Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Smrtící virus zasáhne město a osamělý muž se ocitne v pasti. Uvězněný ve svém bytě bez spojení s okolním světem se snaží najít pomoc a cestu ven. (Netflix)

Recenze (132)

Hellierer 

všechny recenze uživatele

Nenáročná zombárna, která je komornější, poměrně rychle uteče a má i nějaký ten nápad a super masky. Jen je teda škoda, že naprosto nefunguje napětí. Zabavit to ovšem dokáže. ()

Hellknight12 

všechny recenze uživatele

Včera pozreté docela dobre jednohubka. Malý komorný horor, ktorý má niečo do seba. Zombie horory z Kórei neviem či som videl vôbec nejaký. Veľmi mi to pripomína film 28 dni potom. V kórejskej verzií. Film má necelých 100 min. Čož je aspoň za mňa dĺžka, ktorá sa na takýto štýl zombie horory hodí. Sú tam síce úseky kde sa dokopy nič nedeje ale je ich málo. Celkové hodnotenie za mňa je 65% Komu ho môžem odporučiť? Ľuďom, ktorí majú radi zombie, ktorým neprekáža zombie horor s minimom akcie . ()

Nix 

všechny recenze uživatele

Ale jo, celkem fajn film o zombie. Není to nic převratného, ale snaží se to být zábavný, takový průměr a určitě takový ten lepší film ze světa zombie, jsou i horší. ()

TornadoETA 

všechny recenze uživatele

Skvělé masky a hlavně fajn nápad s panelákovými zombie, ale závěr od potkání týpka se zombiemanželkou celkový dojem poměrně zkazil. ()

JimDeNiro 

všechny recenze uživatele

Docela zklamání. Od korejskych tvůrců bych čekal více napětí, ale hlavně mnoho víc a šťavnatého gore.. Potenciál byl, ústřední dvojice příjemná, ale moc zdlouhavý začátek, samý kecy. Snad příště. 40% - 2* ()

Najt 

všechny recenze uživatele

Vynikající survival horor - thriller. Nejedná se sice o klasický survival, ale spíše o atmosferický horor, který se odehrává v bytě, protože se to venku a ve vnitřních prostrách hemží zombíkama, ale je to atmosferický a dobře natočený zajímavý film. Takovéto počiny mám rád a od 5 hvězd to dělila snad jen krátká délka a málo rozmotaný příběh. Rád bych viděl jak to vypadalo ve městě atd. Škoda, že nás tvůrci nevzali ven na nějakou napínavou cestu i za hranice sídliště, kde se tento povedený snímek odehrává. ()

Solverino 

všechny recenze uživatele

Na to že jsem nic nečekal to bylo překvapivě dobré! Celkem sympatický herci (mladý blbeček) a pěkná korejka. Slušní zombíci. Libí se mi asijská mentalita, s ničím se moc nekakají! :) ()

Hemlock 

všechny recenze uživatele

Kdyby se tam míň mluvilo a víc kousalo, byla by to špica. Za perfektně ztvárněné zombíky dávám hattrick maskérům - lepší průměr a solidních 60%. ()

tkey 

všechny recenze uživatele

Jedna hvězda za relativně dobře udělané zombíky a jestli tomuhle v tý druhý koreji říkají herectví, tak to se mají ještě hodně co učit. Jediný co je na tomhle filmu dobrý (mimo zombíků) je to, že je poměrně krátkej. ()

RigorMortis 

všechny recenze uživatele

Kórejský zombie horor s dobrou hudbou, zopár zvratmi a sympatickou hlavnou dvojicou. V deji sa síce našlo pár nezrovnalostí, aj tak sa na to ale pozeralo dobre.3,5* ()

mivr 

všechny recenze uživatele

Toto ma nesklamalo, parádny debut. Naozaj slušne natočené, zombíci super. Miestami to bolo moc ako keby pokojné, ale dialo sa tam toho dosť. Režisér má určite talent, nech natočí kľudne ešte niečo na tému "zombie". 68% ()

