Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

O deset let později. Rhaenyra čelí Alicentiným neustálým dohadům o svých dětech, zatímco Daemon a Laena zvažují nabídku v Pentosu. (HBO Max)

Videa (2)

Z natáčení

Recenze (93)

darthvader77 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No nechápu, proč zrovna tato epizoda je tak podceňovaná. Larysův závěrečný Shakespearovský dialog se kterým se dá v mnohém souhlasit přestože to je sociopatický přístup, tak sám o sobé je za pět hvězd. Oceňuji nakonec volbu udělat z Velaryonů černochy, protože to dělá z Viseryse a Rhaenyry mnohem větší svině. Jinak obě herečky jsou naprosto fantstické a navázali na předchozí mladší dámy s nadhledem a grácijí. Daemon je dospělejší, usedlejší a vidět ho s kompletně změněným pochodem myšlenek to je něco naprosto fantastického stejně jako interakce s rodinou. Těším se na další epizody. ()

Arkanoid 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zmena hercov nastala pri princezne, kráľovne, princezninom mužovi. Herecky sa mi to zdá slabšie, vzpurnosť vidno v herečke princezny. Criston Cole sa stal kráľovniným bodyguardom. Kráľovna si dáva zavolať princezninho syna hneď po pôrode. Okrem nového syna má pár už dvoch starších, ktorí sa vlasmi obaja podobajú na sira Harwina, veliteľa City Watch. Kráľovná sa stala zákernejšou, Laenorovi vraví, aby sa snažil a potom dostane potomka, čo by sa mu podobal. Kráľovninho druhého syna Aemonda šikanujú Aegon aj princeznin syn.  V rámci poklesnutej morálky odkazujúcej aj na GoT tu Aegon masturbuje v otvorenom okne, pričom ho prichytí jeho mama. Criston Cole je krutejší ku princezniným synom. Kráľovnino prianie je ako prianie Henryho II. