Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ve filmu Zlatokopky vede Ramona (Jennifer Lopez) tým protřelých striptérek, které se rozhodnou svým klientům z Wall Street ukázat, zač je toho loket. (Vertical Entertainment)

Videa (9)

Trailer 1

Recenze (127)

VanTom 

všechny recenze uživatele

Ano, ano, nezávislé, silné ženy se o sebe postarají… sváděním, drogováním a okrádáním úspěšných (tzn. určitě nepoctivých, takže si to zaslouží) "žraloků" z Wall Street. Hmm… Muži zde fakt nehrají jedinou kladnou, nedejbože důležitou roli, jen cynický materiál pro obživu / obohacení. Film je z řemeslného hlediska moderně, nápaditě natočený (výborný písničkový soundtrack) a Jennifer Lopez válí (pominu-li, že se stejně jako ostatní hrdinky maluje a obléká jako štětka), jenže jeho zápletka, bez všech těch sestersky pospolitých párty a holčičího stěžování / psychologizování, stačí sotva na hodinu. ()

helloween93 

všechny recenze uživatele

Většinou mi filmy z podsvětí nebo o kriminálnících baví, ale Hustlers nebyl ten případ. Možná je to tím, že filmu chybí nějaká gradace děje nebo vývoj postav. Nejlepší scénou filmu je Jennifer Lopez tancující u tyče. Fakt mi to nebavilo a nechápu, že na film lidi chodili, protože tak sexy to zase neni, respektive až na úvod to vůbec sexy neni. Studio STX v roce 2019 kasovně zabodovalo s Untouchables a právě s Hustlers. 2* ()

Reklama

Autogram 

všechny recenze uživatele

Tak nakoniec o niečo väčšia blbosť, ako som čakal. Zlatokopky sa chcú zbaviť tyče tak, že vykrádajú kreditky a to nie len taká sranda, ako sa môže zdať. Zabalené je to do videoklipového balenia so skokmi v udalostiach hala-bala, a už keď podstata skutočného príbehu je pochybná, tak podobne musel dopadnúť aj film. A ešte aj tým, že najlepšie vyzerajúca štetka je tá najstaršia z nich. ()

kleopatra 

všechny recenze uživatele

Zlatokopky si hrají na něco, na co nemají, takové jakože Casino v ženském vydání, ovšem bez invence a iq s Lopez zatvrzele přesvědčenou, že je několik levlů ve všem nad vším. Holky mě nijak nepřipoutaly, jejich ňuňání s dětmi a babičkami, stesky, vzestupy k činčilám a pády do háemka ze dne na den nedojaly. Prostě plytká záležitost, která by snad chtěla být něčím přelomovým. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Wu se zdá být morálním centrem filmu a hlavním tématem se zdá vagina (nevím jestli to ještě není nekorektní slovo). Scény v prostředích klubů se mi zdály fajn. Český název se mi po dlouhé době zdá lepší než původní. Je to feministický film, už je proto že mužští herci zde mají jen štěky. Ženy jsou zde ve stále rizikovější atmosféře jsou nuceni vzít svůj život do vlastních rukou. ()

Galerie (50)

Zajímavosti (12)

  • Před zahájením hudební kariéry byla Cardi B striptérkou. (ČSFD)
  • Lorene Scafaria prohlásila: „Chtěli jsme v určitých scénách použít co nejvíce skutečných peněz.“ (ČSFD)
  • Celosvětová premiéra proběhla 7. září 2019 na Mezinárodním filmovém festivalu v Torontu. (BMW12)

Související novinky

Hammer a Lopez v akční romantice

Hammer a Lopez v akční romantice

28.10.2020

Armie Hammer a Jennifer Lopez byli obsazeni do nové akční romantické komedie Shotgun Wedding. Lopez už má s tímto žánrem samozřejmě bohaté zkušenosti, pro Hammera se ovšem bude jednat o premiéru.… (více)

Reklama

Reklama