Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

V tomto animovaném příběhu o začátcích Santa Clause naváže mladý pošťák nepravděpodobné přátelství se samotářským výrobcem hraček. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 3

Recenze (359)

AlfaNumerO 

všechny recenze uživatele

Po delší době musím napsat recenzi, protože přišel konečně snímek, který mě lehkostí vyprávění, emocemi, silnými momenty a vtipnými scénami naprosto dostal. Budete milovat holčičku s mrkví. Přirovnal bych k Up. Ve všech ohledech skvělé. Na Vánoce i mimo ně bude mít úspěch. 91% ()

Algernons 

všechny recenze uživatele

Nekrásnější vánoční pohádka, která je po všech směrech precizní. Úžasný styl a vizuál vypráví neobyčejný příběh o počátku Vánoc. Krom perfektních postav a rozpracovaných témat o dobrých skutcích, tradicích a lidských hodnotách, je to neuvěřitelná horská dráha emocí, která mě vždy zaručeně dojme a rozbrečí. Nebojím se Klause označit za nejlepší Vánoční film všech dob. ()

Reklama

novoten 

všechny recenze uživatele

Co začne jako tradičně ukecaný a rozjívený animák, pokračuje jako zimní pohádka, která umí v pravou chvíli zmlknout a jen nechat fungovat interakci pár hlavních postav a kouzlo zasněženého lesa. A to nemluvím o poslední třetině, kdy se mi nejednou po tvářích koulely slzy jako hrachy. Nechápu, jak se mnou takhle nenápadná vánoční ochutnávka dokázala zdánlivě bez potíží vytřít celou emocionální podlahu. ()

annanah 

všechny recenze uživatele

Tak tohle mě opravdu rozebralo, instantní dávka Vánoc v kombinaci s překrásnou animací a nádherným příběhem, o malém zmrzlém a lehce šíleném městečku, které tak nějak omylem změní jak pošťáka, tak naopak. Jeden dobrý skutek vyvolá další, je to sice klišé, ale myslím, že bychom se tím měli řídit všichni a ideálně po celý rok. ()

HellFire 

všechny recenze uživatele

Podobně kreativní a zábavné bývaly Pixar filmy. Jenže Pixar usnul na vavřínech a dávno není králem animáků. Klaus je v jádru jednoduchý příběh o nápravě jednoho rozmazleného syna boháče, ale podaný tak nenásilně a nevtíravě, že si ho prostě musíte zamilovat. Na druhou stranu má všechny klasické neduhy jednoduchého příběhu a podivné chování postav, takže jsem někdy obracel oči v sloup. ()

Galerie (28)

Zajímavosti (15)

  • Počas prvého mesiaca na Netflixe mal film 30 miliónov zhliadnutí. Taktiež sa jedná o prvý animovaný film z Netflixu nominovaný na Oscara. (megajalec)
  • Od apríla 2015 putoval film po viacerých štúdiách, ktoré ho považovali za "príliš riskantné". Práva naň napokon získal Netflix v novembri 2017. (megajalec)

Související novinky

PF 2020

PF 2020

31.12.2019

Tak Le Mans ’66 nakonec v celkovém hodnocení uživatelů ČSFD.cz porazil i oceňovaného Jokera. Není to zas až tak překvapivé, jedná se přeci jen o pozitivnější film, a to máme rádi. Což dokazuje i… (více)

TOP filmy a seriály roku 2019 dle TOP uživatelů

TOP filmy a seriály roku 2019 dle TOP uživatelů

29.12.2019

S blížícím se Silvestrem vám tradičně přinášíme hlasování TOP uživatelů ČSFD.cz za nej filmy a seriály uplynulého roku. Jaké jsou jejich "topky" i s krátkým shrnutím názoru můžete vidět níže. Z filmů… (více)

Reklama

Reklama