Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Poté, co se Jack stal generálem a vůdcem SGC, se v SG-1 uvolnilo místo. O místo má spousta lidí zájem včetně plukovníka Vaselova. Osobně dorazí na SGC, aby se o místo ucházel. Jack ho odmítne. Vaselovi je nějak divně. Na své ruce objeví jakousi vyrážku. Daniel si s ním půjde popovídat. Během jejich rozhovoru se Vasel zhroutí. (Varan)

(více)

Recenze (9)

Xeelee 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

E02 ⤶ Někdo mě postřelil… Anubis přežil, parazituje v lidských tělech, potřebuje se dostat ze země bránou a v epizodě to dost odnáší Rusové. Vykreslit Anubise jako nákazu je vystihující. Jeden sympatický Rus (Alexij Vaselov) nakonec zachránil život Jackovi, což možná zmírní jeho rusofobii. V době tvorby seriálu nepůsobili Rusové zdaleka tak strašně jako teď během války na Ukrajině, jako brutální agresorská totalita izolující se od světa, ze které se postupně stává druhá KLDR. ⤷ E04 ()

kwoky 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Do zimy." Dobře zapamatovatelná epizoda, díky tomuto originálnímu konci a charismatickému ruskému vojákovi. Anubis je zpátky na scéně a klidně si týden lítá po SGC. Doufejme, že teď už je od něj fakt nadobro pokoj. Obecně díly s paranoiou mám hodně rád a tento není výjimkou. ()

Grogan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Anubis znovu na scéně je sice trochu klišé, ale pěkná epizoda. Hodně se mi líbila postava plukovníka Vaselova, vůbec by mi nevadilo, kdyby se skutečně přidala k SG-1, alespoň by frontový tým byl více mezinárodní. Jackovu xenofobii vůči Rusům jsem už komentoval, takže se nebudu zbytečně opakovat. Konečný záběr z ledové planety byl hodně stylový. Jinak všímaví diváci si možná všimli, že jednoho z vojáků si zahrál stejný herec který si zahrál už mladého generála Hammonda v 1969. Šikovný chlapec, za 35 let skoro vůbec nezestárl. ()

Reklama

Reklama