Reklama

Reklama

Jak prodávat drogy přes internet (rychle)

(seriál)
  • Německo How to Sell Drugs Online (Fast) (více)
Trailer
Německo, (2019–2021), 9 h 36 min (Minutáž: 25–36 min)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(18)

Obsahy(1)

Podivínský teenager chce získat zpět expřítelkyni, a tak začne online prodávat extázi přímo ze svého pokoje. A vypracuje se na jednoho z největších evropských dealerů. (Netflix)

Videa (3)

Trailer

Recenze (49)

dubinak 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

1. série: Tento seriál měl zezačátku problém, protože jsem vůbec nevěděla, jestli na něj koukat německy nebo s anglickým dabingem, protože jsem nestíhala číst anglické titulky. Ve finále to dopadlo tak, že jsem to pouštěla na střídačku podle nálady. To ovšem nic nemění na tom, že první série je spíše průměrná. Zajímavá, ale průměrná. Nabídla toho vcelku málo a spíše se seznamujeme s postavami, než že bychom se dočkali nějakých větších zvratů. Možná proto, že seriál má plochu pouze třiceti minut v šesti dílech, a to je prostě docela málo. Proto bych právě uvítala, aby se více tlačilo na pilu. Ale jako rozjezd dobré. 2. série je absolutní nálož a s první sérií se nedá vůbec srovnávat. Konečně se dočkáváme šílených twistů, jak těch obchodních, tak ze soukromého života. Postava Daniela nabrala skvělých změn a jsem strašně spokojená s jeho vývojem. Potěšila i nová postava Kiry, která se tam dobře hodí a postarala se taky o nějaké ty zvraty. Celkově mi druhá série utekla o sto procent rychleji, než první, protože má skvělé tempo a nabízí v každém díle něco nového. Teď bych tu třetí sérii fakt uvítala a po těch rozpacích po první měním názor. V 3. sérii, je pravda, že na rozdíl od druhé série už kvalita jednotlivých dílů častěji hapruje a není to tím pádem taková plynulá a spanilá jízda. Nicméně, pořád velice slušný celkový dojem a vesměs bez výtek, možná jen to občasné přitažení za vlasy ve scénáři (Nizozemci, notebook ve vězení). Opouštím to ale s nadšením ne tak obrovským jako předchozí řadu a myslím, že s tím jak to skončilo už bych asi pokračování nepotřebovala a v nejlepším přestat. Tři a půl. ()

Vito_LePour 

všechny recenze uživatele

Všechny tři série jsem stejným způsobem. Hned jak vyšly, tak pěkně naráz. První byla absolutně famózní, druhá byla skvělá a třetí to nádherně a logicky ukončila. Je tu určitý prostor pro pokračování, ale těžko říct, zda bude využit. Celkové dílo je naprosto neotřelý zážitek, s malým počtem slabších chvilek, děj nedá divákovi v podstatě odpočinout - je to jízda. Z příběhu plyne spousta ponaučení. Člověk si uvědomí, co dnešní moderní doba vlastně umožňuje. ()

Reklama

silentname 

všechny recenze uživatele

Mám z tohto projektu skutočne zmiešané pocity. Veľmi zmiešané. A viac prevládajú tie negatívne. Po dopozeraní mám pocit, že to nemá žiadne hlbšie posolstvo, žiadnu kvalitnú komédiu ani nič podobné. Techniky, ktorými sa rozpráva príbeh sme už videli a nejako to nepoužíva dobrú techniku, ktorou by priniesli dobrý humor. Prvé dve epizódy ešte celkom áno, potom to už akosi fungovalo menej a menej. Najlepší bol proste pán Jonathan Frakes. K tomu nemám čo dodať. Hlavný hrdina mi nie je veľmi sympatický, jeho ex-priateľka je na tom rovnako. Jeho kamarát Lenny je v pohode a ich spolužiačka Gerda je tiež celkom okey. Niekedy je tu pár dobrých vizuálnych fórov, no dialógy ako také toho pre mňa moc nerobia. Atmosféra série nie je zrovna príjemná a neviem či to vlastne chce povedať, aby tínedžeri nebrali drogy, alebo ich to chce naučiť ako môžu rozoznať kvalitu od odpadu, ako začať zarábať na drogách a podobne. Pretože v tomto séria exceluje. Teda okrem vizuálov, ktoré sú dobré. Neviem či to môžem odporúčať. Ja z toho moc pozitívne dojmy nemám, ale podľa reakcií ostatných to možno generácii Z niečo dá. Ja z toho moc pozitívneho necítim. Každopádne je to otvorené pre druhú sériu... takže uvidíme. Nevylučujem, že sa k tomu vrátim. Hodnotenie: C ()

diahexik 

všechny recenze uživatele

První dvě série jsou naprosto super, děj sám sebe trochu paroduje a ze svých chyb dělá přednosti, chvílema se tam najdou programátorský vtipy, při kterejch se člověk zasměje. Třetí je horší, protože chyby zůstávají chybami a děj je možná až moc zrychlenej, ale i tak bych celej seriál doporučil každýmu, kdo alespoň někdy pracoval s npm a ví, že to může být utrpení, protože asi v pěti vteřinách seriálu nalezne pochopení pro své trable. ()

JamesConnorG 

všechny recenze uživatele

8/10. O seriálu "Jak prodávat drogy přes internet (rychle)" jsem nečekal nic velkého a bral jsem ho jako takovou jednohubku. První série tomu tak vypovidala a skutecne se jednalo o zajímavý počin, který pobavil. Druhá série nastavila grady a mohli jsme sledovat nejen příběh, ale i postavy, jak se vyvíjejí od první série a jdou dal tam, kde to začali. První série byla skvělá, druhá ještě lepší a třetí o něco slabší než druhá řada, ale od poloviny byla skvělá a taktéž výborně zakončena. Rozhodně tenhle seriál zkouknete a dejte mu šanci. Nejedná se o další Netflix srajdu a ještě chci připomenout, že je inspiroval skutečnými událostmi :). Ps: Úvodní znělka je fenomenální a nejvíc dobře provedena! ()

Galerie (36)

Zajímavosti (5)

  • Název epizody odkazuje na známý citát Henryho Forda: „Pokud jste v místnosti nejchytřejší, jste ve špatné místnosti.“ (Modular)
  • Veškeré profily na sociálních sítích, které postavy v seriálu využívají, byly pro natáčení reálně vytvořeny. (hansel97)
  • Název epizody odkazuje na známou obchodní strategii Steva Jobse: „Myslete jinak.“ (Modular)

Reklama

Reklama