Reklama

Reklama

Je konec sedmdesátých let a čtyři teenageři se vydávají na koncert skupiny Kiss. Jako správní vášniví fanoušci se nenechají ničím odradit a nezastaví je ani fakt, že koncert je beznadějně vyprodaný.
V Detroit Rock City, příběhu o dospívání, se čtyři američtí středoškoláci snaží za každou cenu sehnat lístky na koncert své oblíbené skupiny Kiss. V průběhu jedné neobyčejné noci každý z nich prožije trýznivé i veselé momenty, jak je jejich urputná touha vidět své favority, staví proti autoritám, rodičům a neodbytnému vlivu disko hudby. Co začne jako nadšená honba za fantastickým rockovým zážitkem, se mění v sérii zašmodrchaných a komických nehod, s jediným hlavním cílem - získat možnost svobodně si splnit svůj sen. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (100)

mat.ilda 

všechny recenze uživatele

Vděčná bigotní Jamově matce za kremaci vstupenek, doufajíc, že tak budu ušetřena jazykové performance, odhodlaně jsem se pokusila vytrvat, i když bylo jasné, že k uspokojivému zážitku budu postrádat důležité záchytné body - nejsem středoškolačka, nepíšou se sedmdesátá léta, ale hlavně - Kiss nemůžu vystát! Takže mně tak trochu patří, že ani z náhradního programu, který by zastoupil hlavní nevýhody, nebylo nic - jen škodolibá záplata na moji diváckou bolístku - Kissáci jsou trapáci a film, který rozhodně nebere jejich jméno nadarmo, je právě takový... ()

Mr.Jackass 

všechny recenze uživatele

Film sám o sobě je neskutečná hovadina, ale jako určitá recese a totálně vyumělkovaný příběh prostě k nejkomerčnější kapele světa patří a poměrně dobře jsem se bavil. Samozřejmě jsem z hlavy musel dostat jakékoli racionálno, které se ve filmu rozhodně nevyskytuje a je to jedna absurdita za druhou, doplněna výbornými písničkami= ano skupina Kiss mně nevadí, pro nefanoušky této kapeli, nemá smysl na tento počin koukat. ()

Reklama

SpaceOdyseus 

všechny recenze uživatele

Detroit Rock City je primarne urcene lidem, kteri si nekdy prosli fazi die hard fanouska KISS. Ja jsem si to uzil jako nostalgickou jizdu se vzpominkami na leta na zakladce se sesity popsanymi Kiss logem a podobiznami vsech clenu na lavici a myslenkami na to, jak bych asi prozil neco podobneho, kdyby Kiss prijeli v te dobe do CR. Pro lidi Kiss nepolibenymi zbyde asi jen nadprumerna komedie s rockovou hudbou. ()

Corpsegrinder 

všechny recenze uživatele

Suprová komedie s jedním z nejlepších soundtracků co jsem kdy slyšel. Absolutně nechápu jak film mohl tak šíleně prodělat. Možná protože s timhle tématem přišel příliš pozdě. Kdyby vyšel tak o 10-15 let dřív, určitě by se chytnul víc. Jenže ve svojí době už letěly jiný teen komedie a kapely jako Kiss, Thin Lizzy, Cheap Trick nebo Blue Öyster Cult už byly zapomenutý. Jinak záběr z pusy Gena Simmonse je nejsrandovnější věc co jsem kdy v hudebním filmu viděl :D ()

Makky 

všechny recenze uživatele

Hell Yeah! Slušná partia týpkov, celkom dobrá zábava, ale hlavne obstojná hudba. Kto má vzťah k podobnej hudbe, môže pridať hviezdičku. Mne to sedí na tú trojku. Aj keď som sa výborne zabavil, stále je to len a len obyčajný road trip, kde sa treba dostať z miesta A do miesta B cez kopu sračiek, ktorá sa nakoniec aj tak preskáče. KISSu ale týmto filmom určite nikto hanbu neurobil... A už len v ktorom filme by pri vstupe do kostola hrala skladba Highway To Hell. "You gotta lose your mind in Detroit Rock City" ()

Galerie (36)

Zajímavosti (26)

  • Předtím, než se skupina Mystery setká se skupinkou diskofilů, poslouchají v autě píseň "Shout it Out Loud" z desky Destroyer. Jeden z diskoušů však z přehrávače vyhodí album Love Gun. (liquido26)
  • Když kluci dorazí do Detroitu, v pozadí je vidět spousta aut z 90tých let. Film se ale odehrává v roce 1978. (LilyDeLarge)
  • Když vyndá Jamova matka desku "Love Gun" z gramofonu, dívá se na stranu 2. Nicméně píseň, která jí málem utrhla uši, "I Stole Your Love" se nachází na straně jedna. (liquido26)

Reklama

Reklama