Reklama

Reklama

Šílenci na prknech

  • USA Out Cold (více)
Trailer

Obsahy(1)

Bull Mountain rozhodně není nejluxusnějším lyžařským letoviskem na Aljašce. Ani Rick Rambis s kamarádem Lukem, jeho bratrem Pierrem, černochem Anthonym a půvabnou Jenny, kteří tu pracují jako instruktoři lyžování a snowboardingu, nepatří k nejvzornějším. Když zrovna nesjíždí svahy, užívají si života na nekonečné řadě divokých mejdanů. Jejich sen o místě pro všechny, kterým se snowboard stal náplní života, je ohrožen, když majitel letoviska, bývalý slavný lyžař Papa Muntz, odkáže letovisko synu Tedovi. Ten totiž nemá pro mladé rebely příliš pochopení a chystá se vše prodat bohatému Johnu Majorsovi, jenž se na areál přiletí podívat s dcerou Annou a nevlastní Inge. Brzy vyjde najevo, že se chystá místo plné života přebudovat v luxusní letovisko pro bohaté manažery a obchodníky, což znamená vyhazov pro většinu personálu. Jediný, koho by byl ochotný v podniku ponechat, je Rick. Jenže ten je věrný přátelům a rozhodně by netrhal partu. Navíc zjistí, že s Annou před lety prožil krátkou romanci v Mexiku, a když ho po třech týdnech opustila, zlomilo mu to srdce. Rick a jeho kamarádi se rozhodnou Bull Mountain zachránit pro sobě podobné snowboardisty a vyhlásí Majorsovi válku. Situaci poněkud ztíží skutečnost, že Anna má zřejmě pro Ricka stále slabost. Na zasněžených svazích se tedy rozpoutá válka o záchranu letoviska i o Rickovo srdce. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (164)

Pharlap 

všechny recenze uživatele

Kromě slušných freerideových záběrů, mi ten film fakt nic nedal. Zápletka již v prvních minutách čitelná a přečtěná, pokus o romantikcou vložku s hlavním hrdinou a jeho seznámením s Annou.. trapné. No a pokusy o gagy s ostatními herci.. jako kdyby to točil student prvního ročníku FAMU s rozpočtem 10mil. dolarů. O dialozích už ani nemluvim.. Velké zklamání. Nebylo to ani sportovní, ani komedie. ()

Taio 

všechny recenze uživatele

Ak máte dobrú náladu a chcete ju okoreniť kŕčami zo smiechu a miestami slzami tak toto je jak vyšité. Zachov začiatok a hneď vytŕča spomedzi ostatných. OST♫ 3/5 Príbeh 2/5 Výkony 3/5 Napätie nebolo Humor 4/5 ... 75% ()

Reklama

mira007 

všechny recenze uživatele

Průměrná pohodová komedie s trochou romantiky z prostředí hor a ukázek snowboardingu - celkem slušné záběry, když už. Zápletka je jednoduchá nenáročná, humor sklouzává místy až k Nielsonovskému absurdnímu humoru, herecké výkony postačující, ale je to Amerika devadesátých let - hodně keců o sexu, ale bradavku neukážou nikdy. Ovšem to nejlepší hodnotím sestřih nepovedených záběrů a skoků/pádů na konci filmu - kdyby se film skládal jen z nich bylo by to vtipnější. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Námetovo celkom fajn, veľmi príjemné prostredie aljašských zasnežených hôr. No čo sa týka postáv a samotného deju, tak to už žiaľ nebola žiadna veľká sláva. Možno keby to tak trochu očistili od toho teenage-comedy štýlu, tak by to mohlo presiahnuť aspoň hranice priemeru. Ale zas nebola to až tak úplne strata času. No a Zach Galifianakis za mlada ma celkom pobavil. ()

Sosak 

všechny recenze uživatele

Teenagerovská komedie o bandě horských ořechů. Dělají si naschvály, řádí na prknech a tak všelijak podobně. Někdo jim to chce ale zatrhnout, na čemž ovšem pohoří, protože díky neuvěřitelným několika náhodám a příznivým okolnostem hlavní "hrdinové" všechno rozseknou i přes svojí velkou neschopnost. Prostě zase ta samá kaše. Jinak vtípky všichni dobře znáte z mnoha různých jiných filmů stejného rázu. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (3)

  • Poslední film, ve kterém si herec Lewis Arquette zahrál. Zemřel 9 měsíců před uvedením filmu do kin. (ČSFD)
  • Film se natáčel na Aljašsce, kde se odehrává i děj filmu, mimo Aljašku se natáčelo také v kanadské provincii Britská Kolumbie. (Koldyn)
  • Ve filmu se objevili o profesionální snowboardisté Todd Richards, vicemistr světa z roku 1997, Rio Tahara, Tara Dakides, Devun Walsh a Rob "Sluggo" Boyce. (Simpoch)

Reklama

Reklama