Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ve filmu Zlatokopky vede Ramona (Jennifer Lopez) tým protřelých striptérek, které se rozhodnou svým klientům z Wall Street ukázat, zač je toho loket. (Vertical Entertainment)

Videa (9)

Trailer 2

Recenze (126)

classic 

všechny recenze uživatele

Banda štyroch atraktívnych, sexi a exotických striptériek na čele s líderkou Ramonou Vegou, okolo ktorej taktiež tancujú pri tyči i ďalšie tri adeptky na smelý plán, ktorý spočívá v okrádaní finančníkov z Wall Street, ktorých najprv v prvotriednom striptízovom klube postupne rozpália svojim neuveriteľným sexeapealom, keď už sú naľadení na ich vlnovú dĺžku, tak ich zdrogujú, aby sa stali ešte viac poddanejšími (a nepamätali si, čo bolo včera), kedy ochotne odovzdávajú svoje nabité kreditné karty, pričom tieto dámy im rady vybieľujú účty, že sú potom títo ‘nešťastníci’ automaticky o pár tisícov dolárov ľahší, ony sú zase o to „ťažšie” , že im to začalo veľmi chutiť, takto krásne zarábať peniažky, ale hovorí sa: „Dovtedy sa chodí s džbánom po vodu, kým sa nerozbije” . Nič nemôže trvať donekonečna, všetko raz skončí... ? _ „Strašne som sa tešil na J. Lo, ktorej to aj v päťdesiatke extra svedčí, má perfektnú postavu, veľký, poistený zadok na stovky miliónov dolárov, predvádza jeden zo svojich najlepších hereckých výkonov kariéry, normálne by som asi išiel s ňou aj na večeru do reštiky, keď by som jej potom pošepkal do uška, aby mi zatancovala, ako Ramona, čo by bola čerešnička na torte” . Titulky, ktoré som mal k dipozícii, boli ozaj biedne, a tak nakoniec to nie je až tak hrozné, ako som si sprvoti myslel, občas sú tu veľmi horúce sekvencie, ktoré vylepšujú celkové hodnotenie, ale všetky postavy mi prišli až tak moc stupídne, sprosté, hlúpe, že sa mi tým pádom dosť znechucovali. Nedal som slabé dve hviezdičky, a prečo ? Vysvetlenie sa dá nájsť v tejto šteklivej recenzii-par excellence ! ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Seminárnu prácu užívateľa filmfanouch som nestihol dočítať (dostal som sa k slovu girl-power). Ja neviem, ale myslel som si, že tu je priestor na komentáre k filmom a nie obhajoba doktorátu. Ale k tomu girl power. Áno, je to ďalší z tých filmov, ktorý vtĺka ženám alebo skôr mladým dievčatám, že je cool byť prostitútkou, striptérkou či kurvou, ale hlavne treba mať na to hrdosť. A ak by to náhodou nie celkom dobre vyšlo, tak na vine sú predsa muži, od ktorých si vždy tak rady brali peniaze. Takže podstata celej tej "krimi" zápletky je úplne mimo a zlodejským kurvám nefandím, nech majú podobu Jennifer Lopez alebo našich politikov. ()

Reklama

Bozvav 

všechny recenze uživatele

Strašná ptákovina o ničem, kde si na své přijdou pouze páni (popř. lesby), kterým stačí ke štěstí hoódně silikonu, botoxu, liftingu, třpytek a tuny makeupu. Jennifer už pro samý botox nemůže hýbat ksichtem (nicméně zadek má pořád výstavní), její kožená kamarádka nejspíše mimiku neprovozuje od narození. Film nic nesděluje, výrazná absence čehokoliv humorného, napětí, nebo nějakou dramatickou chvilku byste hledali marně. Nudné a fádní, jednu hvězdu za tanec u tyče. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Prý se to tak nějak stalo. Banda „protřelých“ striptérek si po svém pohraje se svými zákazníky z Wall Street. Nemá to být legranda, ale zahrát si máme na vážnější notu. Chce to být jakousi sondou do nelehkého života žen, které celé dny vrtí zadkem, poslouchají oplzlé řeči zákazníků a nosí u toho s sebou spoustu bolístek. Děj se motá okolo živočišné Jennifer Lopez (herecky slušná ano, nominace na Zlatý glóbus je ale krapet moc), která si vzala pod svá křídla začínající krutiprdelku Constance Wu. Někde v půli se to zlomí a ze seznamovačky se světem nadržených pracháčů a tančících holek s kalhotkami s minimem látky přecházíme k zajímavějšímu námětu, kterak své klienty začaly obírat. Nevím, co jsem čekal, ale nic překvapivého nebo zajímavé jsem nezískal. O zákulisí erotickohrátkotyčího průmyslu nestojím, dějově to nestrhne a v druhé polovině jsem už jen kontroloval čas do konce. 55% ()

upson 

všechny recenze uživatele

Snímek Loren Scafariove mi místy připomínal rukopis nezávislého filmaře Stevena Soderbergha. Bohužel Steven Soderbergh má vlastní a kvalitnější scénáře. Snímek hodně tahá nahoru životní výkon Jennifer Lopez. Oscar za vedlejší roli by nebyl žádným překvapením. Alespoň nominace by dopadnout mohla. Každopádně úctyhodných 70% ()

Galerie (50)

Zajímavosti (12)

  • Před zahájením hudební kariéry byla Cardi B striptérkou. (ČSFD)
  • Celosvětová premiéra proběhla 7. září 2019 na Mezinárodním filmovém festivalu v Torontu. (BMW12)
  • Lorene Scafaria prohlásila: „Chtěli jsme v určitých scénách použít co nejvíce skutečných peněz.“ (ČSFD)

Související novinky

Hammer a Lopez v akční romantice

Hammer a Lopez v akční romantice

28.10.2020

Armie Hammer a Jennifer Lopez byli obsazeni do nové akční romantické komedie Shotgun Wedding. Lopez už má s tímto žánrem samozřejmě bohaté zkušenosti, pro Hammera se ovšem bude jednat o premiéru.… (více)

Reklama

Reklama