaps (TV film)
Morning Show Mystery: Murder on the Menu (TV film)
2016 Autumn in the Vineyard (TV film)
Láska s kovbojem (TV film)
Pro lásku cokoliv (TV film)
2015 Padesát odstínů šedi
Země zítřka
2014 Primary
2013 The Toyman Killer (TV film)
2011 Pomsta a spravedlnost (TV film)
2010 A-Team
One Angry Juror (TV film)
Paní Zázračná na Manhattanu (TV film)
2009 Revolution (TV film)
2008 Crime
Kmen Andromeda (TV film)
Ten pravý pro mě (TV film)
That One Night
2007 Krycí jméno: Čistič
Odstřelovač
2006 Hadi v letadle
Let 93 (TV film)
Všechno jde do háje
2005 Distant Drumming: A North of 60 Mystery (TV film)
The Score
2004 Hokejový zázrak
2003 Amnésie
Freddy vs. Jason
Schůzka s temnotou: Dopadení Andrewa Lustera (TV film)
Zločiny podle Mary Higgins Clark: Zločin z vášně (TV film)
2001 HRT (TV film)
Josie a její kočičky
2000 Hlavní cíl (TV film)
Na mrtvém bodě (TV film)
Živá panenka (TV film)
1999 Důkaz neviny
Válečníci (TV film)
1998 Dlouhá cesta domů (TV film)
Oklahoma City: A Survivor's Story (TV film)
Spojení se smrtí (TV film)
1997 Dítě Medúzy (TV film)
High Stakes (TV film)
Především nikomu neublížím (TV film)
Ronnie & Julie (TV film)
Třetí dvojče (TV film)
1996 Mateřské instinkty
Robin z Locksley (TV film)
Smrti v patách (TV film)
1995 Pád letu 174 (TV film)
Zálesáci (TV film)
1994 Bezmezná posedlost (TV film)
Death Match
Green Dolphin Beat (TV film)
Proti své vůli (TV film)
Race to Freedom: The Underground Railroad (TV film)
Someone Else's Child (TV film)
The Disappearance of Vonnie (TV film)
1993 Ernest kanonýrem
Havárie v Arktidě (TV film)
Judgment Day: The John List Story (TV film)
Krvavý východ slunce
Ďáblův advokát
1992 Ve hře je diamant (TV film)
1991 Scanners II
1990 Hitler's Daughter (TV film)
Labor of Love (TV film)
1989 Den první (TV film)
Most do ticha (TV film)
Renegáti
Rocket Boy, The (TV film)
1988 Blades of Courage (TV film)
Martha, Ruth & Edie
Mléko a med
1987 Duchem proti své vůli (TV film)
Walking on Air (TV film)
1986 Confidential
The High Price of Passion (TV film)
Výstup
1985 Murder in Space (TV film)
Vedoucí místo
1982 Off Your Rocker (TV film)
Vražedná linka
1981 July Group, The (TV film)
1978 Drying Up the Streets

TV seriály

2018 Literally (TV seriál)
Salvation (TV seriál)
Otevřete oči (S02E08)
Dopad (S02E01)
2017 Zatracení (TV seriál)
The Emperor of Ice Cream (E04)
Which Side Are You On (E02)
Chesapeake Shores (TV seriál)
All Our Yesterdays (S02E07)
Pasts and Presents (S02E02)
Secrets, Lies, and School Supplies (S02E01)
Darebák (TV seriál)
A Good Leaving Alone (S04E10)
The Third Man (S04E09)
Bifocals (S04E07)
další epizody (7)
2016 Chesapeake Shores (TV seriál)
Deals Undone (S01E08)
Georgia on My Mind (S01E06)
Zoo (TV seriál)
Clementine (S02E13)
Šavlozubec (S02E12)
Gorila (S02E11)
další epizody (8)
2015 Minority Report (TV seriál)
Útěk (E10)
The Whispers (TV seriál)
Traveller in the Dark (E12)
Homesick (E11)
Darkest Fears (E10)
The Flash (TV seriál)
The Darkness and the Light (S02E05)
The Sound and the Fury (S01E11)
Cedar Cove (TV seriál)
Getting to Know You: Part Two (S03E11)
Getting to Know You: Part One (S03E10)
Engagements (S03E09)
další epizody (9)
2014 Intruders (TV seriál)
Bound (E06)
And Here... You Must Listen (E02)
She Was Provisional (E01)
Rush (TV seriál)
Dirty Work (E09)
Lovci duchů (TV seriál)
Sharp Teeth (S09E12)
2012 Pravěk: Nový svět (TV seriál)
The New World (E01)
Zločin (TV seriál)
Co vím (S02E13)
Kluk, nebo holka (S02E12)
Buldok (S02E11)
další epizody (10)
Hranice nemožného (TV seriál)
Černý Blotter (S05E09)
2011 Kingová (TV seriál)
Tajemství kruhu (TV seriál)
Beneath (E08)
Masked (E07)
Bound (E02)
Zločin (TV seriál)
Sestup Orfeův (S01E13)
Orfeus (S01E12)
Spodní proud (S01E09)
další epizody (9)
2007 Painkiller Jane (TV seriál)
Láska je Láska (TV seriál)
Limity (S04E04)
2006 Agentura Jasno (TV seriál)
Nechť promluví nyní, nebo ať navždy mlčí (S01E03)
Blade (TV seriál)
Lovci duchů (TV seriál)
Strašák (S01E11)
2005 Smallville (TV seriál)
Ztráta pamět (S04E19)
2004 Human Cargo (TV seriál)
Mrtví jako já (TV seriál)
O vlásek (S02E08)
2001 Krajní meze (TV seriál)
Nádoba (S07E05)
2000 Cesta vzhůru (TV seriál)
Daised and Confused (E17)
1999 Hvězdná brána (TV seriál)
Pod palbou (S03E01)
Otázka paměti (S02E22)
1998 Krajní meze (TV seriál)
Mary 25 (S04E15)
1996 Dva (TV seriál)
Cesta do neznáma (TV seriál)
Gillian a duchové (S02E03)
Krajní meze (TV seriál)
Řádně a poctivě (S02E08)
1995 Cesta do neznáma (TV seriál)
Klouzači (S01E01)
Krajní meze (TV seriál)
Změna (S01E12)
Valerie 23 (S01E02)
Akta X (TV seriál)
Kolonie (S02E16)
1994 Pod ochranným dohledem (TV seriál)
1993 Akta X (TV seriál)
Duch stroje (S01E07)
Cobra (TV seriál)
Madison (TV seriál)
Highlander (TV seriál)
Eyewitness (S01E12)
1991 The Commish (TV seriál)
Vražedné pobřeží (TV seriál)
Nezapomeň na mne (S01E07)
Cesta do Avonlea (TV seriál)
All that Glitters (S02E09)
1990 Protiúder (TV seriál)
1987 Street Legal (TV seriál)
1985 Horká noc (TV seriál)
1982 The Edison Twins (TV seriál)
1979 The Littlest Hobo (TV seriál)
1976 For the Record (TV seriál)
1975 King of Kensington (TV seriál)

Dokumentární

2012 Příběhy, které vyprávíme

Video kompilace

1995 Akta X – Akta 4: Kolonie (video kompilace)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky