Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Z Barta a Homera jsou hvězdy sociálních sítí, když se video zachycující jejich rvačku stane hitem internetu... (TV Prima)

Recenze (9)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Homer a Bart sa stanú hviezdami jútjúbu, pretože... no pretože sa náhodou nakrútia pri tom, ako sa mlátia a osobne sa nečudujem, že pri ich vynaliezavosti sa stanú populárnymi. Hipsteri nespia a jeden z nich sa ihneď chopí príležitosti a začne im robiť manažéra. Lenže Homer a Bart sú nevyspytateľní a nepredvídateľní. No ale veselo je aj na škole, decká musia za trest navštevovať nové centrum s dlhým názvom, náhradu za "poškolu", zámer však netkvie v tom, že by sa mali polepšiť. Celkom slušný rozbeh novej sezóny, pred desiatimi rokmi by to bolo ale ešte vtipnejšie a trefnejšie. ()

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Já už ty nové Simpsony v širším měřítku dost bojkotuju, třeba ale uznat, že vedle zdejších dvou velmi povedených hororových speciálů se i pilot vyvedl nadmíru dobře. Snad jsem nic nezakřiknul pro další epizody. ()

JamesSi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nejenže je to trapné využití trendů, ale jde i o trochu nepochopení, jak se vydělává na virálních videích (např.: sponzory nikdo u virálu nesežene, spíše lidé získavají peníze od toho, že televize virální video odvysílají a firma najatá tvůrcem vybere cash). Jestli mělo jít o to, že dělají video content, tak by jejich content naprosto neuspěl. Zajímavější byla linka s privatizovanými věznicemi, která vlastně ale šla úplně nikam a zmohla se jen na pár očividných referencí. Jinak ten fór s tím, že je rasistická propaganda sponzorovat bělejší líčidla s názvem "skin color" je dost pokus o kompenzování za obvinění Simpsonů v poslední době. Co se týče těch obvinění ohledně Apůa - výlev Dejdara v médiích byl teda taky divnej a Dejdar se potřebuje trochu uklidnit a chillnout. Jako on doslova tvrdí, že by ho někdo zabil za to, že si myslí, že by pleť dabéra neměla být důležitá. Jako dost silná paranoia. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (4)

  • V epizodě zazní píseň „Working In The Coal Mine“ od Lee Dorseyho. (Duoscop)

Reklama

Reklama