Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Osvald, zbavený cti být vůdcem dětské party, připravuje strašlivou pomstu. Lucie se bude divit, až se zmocní jejích formeláků Ferdy a Ferdy a podstrčí jí za ně neuměle vyrobené napodobeniny, zbavené všech kouzel! Chystá se na ni právě v den svých narozenin. Ale doma je všechno vzhůru nohama. Dětská komedie A zase ta Lucie režiséra Jindřicha Poláka navazuje na film Lucie, postrach ulice. Duchovním otcem doma i v zahraničí oblíbené Lucie je scénárista Ota Hofman, autor již desetiletí úspěšného Pana Tau. (Bontonfilm)

(více)

Zajímavosti (14)

  • Servisní vozy firmy Arnold a Arnold byly československé užitkové Škodovky 1203 vyráběné v letech 1968 až 1982 v AZNP v závodu Vrchlabí. Policista (Jiří Krampol) jezdí ve filmu na německé motorce BMW R27 250cc vyráběné v letech 1955-1969. Lucčina (Žaneta Fuchsová) matka (Hana Maciuchová) jezdila ve filmu britským vozem Austin Rover Mini vyráběném v letech 1959 až 2000. (JARDAHONDA)
  • Filmová adresa domu, kde bydlí Lucie, zní Růžová ul. 15. Ve skutečnosti jej ale hledejte úplně mimo centrum Prahy - v blízkosti Ladronky. (hippyman)
  • Školu, do které jde Lucie na samém konci snímku, najdete ve skutečnosti v Pařížské ulici v Kladně. (hippyman)
  • Tovar, ktorý môžeme vidieť v regáloch, sú len obaly, ktoré štáb spotreboval v Nemecku a doniesol do obchodného domu Kotva. (Raccoon.city)

Reklama

Reklama