Reklama

Reklama

Ichi the Killer

  • Japonsko Koroshiya 1 (více)
Trailer

Obsahy(1)

Sakra...nezůstal nikdo, kdo by mě zabil. Krví prosáklým příběhem japonského podsvětí nás provází bezohledný stroj na zabíjení Kakihara. Na cestě za svým osudem Ichim předkládá zívající blonďák Evropanům neortodoxní druhy násilí v duchu unikátní asijské cesty. Tento film opravdu není pro diváky se slabšími nervy nebo pro ty, kterým se z většího množství krve dělá nevolno. Režisér Miike své publikum rád šokuje - a ve svém oboru je mistr! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (273)

petero 

všechny recenze uživatele

Film vychýrený svojou brutálnosťou my nijak zvlášť brutálny neprišiel – všetko sa nieslo v nadnesenom duchu tak čo!? I keď fotky v galérii sľubujú niečo drsné je to proste absurdná komédia (exhibícia jednej postavy a jej svalových partií je scéna za všetky drobné) a vyznenie filmu je ďaleko zábavnejšie oproti skutočnému Miikeho hororu - Audition - ako jediný horor som ho nedokázal dopozerať práve pre jeho skryté zobrazenie brutality ktoré je vždy pôsobivejšie ako tu zakrvácané miestnosti s rozkúskovanými telami a kopou vnútorností nad ktorými gangstri veselo žasnú alebo krv striekajúca v gejzíroch z rozrezaných hrdiel poskakujúcich obetí. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Wtf?? Ani Akční, ani Horor, Ale Komedie a Krimi! Neuvěřitelnééé!!! Čekal jsem, že nájemný Vrah Ichi bude Frajer jako blázen a on si tam běhá v obleku Batmana a řeže lidi Botou!! Mega Splatter.. otevřou se dveře a vyletí z nich 25 Litrů krve a 250 Končetin.. Líbíli se mi dvě scény, které Hodnotím pozitivně.. Zbytek k Smíchu! ()

Reklama

genetique 

všechny recenze uživatele

Ja normálne neviem čo na toto povedať! Takúto hovadskú úchylnosť môžu splodiť hádam len Japonci. Neboja sa ukázať krv, črevá, vnútornosti, odrezať chlapcovi hlavu, žene bradavky a snáď ani nie je film, ktorý je taký úchylný, sadistický, drsný a zároveň cool svojho žánru ako tento. Navyše aj dejovo nie je zlý a príbeh je zaujímavo podaný aj spracovaný. Len akosi tie prvky komédie som nepostrehol. 80%. ()

H34D 

všechny recenze uživatele

Mimořádně ujetý film o silně pošramocených hrdinech, kteří ač jsou postrachy svého okolí, zůstávají otrokami své zvrácené masochistické touhy. Hlavní atrakcí filmu jsou poměrně nechutné, ale nikoli vyloženě nevhodné brutality. Děj si jejich zakomponování do filmu dokáže většinou obhájit, přesto ale scénář není tak dynamický, jak by mohl být. Dvě hodiny stopáže mohly být zkrátka využity lépe, obzvlášť když se jedná o tak nevšední film s potenciálem pro více podivností. 7/10 ()

Hitman_47 

všechny recenze uživatele

Velice pěkný film...ale rozhodně ne nejbrutálnější (znám mnohem brutálnější ;o) ). Záporák (Kakihara) i "dobrák" (Ichi) jsou nejdivnější a nejúchylnější postavy, které kdy film spatřil. Ono Ichi je takový "velice zmatený" mladý chlapec "vedený" "starým a slabým" Jijim, který mu "pomáhá" překonat jeho "trauma" ze střední školy (až uvidíte film, pochopíte všechny ty dvouprsťáky alias uvozovky). Koroshiya 1 je zároveň jeden z nejpůsobivějších snímků, který jsem tento rok mohl vidět....no řekněte, v kterém jiném filmu zabijou......ehm, to bych asi spoileroval. Raději toho nechám, abych se jednou ráno náhodou neprobudil jako jehelníček ;o) ()

Galerie (23)

Zajímavosti (8)

  • Když Jijii (Shin'ya Tsukamoto) příjde do domu, tak přes otevřené dveře vidí hrát bojovou hru „Tekken“ na konzoli Sony Playstation. (Yoshimitsu)
  • Střecha činžovního domu, na níž se odehraje závěrečný souboj Kakihary a Ichiho, je ta stejná střecha, na níž v Miikeho dalším filmu Dead or Alive: Hanzaisha vypráví policista o vraždách a o Yakuze. (Divočák)
  • Herec Susumu Terajima, který je ve filmu mučen zavěšením na háky, strávil před samotnou scénou 12 hodin v maskérně. Dalších 12 hodin pak zabralo natáčení samotné scény. (Divočák)

Reklama

Reklama