Simpsonovi - Série 27 (2015) (série)
Matthew NastukScénář:
J. Stewart BurnsHudba:
Alf ClausenHrají:
Dan Castellaneta, Julie Kavner, Nancy Cartwright, Yeardley Smith, Hank Azaria, Harry Shearer, Adam Driver, Lena Dunham, Jemima Kirke, Zosia Mamet, Allison Williams, Pamela Hayden (více)Obsahy(1)
Žít s Homerem není vůbec jednoduché, obzvlášť, když se ukáže, že trpí narkolepsií... (TV Prima)
Pár povedenách fórků, pokus o zajímavý "Počátkovský" styl, který nebyl zas tak povedený a příběh co není dobrý, ale má dobrý konec... ()
Napsal bych k této epizodě pořádný komentář... Ale doktor říkal, že nemám dělat nic namáhavého a složitého. To víte - narkolepsie!:D ()
• Hodnocení IMDB 5,9 • V USA 27. září 2015 • Tohle dělal M. Night Shyamalan ?? • 52/100 ()
Zápletka teda rozhodne nie je nová, Homer a Marge prežívajú ďalšiu zo svojich nekonečných manželských kríz. Spracovanie ale inovatívne rozhodne je, nie je vôbec jasné, čo je predstava, sen a čo skutočnosť. A záverečné postupné prebúdzanie sa do tej "skutočnej" reality je vrcholom epizódy. Okrem iných pobavia fóry so starým psom na prechádzke, Homerove tetovanie, stretnutie v reštaurácii a Lennyho "utorková" šálka v práci. ()
"Complicated? What's complicated? We're not together, but we're not legally apart, and I have to fight for the right to see the children I spent my life avoiding. What's complicated about that?" ()
Photo © 20th Century Fox Television / Matt Groening