Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ve filmu Zlatokopky vede Ramona (Jennifer Lopez) tým protřelých striptérek, které se rozhodnou svým klientům z Wall Street ukázat, zač je toho loket. (Vertical Entertainment)

Videa (9)

Trailer 1

Recenze (127)

VanTom 

všechny recenze uživatele

Ano, ano, nezávislé, silné ženy se o sebe postarají… sváděním, drogováním a okrádáním úspěšných (tzn. určitě nepoctivých, takže si to zaslouží) "žraloků" z Wall Street. Hmm… Muži zde fakt nehrají jedinou kladnou, nedejbože důležitou roli, jen cynický materiál pro obživu / obohacení. Film je z řemeslného hlediska moderně, nápaditě natočený (výborný písničkový soundtrack) a Jennifer Lopez válí (pominu-li, že se stejně jako ostatní hrdinky maluje a obléká jako štětka), jenže jeho zápletka, bez všech těch sestersky pospolitých párty a holčičího stěžování / psychologizování, stačí sotva na hodinu. ()

wooozie 

všechny recenze uživatele

Přemýšlím, co vypovídá o současných amerických hodnotách více, zdali fakt, že to v kinech vydělalo více než 100 milionů dolarů, nebo to, že největší vedlejší "hvězdou" ve filmu má být Cardi B, kterou časopis Time zařadil mezi 100 nejvlivnějších lidí světa? Skutečnost, že se tu možná dá dívat na osazenstvo, ještě neznamená, že to dokáže překrýt naprostou stupiditu všeho ostatního. Za Lili Reinhart a Jennifer Lopez jsem chtěl dát nějaké rozumné hodnocení, ale některé rádoby životní moudra a idiotské dialogy to posílají div ne do odpadu. ()

Reklama

KoRner 

všechny recenze uživatele

JLo bola celkom odvážna si za toto pýtať Oscara, ale jej najhorší výkon to každopádne nebol. Partia štetiek, ktoré keď si uvedomia, že až také neodolateľné nie sú, začnú chlapov opíjať, drogovať a následne ozbíjať o každý dolár na kreditke. Morálne dilema rieši iba okrajovo, ale aj ten príbeh to má proste slabý a celý gang neurobil nič prevratné, kvôli čomu by si zaslúžil viac než jeden stĺpček v novinách, ktorý aj nakoniec dostal. Ak ste si pozreli ako vyzerali tie dievčence v reále, je vám jasné prečo sa o ne nikdy polícia nezaujímala. Veď kto by sa takým niečim chvalil?! ()

lamps 

všechny recenze uživatele

Hezky pokládaný feministický argument, který to zkušeně uhrává bez vyostřenějších konfliktů a výrazného vývoje postav. Dobře se na to kouká a Lorene Scafaria zvládá montáž jednotlivých sekvencí na podtrženou jedničku, ale jako obhajoba represivních skutků v době deprese to působí příliš nevinně a odvázaně a jako obžaloba systému je to zjednodušující. Scorsese je zkrátka o dva parníky vpředu, přestože tady je podobně dobře zužitkovaný dobový soundtrack i motiv vypravěčů a navíc se před kamerou promenáduje Jennifer Lopez, která by sice mohla být mojí mamkou, ale jako přítelkyni bych ji bral pořád radši.. 65% ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Nemôžem povedať, že by som sa na tento film tešil, ale rovnako ako ostatný aj ja som bol zvedavý na to, ako JLo vrtí zadkom pri tyči. Musím povedať, že vyzerá stále skutočne dobre, celkovo jej aj tato rola sadla, je vidno, že si to užíva, aj keď tu nieje ako hlavná postava. Čo sa týka príbehu vlastne je to len o tom ako zviesť chlapa, zarobiť, alebo neskor ho aj okradnúť. Nie je to úplne najhoršie a niektoré scény sú dobre, ale moc ma nebavili ostatné postavy. Stavím sa, ženám sa to bude páčiť určite viac ako chlapom. 60% - 3* ()

Galerie (50)

Zajímavosti (12)

  • Pes v obchoďáku je pojmenován podle vlastního psa Lorene Scafaria, pana Bruce. (ČSFD)
  • V rozhovoru Jennifer Lopez řekla, že náhodou zasáhla do nosu Constance Wu při natáčení bojové scény. Když Wu začal nos krvácet, Jennifer se bála, že jí ho zlomila, nakonec se ukázalo, že zlomený není. (ČSFD)
  • Film se inspiroval skutečným příběhem. Článek „The Hustlers at Scores“, který napsala Jessica Pressler, vyšel v New York Magazine 28. prosince 2015. (Rominator)

Související novinky

Hammer a Lopez v akční romantice

Hammer a Lopez v akční romantice

28.10.2020

Armie Hammer a Jennifer Lopez byli obsazeni do nové akční romantické komedie Shotgun Wedding. Lopez už má s tímto žánrem samozřejmě bohaté zkušenosti, pro Hammera se ovšem bude jednat o premiéru.… (více)

Reklama

Reklama