DonBraso 

všechny recenze uživatele

Režisérský debutantský filmek,který vsadil vše na zombie horor,který je typicky korejský,takže se máte i zasmát a občas se podivovat.Jak už bylo vyřčeno,zombíci jsou zde snad nejlepší od dob Romera,který díky maskám jsou parádní.Postav minimum a hlavní představitel má být takový teen trouba,kterýho hraje Ah-in Yoo,kterého už jsem viděl ve filmu Beoning.Zde tedy to bylo malinko horší,ale snímek tomu dost napomáhal.Vlastně by jeden řekl,co je tak špatného na tomhle filmu?Inu,všeho se přejíte a pak je to vesměs pořád o tom samém,jak se dostat z bytu.Nápad s dronem je oživení,ale nic moc interakce nepřinese a spíše se jako divák začnete nudit.Chybí tomu nějaký větší rozmach,pocit toho,že je vše v háji.To bohužel pár televizních zpráv nedokáže moc provést ač se o to režisér snaží seč může.Atmoška ztrácí půdu pod nohama a nastartuje až ke konci,kdy jste v menším akčním módu,že někam utečete,ale nevíte kam.Konec byl vlastně menší happy end,že jsou i další "samotáři".Za tři hvězdy jako dobrý,ale prdel se Vám nepřetrhne. ()

xxmurphyxx 

všechny recenze uživatele

Tí zombíci sú z roka na rok rýchlejší a vychcanejší. Kedysi sa len tak šúrali po ulici a fackali vzduch pri prvom preživšom v tesnej blízkosti a tu si pohoda jahoda malinová zmes len tak z prdele otvárajú kľučkou dvere či šplhajú lanom po baráku ( akože WTF ). Nebyť tých pár naozaj aj na zombie žáner over the top scén a na Kórejcov dosť netradičného konca až priveľmi sa inšpirujúceho scénou z World War Z, uvažoval by som aj nad vyšším hodnotením. Takto sú to len silné tri, najme vďaka niekoľkým fakt vydareným pasážam a sympatickej dvojici protagonistov. ()

J.Mayen 

všechny recenze uživatele

Nejlepší na celém filmu byla asi hudba docela bych si pořídil soundtrack korejskou hudbu neznám ale myslím že by se mi líbila. Ústřední postava kluka s odbarvenou hlavou mi byla velmi nepříjemná a nesympatická postava holky nebylo o moc lepší. Jedna hvězda určitě za úžasné masky které Asiaté dokázali opravdu precizně.A ta druhá hvězda za můj oblíbený žánr zombie apokalypsy. Určitě se zde nejedná o bůhví jaké extra herecké výkony, a taky nechápu že se pokaždé v podobném filmu objeví někdo kdo má zapotřebí krmit své přeměněné příbuzné zima lidma a libuje si v tom je uvažovat za různé řetězy a dalsi máš žít ve společné domácnosti the někdo na něco takového myslí musí opravdu perverzní hovado. ()

palmovylist 

všechny recenze uživatele

A cenu pro nejneschopnější "zombíky" získávají...tatadadá...zombíci z filmu #Alive....a věřím jim i na cenu pro nejnevyrovnanější sluch. Ještě že film nebyl až tak dlouhý...takhle se to dá alespoň považovat za docela ok recept na přípravu čínských nudlí. Přitom mi na začátku přišlo, že to má potenciál i na fajn film, škoda...30% ()

HanzoBureshi 

všechny recenze uživatele

Hororový zombie filmek, který není úplně nejlepší, ale taky to není žádné zklamání. První polovina byla taková nudnější a vypadalo to tak, že celé město se nakazilo do jedné minuty, což mi nepřišlo dobré a být celou dobu v jednom bytě taky nic moc. V druhé polovině se alespoň objevila další z přeživších (Shin-hye Park) a pak se konečně začalo něco dít a na konci čekala klasická akce. V pohodě dávám 65%. ()

AndrewNewman 

všechny recenze uživatele

Slušne odsýpajúci zombie survival, ktorého hlavný hrdina je síce prízemný trapko, no napriek tomu mu fandíte. Nechýba ani cool holka či podrazácka tretia osoba. Nie je to síce tak zábavné ako Zombieland, ani tak skvelo zrežírované a zahrané ako Svetová vojna Z, no rozhodne je to slušná hororová zábava s pár skvelými nápadmi a brutálne vyzerajúci zombíkmi. Za mňa spokojnosť. ()

Reklama

Reklama