Reklama

Reklama

Epizody(8)

Život rodiny se obrátí naruby, když je syn obviněný z vraždy spolužáka. V dramatickém thrilleru z právnického prostředí, adaptaci bestselleru Williama Landaye. (Apple TV+)

Recenze uživatele misterz k tomuto seriálu (1)

Defending Jacob (2020) 

Jedno jediné slovo ma napadá v súvislosti s týmto seriálom, a síce - neistota. Tá začala už od prvých minút, kde si divák musí klásť stále tú istú otázku: spravil to, alebo nie? A tak stále dokola. Aj samotné vyšetrovanie prípadu malo čo ponúknuť, pričom pekne postupne začali vychádzať najavo rôzne skryté tajomstvá, samozrejme hlavne tie toho hlavného podozrivého. Záver by sa mi viac páčil, keby som si už tam nemusel klásť tú otázku, a nie, že tu divák zostane ďalej v neistote. Je to vlastne pat, a to u tohto typu seriálov či filmov nemám rád. Silný nadpriemer. 85/100 ()

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

02.01.2021

Nejoblíbenější uživatelé ČSFD se tradičně svěřují s osobními topkami 3 filmů (a seriálů), uvedenými v našich končinách (nebo kdekoliv jinde) v uplynulém roce, a od letoška jejich řady rozšiřují taky… (více)

NEJ filmy a seriály roku dle ČSFD

NEJ filmy a seriály roku dle ČSFD

31.12.2020

Úbytek filmů v kinech v uplynulém roce šel bohužel ruku v ruce s nižším množstvím kvalitních celovečerních filmů obecně, především těch hollywoodských. Z prvních deseti nejlepších filmů roku dle ČSFD… (více)

Reklama

Reklama