Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Děti tajných agentů musí zachraňovat rodiče. Gregorio a Ingrid jsou nejlepší tajní agent světa. Pracují pro různé země a jsou vysláni, aby zneškodnili svého největšího nepřítele... jeden druhého. V jistém exotickém koutu světa se konečně setkají tváří v tvář, zamilují se do sebe a vydají se na tu nejnebezpečnější misi: vychovávat děti. Nyní, kdy vyměnili špionáž za rodičovství, jsou povoláni zpět do akce. Jeden po druhém začnou mizet jejich bývalí kolegové, nejlepší špióni světa, a tak jsou Cortezovi nuceni přijmout technického génia Fegana Floopa. Když ale zmizí i Cortezovi, jsou na světě jediní dva lidé, kteří je mohou zachránit – jejich děti. (Filmbox)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (232)

Akana 

všechny recenze uživatele

Programově oddychový film určený hlavně dětem, které se zhlédly v superhrdinech a bondovských agentech. Že jde o Rodriguezovo dílo poznáme spíš z hereckého obsazení, než z čeho jiného. Jeho pokus o rodinnou, trikově opulentní komedii se vcelku vydařil, hýří ztřeštěnými nápady, děj hezky odsýpá, ale pocit nadšení se přece jen nedostavuje. Rodriguezova fantazie nemá eleganci a soudržnost Tima Burtona ani bezbřehost a podprahovou zlověstnost Terryho Gilliama. Přes lehce dietní vyznění ale přesto palec nahoru. 70% ()

MM11 

všechny recenze uživatele

Takový nápad se vůbec nejeví zle. Akční podívaná s výraznou nadsázkou pro ty menší se stylem hračičky Rodrigueze. Jenže vznikla infantilní bezradnost absentující v humoru, plná samoúčelných vychytávek bez hlubšího smyslu. Rodriguez provokativně obsadil hafo známých tváří coby křoví, ale jeho snaha je marná. Člověk se nesměje a zaraženě zírá na obraz. ()

Reklama

genetique 

všechny recenze uživatele

Dlho som sa odhodlával k tomuto filmu, aby som nebol sklamaný, takže som sa pripravil na rôzne variácie. Rodriguez však nespravil skoro žiadne chyby. Myslím aspoň s malým potenciálom, aký film mal a využil ho naplno. Nevylučujem, že čakaním na klasickú rodriguezovku, by som z kina aj ja odchádzal nespokojný, takto je to ale patrne dobrý priemer, v ktorom si prídu na svoje nielen deti. 70%. ()

MartyMcFly89 

všechny recenze uživatele

Netuším proč, ale tenhle film se mi líbil. Dřív, když jsem ho viděl poprvé v televizi před pár lety. Nebyl zájem se koukat znova, či si ho koupit, ale dobrý pocit přetrvává. Sice myslím, že kdybych se podíval znovu, výsledné hodnocení by šlo o dvě hvězdy dolů, ale nechme to takto být. Film pro děti, nebo pro ty, kdo se chtějí (na chvíli) do dětského prostředí ponořit. Jako drogy - na chvíli zapomenout ()

tom88 

všechny recenze uživatele

Nenáročná zábava pre malých, ktorá je síce blbárňou, ale dá sa na to dívať. Je to na hranici 2* a 3*. Trocha som sa aj bavil, no nemôžem povedať, že kráľovsky. Vtip nechýba, aj keď je dosť detský a nudný a chvíľami trápny. Rodrigueza mám rád, ale tie detské rodinné somarinky si mohol odpustiť. Radšej by mal spojiť hlavu s Tarantinom, podobne ako v projekte Grindhouse a vymýšľať podobné úchylárne. S prižmúrením oka dávam 50% ()

Galerie (44)

Zajímavosti (19)

  • Poslední Rodriguezův snímek, který byl natáčen na film. Post-produkce filmu probíhala na ranči Skywalker George Lucase, a ten zde uvedl Rodrigueze do tajů digitálního filmování s vysokým rozlišením. (HappySmile)
  • Postavy Gregorio, Carmen a Juni sú pomenované podľa členov rodiny režiséra Rodrigueza. (rador)
  • Cheech Marin si zde zahrál spolupracovníka Gregoria a Ingrid Cortezových. V seriálu Detektiv Nash Bridges si zahrál spolupracovníka Evana Corteze. (HappySmile)

Související novinky

Rodriguez opět točí pro své ratolesti

Rodriguez opět točí pro své ratolesti

27.05.2015

Robert Rodriguez sice občas vypustí ze řetězu Macheteho a loni natočil dlouho odkládanou dvojku Sin City, jinak se ale s oblibou věnuje hlavně dětským filmům. Spy Kids to dotáhli ke čtyřem dílům a… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno