Reklama

Reklama

VOD (1)

Parta přátel si pro legraci nainstaluje aplikaci, o které se tvrdí, že umí předpovědět čas zbývající do smrti. Je to trapný pokus o žert nebo již každému začal děsivý odpočet? (Vertical Entertainment)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (234)

Kudly4 

všechny recenze uživatele

U tohoto Hororu jsem neměl velká očekávání (Mainstream, cílovka 15-17 let ..) ale nakonec příjemný překvapení. Pěkný, moderní Horůrek, tam kde měl vylekat, vylekal. Samozřejmě je bez kapky krve s čím jsem počítal a ani mi to moc tady nevadilo. Už jsem viděl i horší Horory, co šly u nás do kin (Vadí nevadí, Hell Fest ..) Takže určitě nadhodnotím. Casting taky celkem fájn (na Elizabeth se koukalo hezky) nikdo mě vyloženě nesral a scéna s farářem mě rozesmála. Na pohodičku a na dvojku klíďo do kina. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Přestože tento film zrovna dvakrát originalitou nehýří, nemůžu říci, že bych se u jeho sledování nějak zvlášť nudil. Mezi TOP roku 2019 však zcela jistě nikdy patřit nebude. Jde o takový mix Nezvratného osudu, Kruhu a jim podobným. I zde je touha změnit svůj osud a oklamat smrt (no tady spíše démona) a místo vražedné kazety tu máme mobilní aplikaci. V dnešní moderní době, která podobným filmům přímo nahrává, existuje však už tolik podobných filmů, že se jimi mnoho lidí již „přejedlo“ a já se jim na druhou stranu ani nedivím.    Sociální sítě jsou zlo, sám je využívám minimálně, každopádně jsou dnes pro spoustu lidí hlavní náplní jejich asi jinak nudného života. Ale pojďme k samotnému filmu. Ten si na sebe docela vydělal, takže bych se ani nedivil, kdyby za pár let vzniklo pokračování, ovšem nejsem si už tak jistý, zda by to mělo nějaký smysl (samozřejmě kromě peněz). Je nám zde nabídnuto několik zajímavých úmrtí – nebo lekacích scén, ale tvůrci se na můj vkus drželi dost při zemi. Chtělo to více brutality, násilí, pestřejší mordy, to ovšem zřejmě nedovoloval celkový rating a přístupnost.    Atmosféra samotná tu a tam vyčarovala celkem zajímavou podívanou, ovšem šlo jen o několik záblesků ve tmě (nezapomenutelná je snad jen scéna z nemocničního WC). Postavy byly kapitolou samy o sobě – hlavní hrdinka celkem v pohodě (Elizabeth Lail je sympatická ženská), ale všechny až na jednu byly tuctové – nezajímavé. Tedy až na kněze Johna. Ten potetovaný brýlatý nerd si mě dokázal získat na svou stranu a vypotil i několik slušných hlášek. Nebýt jeho asi bych se přikláněl spíše k podprůměrnému ohodnocení. 50% ()

Reklama

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Bubák je dobrej a podobný typ hororů umí být napínavej už z podstaty. O žádné velké filmové umění se nejedná a divák si nesmí všímat takových drobností že sotva vylezu před barák, tak mě prostě sejme auto a trefí se mnou do stromu. Vtipná postava chybět samozřejmě nesmí, co na tom že se jedná o potetovaného kněze. 50% ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Velmi mizerné béčko pro děti a jednodušší puberťáky mé očekávání nezklamalo. Jakási obdoba Nezvratného osudu postrádající však jeho originalitu i zajímavé smrti. Atmosféra nulová, tvůrci nestraší, pouze, jak je v posledních letech módou, lekají. Takže každou chvíli někde něco vybafne za doprovodu výstřelu z kanónu, ale otrlý divák se už stejně nelekne. Směšný bubák celou tuhle šaškárnu završil. A proč tedy dvě hvězdy? Jedna za scénu před komisí v nemocnici a druhá za ponaučení, že je dobré přečíst si smlouvu, než ji odsouhlasím. Napsal bych, že to rozhodně není film do kina, ale distributor možná vydělá, jelikož sál byl téměř plný dětí a puberťáků. Jim se to možná i líbilo... ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Filmy zo série "Nezvratný osud" (Final Destination) sú niečo, na čom som sa vždy dobre pobavil. Videl som všetky diely a viac menej som bol so všetkými nadpriemerne spokojný. A tak, keď som si v niektorých komentároch prečítal, že titul "Appka: Stiahni a zomrieš" (Countdown) sa nechal výrazne inšpirovať touto mojou obľúbenou horrorovou sériou, skúsil som si ho pozrieť. Čakal som nerovný súboj so smrťou. Snahu vymaniť sa z rúk osudu. Svojim spôsobom som to aj dostal. Námet o aplikácii, ktorá dokáže určiť presný čas smrti tomu, kto si ju stiahne do mobilného telefónu. Nie je dobré poznať, kedy si po vás príde smrť. V porovnaní s "Nezvratným osudom" je to slabé, ale inak to za jedno pozretie stojí. Jednoduchý americký béčkový horror pre puberťákov a adolescentov. ** ()

Galerie (24)

Zajímavosti (11)

  • Aplikácia, ktorá je použitá vo filme, naozaj existuje. Vlastní ju štúdio a slúži na propagáciu filmu. (Game90)
  • Film sa natáčal v Los Angeles (Kalifornia, USA) od 1. apríla do 6. mája 2019. (Arsenal83)

Reklama

Reklama