Reklama

Reklama

Venom 2: Carnage přichází

  • USA Venom: Let There Be Carnage (více)
Trailer 1

Na filmová plátna se vrací Tom Hardy jako Venom, jedna z nejlepších a nejkomplexnějších comicsových postav společnosti Marvel. (Falcon)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (539)

luka4615 

všechny recenze uživatele

První snímek z roku 2018 je v mých očích zcela nezvládnutou a extrémně nudnou látkou, z níž si vybavím snad jen jednu scénu, kde Tom Hardy vleze do akvária a sní živého humra. Doufal jsem tedy, že se tvůrci v pokračování poučí a konečné nám naservírují odlehčenou komiksovou podívanou s poutavou zápornou postavou. Bohužel, ve finále jsme (opět) dostali zmatený, generický a nudný guláš, kde se vyjma ucházející finální scény téměř nic neděje a který zejména v první polovině nepochopitelně přeskakuje mezi žánry. Při sledování tohoto počinu mi bylo až stydno za tvůrce, že slibně znějící potenciál látky přetavili v něco tak hloupého a zbytečného. Za zmínku totiž stojí snad jen spolehlivý Woody Harrelson, jež celý tento stupidní koncept alespoň trochu pozvedává z vod hlubokého zapomnění. Tohle, stejně jako první díl, už vážně nikdy nechci vidět. Děs a hrůza! „Eddie, we should be out there snacking on bad guys! I am a predator! I need to be free.” ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

O trochu lepší než minule, a to hlavně zásluhou skvělých záporáků. Woody Harrelson a Naomie Harris jsou jako Bonnie a Clyde, jen šílenější, jejich útěk podle mě patří k nejlepším scénám z komiksových filmů poslední doby, a i když často brblám na zbytečně dlouhé filmy, tentokrát by to pár desítek minut navíc klidně sneslo,, kdyby se věnovaly hlavně jim. Jinak Andy Serkis na režijní stoličce nic extra nového nepřinesl, ale práci odvedl dobře, Marco Beltrami složil bohužel podobně nevýraznou hudbu jako před ním Ludwig Göransson, no a Tom Hardy, ten dobrý herec, tu opět jako by zapomínal, že umí hrát, a opět se pitvoří (ačkoliv, pravda, o něco méně než před čtyřmi lety). ()

Reklama

Ratemus odpad!

všechny recenze uživatele

Jedna z nejhorších komiksovek, tohle nezachránil ani Hardy s Harrelsonem. Něco tak hrozného trumfne máloco, tady se vracíme do dob Ghost ridera, Elektry a Cat woman, kdy komiksovky přetékaly trapností, laciností a idiotským humorem. Místy mi bylo skutečně trapně, protože zde nefunguje skutečně nic, humoru je tolik a je tak primitivní, až to bolí, akce je jedno velké CGI, záporák je lautr stejnej jako ten v prvním díle, jen má jinou barvu, další postavy absolutně nezajímavé, akce slabá. Sakra tady není vůbec nic, co by za něco stálo nebo co by stálo za body navíc. Film cílí na děcka opravdu víc než Shazam, snaží se být drsný, ale nejde mu to. Obrovský šlápanec vedle a velké zklamání. ()

marhoul 

všechny recenze uživatele

Neviděla bych to tak černě. Prostě lehká zábava pro široké publikum, využití dnešních animačních možností, humor, který je jednoduchý, ale není otravný, ani přiblblý, Tom Hardy je zábavný sám o sobě, příjemná stopáž, žádné veledílo, ale jako zábava mě to  nepohoršilo. Zasmáli jsem s chutí a častěji, než bychom čekali. Prudce filosofické kritiky stran promarněného potenciálu možná na místě jsou, jenomže se bavíme o komiksu. O komiksu.  Teda o soft zábavě pro děcka. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Půjdu trošku proti proudu, ale mě se druhý díl líbil více než Jednička. Přichází Harrelson, velmi zajímavá postava. Záporák je daleko silnější než Venom. Samozřejmě přijít s něčím novým v komiksovém žánru by se rovnalo zázraku, ale u Venoma divák tak nějak očekávání nemá a velkým, alespoň pro mě plusem zůstává krátká stopáž. Než nějaké zbytečné odbočky a natahování scén, takhle je to občas fajn. Existují ambicióznější kousky, tady alespoň Hardy sype solidní hlášky. Film mě lezl prvních 20 minut krkem, ale ustál jsem to. 60% ()

Galerie (48)

Zajímavosti (36)

  • Cletus (Woody Harrelson) se skrze Carnage dokáže nabourat na internet a zjistit tajné informace o Shriek (Naomie Harris). Tento hacking je odkazem na komiks, ve kterém se Carnage dokázal jako symbiont skrze internet přenést do počítače své oběti a zlikvidovat ji přímo u ní doma. (NiWi)

Související novinky

Jak to vypadá s budoucností Spider-Mana?

Jak to vypadá s budoucností Spider-Mana?

03.03.2024

Před dvěma lety se i měsíce po premiéře kina stále bortila pod nápory nadšených fanoušků, kteří dotlačili tři pavoučí hrdiny k obřím tržbám ve filmu Spider-Man: Bez domova. Právě tento film ukázal,… (více)

Madame Web nabírá další posily

Madame Web nabírá další posily

28.06.2022

Herečka Emma Roberts (Sváteční rande) je nejnovějším přírůstkem do herecké sestavy komiksového snímku Madame Web od studia Sony Pictures. V hlavní roli filmu se objeví Dakota Johnson (Zlý časy v El… (více)

Sony oznámilo dalšího pavoučího hrdinu

Sony oznámilo dalšího pavoučího hrdinu

26.04.2022

Vzhledem k úspěchu obou Venomů a celé spidermanovské trilogie asi není divu, že to studio Sony se svými pokusy o další a další nové komiksárny nijak brzy rozhodně nevzdá. A to ani po zavrávorání… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno