Reklama

Reklama

Epizody(10)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (14)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Prvá séria je asi lepšia, ale to viete, "wow" efekt je preč a tak trochu sa všetko naťahuje. Prekvapivo ale jednotlivé epizódy sami o sebe skvele fungujú, len na konci má predsa len divák pocit, že tých desať častí je trochu veľa. Ale zato krátkych, takže v porovnaní s konkurenciou ich je iba "päť". Je vidieť, kto má nad celým projektom dohľad a podľa toho je aj celý seriál snímaný a to dokonca aj dcérenkou Ishanou. Kontroverzné prijatie ma neprekvapuje, pretože tak je to vždy s projektom, v ktorom má M.N.S. prsty. No a či to celé vážne stálo za to, sa dozvieme asi až po záverečnej pointe, respektíve rozuzlení, niekedy, bohvie kedy. A vtedy sa možno dozvieme aj o charaktere nadprirodzena, s akým sa tvorcovia začali pohrávať. ()

pumpkinqueen 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ve druhé řadě jsme se namísto nějakého kloudného vysvětlení a odhalení děsivé pravdy dočkali pouze prodlužování tajemství ohledně Leanne a její "rodiny" a chození kolem horké kaše. Dorothy je i nadále šílená naprosto nesnesitelným způsobem, takže máte pokaždé, co se ukáže na scéně, chuť ji minimálně jednou proplesknout. Julian se dál utápí ve svých problémech a Sean už neví coby, a tak zoufale zkouší všechno, co jeho poťapanou manželku napadne. Celou dobu čekáme, kdy se odhalí trochu víc, protože seriál to nějakým způsobem i přes všechny ty mouchy a protivné prodlužování umí a nás to prostě zajímá. Přitom spousta dílů z této série nám nepřinese nic; opravdu nic nového, co by příběh nějakým způsobem rozvíjelo. První sezóna nalákala na něco hlubokomyslného a člověk tápal, zda jde o pouhou sektu, nebo se zde odehrává opravdu něco nadpřirozeného... A ať už tak či onak, chybí mi tu absence nějakých děsivých a strašidelných prvků, protože atmosféra se jim rozhodně nabízí. ()

Reklama

Rockerman

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Další pádný a nezvratný důkaz toho, že i ty nejlepší seriály mají být ukončeny. Ne, že by kvalita nějak výrazně klesla, ale nelze do nekonečna natahovat děj. To tajemno, které drží diváky je stále stejné, nikam se neposouvá a nic se neřeší. Jen přibývají zápletky uměle vytvořené. Proč je třeba ze skvělého seriálu dělat další Ulici a jí podobné hovadiny? Odpověď samozřejmě znám. Před nedávnem jsem se dozvěděl, že se chystá třetí, poslední série. Vzhledem k závěru té druhé bude třeba zhlédnout i tu třetí (už kvůli Rupertu Grintovi, který se mi hodně líbí), ale ještě si to rozmyslím. Hodnotit budu až pak. ()

artlover 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V určitých momentoch o niečo pomalšie a zdráhavejšie ako prvá séria. /trochu spoiler/ Milujem, ako Rupert drbol decko do smetiaku aj ako sa uveriteľne predávkoval a všetko okolo toho. Fakt sa mi páči. Lauren ma tu celkom serie, ale to má ta postava robiť, takže to beriem a zatiaľ nechávam hodnotenie na 4*. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

druhá řada je bohužel o třídu slabší než první.Všichni jsou sice pořád magoři a dějí se tu divné věci,ale většinu času se přešlapuje na místě a nebo se motá v kruhu a kdyby 2-3 díly chyběly,vůbec nic by se nestalo.Naštěstí jsou tu momenty,které připomenou,že tenhle seriál uměl pracovat s atmosférou a lehce to vytáhnou z podprůměru.Hlavně tuším druhý díl (hypnóza) a finále,které bylo po celém rozpačitém průběhu až nečekaně povedené.Upřímně by mě zajímalo s čím chtějí tvůrci pracovat pro dalších několik plánovaných řad...60% ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama