Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Justin s Iris uklidňují biskupa McNaughtona a připraví mu vydatnou snídani; Ben následuje své vize do sešlého hotelu, přičemž Stroud je mu v patách. Sabina si hodlá vyjasnit situaci s Lilou. Libby a Rita Sue se pustí do sebereflexe. Iris předvede Normanovi svou sílu. Kočovná společnost si dělá starosti o Sofii. Libby poskytne Jonesovi speciální péči a Samson je rozrušený, Management se totiž snaží zničit dárek od Bena. (HBO Europe)

(více)

Recenze (3)

honajz2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V Damašku se toho stalo hodně. Jakože, FAKT hodně. Za mě skvělá epizoda plná napínavých a silných scén a hned několika zajímavými zvraty, které doufám s dějem dost zatočí. Mám ten seriál čím dál tím radši, tak snad dojde k nějakému důstojnému zakončení. 5* ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hm, chlapec sa s tou "energiou" na liecenie nebabral, pekne to ten komparz v hoteli a pred nim zahral. :) ake lezuce babky...:) Cakal som, ze Scudder bude cisty Grandmaster, ale prekvapili ma. Manazment a dianie v maringotke malo tiez zaujimave vyustenie. Bloncka si veri teda...nie tam kam ostatni, ale do kakaca. :)) heh par veci ma tu pobavilo, to je fakt. Inak dobry gulas. Uskrn na tvari vycarilo aj "vytretie si zadku" s "pastierskym listom" a reakcia biskupov pri radiu. 60% ()

Reklama

Reklama