Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Snímek se odehrává o silvestrovské noci v bývalém hollywoodském grandhotelu, který nyní prochází těžkými časy. Zachycuje groteskní útrapy Teda (Tim Roth), smolařského hotelového poslíčka. Ten při své první službě prožívá trpkou noční můru, když ho čarodějnice, které mají slet v novomanželském apartmá, požádají o pomoc. Všechno se ještě zhorší, když omylem doručí led do špatného pokoje a ve vskutku špatný čas se tak stane svědkem domácího násilí. Následně pošetile přistoupí na gangsterovu prosbu, aby mu v době jeho nepřítomnosti dohlédnul na děti. A aby toho nebylo málo, stane se v závěru noci rozhodčím strašlivé sázky. Bruce Willis, Madonna, Jennifer Bealsová a Antonio Banderas excelují v hlavních rolích této netradiční povídkové komedie, která je dílem čtyř režisérských hvězd - Allison Andersové, Alexandra Rockwella, Roberta Rodrigueze a Quentina Tarantina. (Cinemax)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (738)

Webb 

všechny recenze uživatele

Souhrn velice nevyrovnaných čtyř povídek, odehrávajicí se v pokojích jednoho losangeleského hotelu o jedné silvestrovské noci. Chybějící ingredience 15%, Nesprávný člověk 30%, Malí neposluchové 50%, Muž z Hollywoodu 40% Celkový dojem: 35% ()

troufalka 

všechny recenze uživatele

"Ségra, Tobě smrděj nohy!" "Kecáš" "To teda ne, klidně si čuchni"!                                                                                         ... si nemůžu pomoct, pokud má být terč z Turnera (byť šlo o reprodukci) vtipný, tak mám asi hodně zvrácený smysl pro humor. Pikolík i veškeré osazenstvo na odstřel. Hnus. Brrr! ()

Reklama

2-Xtreme 

všechny recenze uživatele

Nebyt prvých dvoch segmentov bolo by to fajn. Tie tam ani nemuseli byt. Rodriguezovu a Tarantinovu čast by vtedy mohli roztiahnút na čas čo by zvýšil po vynechaní spomínaných prvých dvoch častí. HODNOTENIE: The Missing Ingredient: 50% The Wrong Man: 40% The Misbehavers: 80% The Man from Hollywood: 80% Celkovo: 60% ()

M.a.t.t. 

všechny recenze uživatele

Napad postaviť fim na štyroch rôznych príbehoch odohrávajúcich sa v jednom hoteli sa možno javil ako zaujímavý, škoda len, že prvé dve poviedky bez výraznejšej šťavy ho takmer naisto pochovali. Škoda i podivne prehrávajúceho Tima Rotha a to hlavné čo tento experiment povyšuje na stráviteľnú úroveň je záverečný Tarantinov akt. Našliapnuté však mohlo byť na viac. ()

pan Hnědý 

všechny recenze uživatele

1. Chybějící ingredience 55% ** // 2. Nesprávný člověk 65% *** // 3. Malí neposlechové 75% *** // 4. Muž z Hollywoodu 90% ***** //. Rozrůstající se smíšená "káva" prvních dvou pokojů s posledními pokoji je jako masáž nohou (první dva příběhy) a lízání ženské svatyně (poslední dva příběhy), chci říct "velký" rozdíly epizod, kdy dva režiséři nepochopili ani Rodriguéze ani Tarantina. Vyšší hodnocení dávám především za poslední "dvě" epizody. Muž z Hollywoodu, ale kraluje nejvíce. ()

Galerie (89)

Zajímavosti (28)

  • V severoamerických kinech film utržil 4,3 milionu amerických dolarů. (NIRO)
  • Natáčelo se od 10. do 22. listopadu 1994 v Kalifornii. (Varan)

Reklama

Reklama