Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

John Walker sa nechal uniesť a svojím činom značne skomplikoval život sebe i Samovi s Buckym. Všetka ich snaha o urovnanie záležitostí po dobrom sa zdá stratená. Obaja navyše majú mnoho vecí, ktoré musia vyriešiť. A zatiaľ sa Karli, len upevnená v názore, že svet je nutné zmeniť, chystá na záverečné zúčtovanie... (ČSFD)

Recenze (48)

Daniel2003 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hele takhle. Já miluju dialogy. Nepotřebuju ve filmech akci, stačí mi, když spolu postavy mluví. A tady by mi to asi taky stačilo, kdyby ale nebylo toho okolo. Walker je tak špatně napsanej a jediný, co ho zachraňuje, je výkon Russela mladšího. Jako prostě proč? Proč je tak důležitý mít ten štít? Vážně ta potitulkovka někoho rozsekala? Vždyť je proboha dospělej! Nikdo dospělej by tak strašně netoužil mít na sobě modročervenej kostým a v ruce kulatej štít...no nic. Chemie Sam/Bucky pecka, ale celá epizoda se nikam neposouvá, což je při hodinové stopáži slušnej průšvih. ()

Hellierer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Velké špatné. Rozhodně nemám problém, když se jenom povídá, ale musí se povídat o něčem, co mě zajímá. Přitom první epizoda mě bavila, ale tady to díky větší stopáží a ještě větší sterilnosti prostě nebere. Walker je špatně napsaná postava (přitom má potenciál), Zema nám odstřihli a ústřední duo zase tak zajímavé není, aby bylo schopné utáhnout 50 minut dialogů. No a ta rasová linka je zde vyloženě zbytečná. ()

Reklama

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

By mě zajímalo, jestli to, že Ušatej Rypák dostal přes paprče bylo díky nevoli fanoušků, nebo se s tím počítalo předem. Každopádně ani to epizodu nezachránilo. Rozbředlejší a otravnější nálož keců si snad schovávali pro jednu epizodu naschvál. Takže prakticky stačí se podívat na prvních 10 minut a pak můžete skočit na další epizodu. ()

dO_od 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

// Uf, vážně tohle někdo viděl a řekl si jo, tohle tempo by šlo? Absolutně roztříštěná epizoda, v níž sice došlo na deset minut výborných momentů, ale zbylých padesát bylo jak z jinýho seriálu, možná i vesmíru. Ta minisérie klidně mohla mít jen pět epizod místo šesti a nic by se nestalo. Jinak teda cool cameo, Sebastian Stan by byl za mě skvělej Bond a jsem zvědav na finále. Nicméně si myslím, že tady Marvel opravdu testuje divákovu trpělivost. ()

Frca 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pěkná bitka hned na začátku. :D S Walkerem to bude horší a horší a zdá se, že se objevila nová postava, jejíž jméno jsem již někde slyšel, ale přesto jsem si ti musel vygooglit. Jaksi neočekávám, že by byla TOU POSTAVOU, nějak její backstory asi upraví, ale je rozhodně bad news. Co se týče Zema... mám pocit že ještě sehraje roli. A asi mu v tom pomůže jeden nám všem známý anatagonista. (Aspoň mám ten pocit.) Jinak tam není až tak moc akce, spíš je to taková odpočinková(aspoň trochu) epizoda předtím, než se vše nějak podělá v poslední episodě a naši dva Avengeři budou muset zasáhnout. A úplně nakonec... Tohle už Walker hodně přehnal. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (14)

  • Scéna, kde běží John Walker (Wyatt Russell) se zkrvaveným štítem v ruce, se natáčela v areálu Nákladového nádraží Žižkov v Praze. (Blom)
  • Na soše, u které se Helmut Zemo (Daniel Brühl) a Bucky Barnes (Sebastian Stan) sejdou v Sokovii, je napsáno: „У знак сећања на народ Соковије“ („Na památku obyvatel Sokovie“). Věta je napsána srbskou cyrilicí v srbštině. (Kubaaa97)

Reklama

Reklama