VOD (1)

Ve filmu Zlatokopky vede Ramona (Jennifer Lopez) tým protřelých striptérek, které se rozhodnou svým klientům z Wall Street ukázat, zač je toho loket. (Vertical Entertainment)

Videa (9)

Trailer 2

Sell

všechny recenze uživatele

Jediný film kde bolo ešte pár voľných miest, pôvodne som neplánovala naň ísť ale veľmi príjemne ma prekvapil! JLo ktorá má 50 rokov s perfektnou postavou točiacou sa okolo tyče ako nič a jej sestry okrádajúce chlapov z wall street . Perfektne zvolený soundtrack k určitým scénam a nenudila som sa celý film ktorý ubehol naozaj rýchlo. Za mňa príjemné prekvapenie a preto 4* ()

Henry007

všechny recenze uživatele

U Hustlers dokážu pochopit oblibu filmu v USA i nevlídné přijetí v ČR. Zhruba 3/4 stopáže je to energický film o partě holek, které v životě neměly mnoho štěstí a u tyče nacházejí nejen jednodolarovky, ale také opravdové přátele a plán, jak zbohatnout. Vizuál blyštivý jako postava JayLou na pokraji padesátky, doplněný pop music let minulých. Nejde se příliš do hloubky postav, nikdy jim nehrozí reálné nebezpečí, že je policie chytí, ale díky rychlému tempu jsem byl baven a nevadilo mi to. Poté se ale přímočaré vyprávění zbytečně zkomplikuje - skáče se mezi minulostí a současností v tak neučesané podobě, že jsem se v tom úplně ztratil a netušil, co se v jakém roce událo a zda se jedná o scény z minulosti nebo nikoliv. Filmu značně dojde dech a vyvrcholení filmu nenabídne žádné emoce ani napětí, vyšumí do prázdna. Jako nenáročný film pro holky to obstojí, zvěsti okolo Oscarových nominací už byly mimo. ()

BOURQUE

všechny recenze uživatele

Film zachycujúci život niekoľkých slečien, pracujúcich v striptízovom bare, ktoré sa snažia prežiť následky finančnej krízy. Samozrejme, ich (špinavé) triky už aplikovali aj pred tým, ale až po vypuknutí finančnej krízy (koniec rokov 2000) to začína byť zaujímavý. Po videní filmu som vedel myslieť len na to, že išlo by to natočiť lepšie a vyťažiť z toho aj viac. L. Scafaria sa totiž už od samého začiatku sa snaží film predať ikonickým tancom J. Lopez. Ona síce predvedie jednu zo svojich najodvážnejších scén, ale inak jej výkon je bez výraznejšej sily. To isté sa dá povedať aj ostatných. P.S.: V niektorých prípadoch forma trestu je smiešna. Osobné hodnotenie: 69% (**) ()

Bozvav

všechny recenze uživatele

Strašná ptákovina o ničem, kde si na své přijdou pouze páni (popř. lesby), kterým stačí ke štěstí hoódně silikonu, botoxu, liftingu, třpytek a tuny makeupu. Jennifer už pro samý botox nemůže hýbat ksichtem (nicméně zadek má pořád výstavní), její kožená kamarádka nejspíše mimiku neprovozuje od narození. Film nic nesděluje, výrazná absence čehokoliv humorného, napětí, nebo nějakou dramatickou chvilku byste hledali marně. Nudné a fádní, jednu hvězdu za tanec u tyče. ()

helloween93

všechny recenze uživatele

Většinou mi filmy z podsvětí nebo o kriminálnících baví, ale Hustlers nebyl ten případ. Možná je to tím, že filmu chybí nějaká gradace děje nebo vývoj postav. Nejlepší scénou filmu je Jennifer Lopez tancující u tyče. Fakt mi to nebavilo a nechápu, že na film lidi chodili, protože tak sexy to zase neni, respektive až na úvod to vůbec sexy neni. Studio STX v roce 2019 kasovně zabodovalo s Untouchables a právě s Hustlers. 2* ()

• Zpěvačka Bebe Rexha byla oslovena pro roli ve filmu, nakonec ji ale nedostala. (ČSFD)
  • Před zahájením hudební kariéry byla Cardi B striptérkou. (ČSFD)
  • V rozhovoru Jennifer Lopez řekla, že náhodou zasáhla do nosu Constance Wu při natáčení bojové scény. Když Wu začal nos krvácet, Jennifer se bála, že jí ho zlomila, nakonec se ukázalo, že zlomený není. (ČSFD)

Související novinky

Hammer a Lopez v akční romantice

Hammer a Lopez v akční romantice

28.10.2020

Armie Hammer a Jennifer Lopez byli obsazeni do nové akční romantické komedie Shotgun Wedding. Lopez už má s tímto žánrem samozřejmě bohaté zkušenosti, pro Hammera se ovšem bude jednat o premiéru.… (více)