Reklama

Reklama

Šílenci na prknech

  • USA Out Cold (více)
Trailer

Obsahy(1)

Bull Mountain rozhodně není nejluxusnějším lyžařským letoviskem na Aljašce. Ani Rick Rambis s kamarádem Lukem, jeho bratrem Pierrem, černochem Anthonym a půvabnou Jenny, kteří tu pracují jako instruktoři lyžování a snowboardingu, nepatří k nejvzornějším. Když zrovna nesjíždí svahy, užívají si života na nekonečné řadě divokých mejdanů. Jejich sen o místě pro všechny, kterým se snowboard stal náplní života, je ohrožen, když majitel letoviska, bývalý slavný lyžař Papa Muntz, odkáže letovisko synu Tedovi. Ten totiž nemá pro mladé rebely příliš pochopení a chystá se vše prodat bohatému Johnu Majorsovi, jenž se na areál přiletí podívat s dcerou Annou a nevlastní Inge. Brzy vyjde najevo, že se chystá místo plné života přebudovat v luxusní letovisko pro bohaté manažery a obchodníky, což znamená vyhazov pro většinu personálu. Jediný, koho by byl ochotný v podniku ponechat, je Rick. Jenže ten je věrný přátelům a rozhodně by netrhal partu. Navíc zjistí, že s Annou před lety prožil krátkou romanci v Mexiku, a když ho po třech týdnech opustila, zlomilo mu to srdce. Rick a jeho kamarádi se rozhodnou Bull Mountain zachránit pro sobě podobné snowboardisty a vyhlásí Majorsovi válku. Situaci poněkud ztíží skutečnost, že Anna má zřejmě pro Ricka stále slabost. Na zasněžených svazích se tedy rozpoutá válka o záchranu letoviska i o Rickovo srdce. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (164)

divokeprase 

všechny recenze uživatele

Pohodová komedie, která spojuje sport s konzumací alkoholu, kdy tato kombinace obzvláště za přispění Zacha Galifianakise, nebo A.J. Cookové je prostě výborná. Rovněž mě příjemně překvapil Jason London v hlavní roli Ricka a autor samozvaných průpovídek David Koechner. Celý film je doprovázen soundtrackem Michaela Andrewse, který je jako ušitý na míru. Snowboarding, schválnosti opilému Zachovi, akce v hospodě s teplým barmanem Davidem Denmanem a mnoho dalších neskutečných zážitků s herci, kteří si na nic nehrají a působí naprosto přirozeným dojmem, jako by spolu žili (pili) už od dětství (včetně Zachova bráchy „Prasíka“). Na to vše v krásné přírodě zasněžených Aljašských hor dohlíží socha Papa Muntze (samozřejmě s holým zadkem). „Býčí horo, zůstaň pořád stejná“ :)!!! ()

x_ander 

všechny recenze uživatele

Komedie o mladých a pro mladé. Přiznám se, že tuto odnož divokých teenagerských komedií, kterou nastartoval American Pie, moc nemusím. O to příjemněji mě překvapil Out Cold, protože vtipy, na kterých stojí, jsou sice ulítlé, avšak nezacházejí do trapností až nechutností jako např. již zmíněné Prcičky (ok, to hovno v kelímku bylo moc), a hlavně, všechny postavy jsou zahrány naprosto sympaticky a prostě jim musíte fandit (především skvělý Zach Galifianakis, jehož postava v Out Cold mi sedla daleko více než ta v Pařbě ve Vegas, díky které se proflákl o x let později). Celkově patří Out Cold mezi mé oblíbené komedie. ()

Reklama

Pharlap 

všechny recenze uživatele

Kromě slušných freerideových záběrů, mi ten film fakt nic nedal. Zápletka již v prvních minutách čitelná a přečtěná, pokus o romantikcou vložku s hlavním hrdinou a jeho seznámením s Annou.. trapné. No a pokusy o gagy s ostatními herci.. jako kdyby to točil student prvního ročníku FAMU s rozpočtem 10mil. dolarů. O dialozích už ani nemluvim.. Velké zklamání. Nebylo to ani sportovní, ani komedie. ()

zdeny99 

všechny recenze uživatele

Strašně nudná teenagerovská komedie, která si zřejmě hraje na SKI AKADEMY, ale jejich kvalit bohužel vůbec nedosahuje. A že by to měla zpestřit Victoria Silvstedt, která byla tou dobou na vrcholu své kariéry? To opravdu ne. Objeví se tam jen párkrát a stejně nic nepředvede. [6171. hodnocení, 156. komentář, 63%] ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Námetovo celkom fajn, veľmi príjemné prostredie aljašských zasnežených hôr. No čo sa týka postáv a samotného deju, tak to už žiaľ nebola žiadna veľká sláva. Možno keby to tak trochu očistili od toho teenage-comedy štýlu, tak by to mohlo presiahnuť aspoň hranice priemeru. Ale zas nebola to až tak úplne strata času. No a Zach Galifianakis za mlada ma celkom pobavil. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (3)

  • Film se natáčel na Aljašsce, kde se odehrává i děj filmu, mimo Aljašku se natáčelo také v kanadské provincii Britská Kolumbie. (Koldyn)
  • Poslední film, ve kterém si herec Lewis Arquette zahrál. Zemřel 9 měsíců před uvedením filmu do kin. (ČSFD)
  • Ve filmu se objevili o profesionální snowboardisté Todd Richards, vicemistr světa z roku 1997, Rio Tahara, Tara Dakides, Devun Walsh a Rob "Sluggo" Boyce. (Simpoch)

Reklama

Reklama