Reklama

Reklama

Je konec sedmdesátých let a čtyři teenageři se vydávají na koncert skupiny Kiss. Jako správní vášniví fanoušci se nenechají ničím odradit a nezastaví je ani fakt, že koncert je beznadějně vyprodaný.
V Detroit Rock City, příběhu o dospívání, se čtyři američtí středoškoláci snaží za každou cenu sehnat lístky na koncert své oblíbené skupiny Kiss. V průběhu jedné neobyčejné noci každý z nich prožije trýznivé i veselé momenty, jak je jejich urputná touha vidět své favority, staví proti autoritám, rodičům a neodbytnému vlivu disko hudby. Co začne jako nadšená honba za fantastickým rockovým zážitkem, se mění v sérii zašmodrchaných a komických nehod, s jediným hlavním cílem - získat možnost svobodně si splnit svůj sen. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (100)

MrPierc 

všechny recenze uživatele

I když nejsem moc fanda tohoto žánru, tak vás ten film nenechá chladným, protože každý zná tu odhodlanost, když po nečem toužíte a konečně se vám to vyplní a ještě k tomu s partou nejlepších kamarádů! E. Furlong a jeho zvratky mne při stripu opravdu rozesmáli, James DeBello hrál skvěle týpka, co si užívá naplno! Film má velmi dobré gagy, ale hlavně výbornou doprovodnou hudbu, která vás dostane do varu. * Všimněte si té černovlasé holky, co se zamiluje do bubeníka - je to ta bláznivá holka (Melanie Lynskey) z Dva a půl chlapa! ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Totálne strelená, bláznivá komédia, síce so slabým príbehom, no zato s plným priehrštím rôznych šialených nápadov. Čo všetko dokáže partia štyroch kamarátov urobiť, aby sa dostali na vytúžený koncert svojej milovanej kapely? Odpoveď je jednoduchá... no predsa všetko! Napr. aj pustiť do nohavíc alebo tancovať v striptízovom bare... Nečakajte nič extra zmysluplné, ale na precvičenie bránice to bohato stačí. 65/100 ()

Reklama

Corpsegrinder 

všechny recenze uživatele

Suprová komedie s jedním z nejlepších soundtracků co jsem kdy slyšel. Absolutně nechápu jak film mohl tak šíleně prodělat. Možná protože s timhle tématem přišel příliš pozdě. Kdyby vyšel tak o 10-15 let dřív, určitě by se chytnul víc. Jenže ve svojí době už letěly jiný teen komedie a kapely jako Kiss, Thin Lizzy, Cheap Trick nebo Blue Öyster Cult už byly zapomenutý. Jinak záběr z pusy Gena Simmonse je nejsrandovnější věc co jsem kdy v hudebním filmu viděl :D ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Když se jede na koncert skupiny Kiss musí to vypadat odvázaně. Čtyři oddaní fanoušci ani nic jiného nechtějí než se pořádně zmrskat a hlavně získat lístky na téměř vyprodaný koncert. Pro to, aby uviděli svoje idoly hodlají udělat snad všechno na světě a striptýz v zaplivaném baru jednoho z těch čtyř výtečníků je toho jasným důkazem. Trapas za trapasem a docela svižně podáno a natočeno. Andrews, Huntington, DeBello a Furlong jsou perfektní. Něco málo k dokonalosti chybí, ale kdo se chce pobavit v rytmu rockových Kiss si tohle může bez obav dát bez nutnosti pomalovaného obličeje. 80% ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Parta nejlepších kámošů se chystají na koncert sví nejoblíbenější kapely KISS, jenže se to zvrtne a až moc katolicky pobožná matka Džeremáji Brůse (jednoho z party) spálí všechny lístky a syna zavře do kostela. Jeho kámoši se vydávají Džere máju zachránit a někde splašit lístky. Cestou je čeká vtipný dobrodružství, zapeklité situace a taky diskanti. Nehorázná prdel, na kterou se vždycky rád kouknu. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (26)

  • Písně "Makin´ it" od Davida Naughtona, "Escape" od Ruperta Holmese a "Highway to Hell" od AC/DC, které ve filmu zazní, v době, kdy se film odehrává, ještě neexistovaly. (liquido26)
  • Když vyndá Jamova matka desku "Love Gun" z gramofonu, dívá se na stranu 2. Nicméně píseň, která jí málem utrhla uši, "I Stole Your Love" se nachází na straně jedna. (liquido26)
  • Kromě toho, že se Kiss objevili na konci filmu na jevišti, měl ještě každý z členů hrát menší cameo, ale k tomu nakonec nedošlo, protože Kiss přerušili turné kvůli závěrečné scéně z koncertu na jeden den a tyto scény se točily v jiný den. (liquido26)

Reklama

Reklama