Reklama

Reklama

Epizody(8)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (19)

Fr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

„JDU NAJÍT TU ZRŮDNOU KRÁLOVNU A VYŘÍZNOUT JÍ SRDCE“…  Je tady všechno, co jsme měli doposud rádi i to, co mě vadilo. (Jako já fakt blbě rozdejchávám, že ti „s vočima“, nemaj páky na slepejše…A nemyslím tím boj z blízka!). I ten padouch se mně zdál takovej furt stejnej... Možná na to nevidomý budou mít jinej názor, ale já v tomhle podobným kontextu viděl i tu finální bitvu. ///   -------------- POD ČAROU: ------------------------------------------------ 1.) Do vedlejších rolí byli obsazeni i nevidomý nebo slabozrací herci. Ti vidomí zase absolvovali speciální kurz „slepoty“, aby se naučili pohybovat a rozvinuli smysl echolokace…  2.) Thx za titule „Jiří Sailer“.///                         PŘÍBĚH  ***  HUMOR  ne  AKCE  ***  NAPĚTÍ  * ()

italka63 

všechny recenze uživatele

Nečekala jsem toho od seriálu mnoho, spouštěčem mého zájmu byl samozřejmě Momoa a hle, byla jsem příjemně překvapená! Úžasná Sylvia Hoeks, ta manipulantka s neuvěřitelným hlasem, zarputilá, vyvolená královna  a Momoa, ten obr s krvavou minulostí, který do svého srdce vzal cizí ženu, i s jejími vidoucími potomky. Sbohem, slepý Babo Vossi, bylo to fajn. ()

Reklama

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dlho odkladané, konečne odsledované, s odstupom času s akým som sa k poslednej sérii vrátil, je to hádam aj trestuhodné. Nemôže sa preto človek čudovať, že sa mu príbehová niť nakomplet stratila a tak nejak potreboval čas, aby si uvedomil o čo tu kráča. No a keď k tomu došlo, mal prakticky totožné pocity, ako pri sledovaní predchádzajúcich sérii, kedy určité pasáže bavili viac, iné zas absolútne, pričom najsilnejšou zbraňou zostal námet a akcia, ktorá občas postráda akúkoľvek logiku. Ale áno, kľudne možno "See" označiť za originálny, a hádam aj úspešný projekt, ktorý si svojich fanúšikov nájde. ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rozloučení s (minimálně pro mě) nejlepší roli Jasona Momoy dopadlo důstojněji, než jsem upřímně čekal, už jen proto, jakou laťku nastavila druhá řada se svým finále. U See platí, jako u mnoha jiných projektů, že by se s prodloužením byť jen o jednu další sérii už plácali na místě, tady se ale skončilo přesně akorát a postavu Baby Vosse jsem si oblíbil natolik, že zdejší zakončení je pro mě jedním z nejemotivnějších v uplynulém roce. [viděno na Apple TV+] ()

elanius 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ani katastrofálny posledný diel mi úplne nepokazil radosť z tohto zábavného seriálu a tretia séria tiež občas poskakovala z miesta na miesto. Celkovo ale podarený seriál so zaujímavými postavami a dostačujúcim dejom. Bolo vidno, že sa ku koncu strihalo narýchlo a ďalšie série by tomu prospeli. (8/10) ()

Galerie (71)

Zajímavosti (1)

  • V epizodě zazní píseň „Welcome To The Jungle“ od Guns N' Roses. (Duoscop)

Reklama

Reklama