Reklama

Reklama

Spy Kids 2: Ostrov ztracených snů

  • USA Spy Kids 2: The Island of Lost Dreams (více)
Trailer

Obsahy(1)

Když se dcera amerického prezidenta dostane v zábavním parku do úzkých a když navíc vyjde najevo, že z otcovy kanceláře ukradla prototyp nebezpečného maskovače, do akce musí být povoláni ti nejspolehlivější. Jsou povolány dva týmy malých agentů. Carmen a Juni Cortezovi a Gary a Gerti Gigglesovi. Tyto sourozenecké dvojice spolu neustále soupeří, ostatně podobný souboj se odehrává i mezi jejich rodiči. Otec Carmen a Juniho, Gregorio Cortez, má být zvolen novým ředitelem OSS, školícího centra pro agenty. Na slavnostním ceremoniálu je ale do této funkce jmenován otec Garyho a Gerti, Donnagon Giggles. Během slavnostní večeře jsou uspáni všichni dospělí a podivní číšníci ukradnou prototyp maskovače i přes veškerou snahu dětských agentů jim v tom zabránit. Maskovač je zbraň, která dokáže vyřadit z provozu veškerou elektroniku široko daleko. K odcizení přispěla i rvačka mezi Junim a Garym a proto je Juni vyloučen z OSS. Jeho sestra Carmen se však dostane do centrálního počítače OSS a znovu Juniho zaregistruje jako agenta a také změní plán pro následující akci. Garyho a Gerti pošle do pouště a jejich velkolepou akci poblíž Madagaskaru přidělí sobě a svému bratrovi... (TV Prima)

(více)

Zajímavosti (9)

  • Když se na scéně objeví Dinky Winks, můžete za ním vidět horskou dráhu. Je to Titan - nejvyšší a nejrychlejší horská dráha v celém Texasu. (HappySmile)
  • Při vstupu výtržníka do zábavního parku můžete vidět maskota psa z loga na cereáliích v krátkometrážním Rodriguezově filmu Bedhead. (HappySmile)
  • Zábavní park na začátku filmu měl být původně Disneyland. Nakonec ale použili Six Flags Over Texas v Arlingtonu. Sekce, ve které se natáčelo, se jmenuje Gotham. (HappySmile)
  • Juniho celé jméno zní Juni Rocket Racer Rebel Cortez. Rocket, Racer a Rebel jsou jména 3 synů Roberta Rodrigueze. (HappySmile)
  • Scéna, kde postava Antonia Banderase češe svému synovi vlasy, byla také ve filmu Čtyři pokoje v části "The Misbehavers", kterou také režíroval Robert Rodriguez, a ve které také hrál Antonio Banderas. (HappySmile)
  • Druhý film natočený kompletně na digitální kameru s progresivním skenováním ve vysokém rozlišení. Režisér Robert Rodriguez koupil 2 digitální kamery potom, co porovnal výhody digitální kamery oproti filmu. (HappySmile)
  • V závěrečných titulcích běží písnička zpívaná Carmen (Alexa Vega ), za ní následují nepovedené záběry a poslední scéna zahrnuje vlastníka zábavního parku (Bill Paxton) a Romera (Steve Buscemi ). (HappySmile)

Reklama

Reklama