Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Snímek se odehrává o silvestrovské noci v bývalém hollywoodském grandhotelu, který nyní prochází těžkými časy. Zachycuje groteskní útrapy Teda (Tim Roth), smolařského hotelového poslíčka. Ten při své první službě prožívá trpkou noční můru, když ho čarodějnice, které mají slet v novomanželském apartmá, požádají o pomoc. Všechno se ještě zhorší, když omylem doručí led do špatného pokoje a ve vskutku špatný čas se tak stane svědkem domácího násilí. Následně pošetile přistoupí na gangsterovu prosbu, aby mu v době jeho nepřítomnosti dohlédnul na děti. A aby toho nebylo málo, stane se v závěru noci rozhodčím strašlivé sázky. Bruce Willis, Madonna, Jennifer Bealsová a Antonio Banderas excelují v hlavních rolích této netradiční povídkové komedie, která je dílem čtyř režisérských hvězd - Allison Andersové, Alexandra Rockwella, Roberta Rodrigueze a Quentina Tarantina. (Cinemax)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (738)

M.a.t.t. 

všechny recenze uživatele

Napad postaviť fim na štyroch rôznych príbehoch odohrávajúcich sa v jednom hoteli sa možno javil ako zaujímavý, škoda len, že prvé dve poviedky bez výraznejšej šťavy ho takmer naisto pochovali. Škoda i podivne prehrávajúceho Tima Rotha a to hlavné čo tento experiment povyšuje na stráviteľnú úroveň je záverečný Tarantinov akt. Našliapnuté však mohlo byť na viac. ()

Radek99 

všechny recenze uživatele

Nevyvážený povídkový film, kde Rodriguezova povídka je naprosto dokonalá (tempo, gradace, eskalace napětí spojená s blížícím se návratem rodičů, stylizace, pointa...), Tarantinova o sekání prstů výborná a velmi vtipná, ale dost neoriginální (předem jsem znal pointu z obdobného fabulačního rámce jiného filmu), zbylé dvě povídky jsou ale dost podprůměrné, ta o hotelovém sabbatu čarodějnic dokonce hodně ubohá a postavená na estetice kýče (navíc ta Madonna byla ... trapná...). Suma sumárum - jen lehký nadprůměr... ()

Reklama

Segrestor 

všechny recenze uživatele

V každém ze čtyř pokojů najde divák pro sebe něco. Osobně se mi líbilo ve všech a pikolík Ted jako společný jmenovatel celé té show k tomu, je prostě malá filmová radost. Radost, kterou by si neměl jen tak nikdo nechat ujít. Jsou totiž v životě chvíle, kdy je nejlepší na všechno se vykvajznout a pustit si dobrý film. O tom, že tím filmem budou Čtyři pokoje, není pochyb. ()

Eliott 

všechny recenze uživatele

V prvchním pokoji jsme uviděli několik párů prsou, ale to je vše. Druhý pokoj byl však také velice slabý. Nepochopitelná zápletka kolem jakési sexuální hry? Také hlavní představitel Tim Roth mi tu vůbec nesedl. Jasně že to bylo schválně že sebou škubal jak debil a pitvořil se celý film, ale mně to spíše kazilo celkový dojem. Třetí pokoj byl však velkolepý a určitě nejlepší část celého filmu, neboť si myslím, že Quentin Tarantino zde ve svém čtvrtém pokoji také nic velkolepého nepředstavil a jeho zápletka byla vesměs průměrná. Pokud bych to měl rozdělit, tak budu po pořadě hodnotit 1, 1, 5 a 3 hvězdami. ()

pan Hnědý 

všechny recenze uživatele

1. Chybějící ingredience 55% ** // 2. Nesprávný člověk 65% *** // 3. Malí neposlechové 75% *** // 4. Muž z Hollywoodu 90% ***** //. Rozrůstající se smíšená "káva" prvních dvou pokojů s posledními pokoji je jako masáž nohou (první dva příběhy) a lízání ženské svatyně (poslední dva příběhy), chci říct "velký" rozdíly epizod, kdy dva režiséři nepochopili ani Rodriguéze ani Tarantina. Vyšší hodnocení dávám především za poslední "dvě" epizody. Muž z Hollywoodu, ale kraluje nejvíce. ()

Galerie (89)

Zajímavosti (28)

  • Na začátku čtvrtého příběhu odjedou výtahem dvě slečny. Když je později výtah tlačítkem přivolán, dveře se otevřou okamžitě, jako by výtah patro neopustil. (Pyron)
  • Ve čtvrtém příběhu je po Tedově (Tim Roth) vstupu do pokoje natočena úvodní scéna na jeden záběr. Trvá 6 a půl minuty. Podobně je natočena následná scéna u baru. (Pyron)

Reklama

Reklama