Reklama

Reklama

Epizody(8)

Život rodiny se obrátí naruby, když je syn obviněný z vraždy spolužáka. V dramatickém thrilleru z právnického prostředí, adaptaci bestselleru Williama Landaye. (Apple TV+)

Recenze uživatele muti k tomuto seriálu (3)

Defending Jacob (2020) 

Seriál má veľmi vydarené intro, taký počin som od súdnej drámy nečakal ()

Jób (2020) (E07) 

Atmosféra je ozaj hustá a dala by sa krájať nejednym zubkovanym nožom. Už pár časti ale rozmýšľam pred akým súdom stojí teraz otec, keďže celý príbeh je vlastne flashback. Mam dojem že príde strašný plot twist - Otec totiž nevyzerá, že by bol ktovieako šťastný, skôr utrápený... ()

Poté (2020) (E08) 

Chudák otec, talk about the murder gene... Twist z väzenia bol dosť dobrý. Môja predpoveď z predošlej časti výška na polku, dej ale nie je úplne predvídateľný, čo je pri takejto téme super ()

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

02.01.2021

Nejoblíbenější uživatelé ČSFD se tradičně svěřují s osobními topkami 3 filmů (a seriálů), uvedenými v našich končinách (nebo kdekoliv jinde) v uplynulém roce, a od letoška jejich řady rozšiřují taky… (více)

NEJ filmy a seriály roku dle ČSFD

NEJ filmy a seriály roku dle ČSFD

31.12.2020

Úbytek filmů v kinech v uplynulém roce šel bohužel ruku v ruce s nižším množstvím kvalitních celovečerních filmů obecně, především těch hollywoodských. Z prvních deseti nejlepších filmů roku dle ČSFD… (více)

Reklama

Reklama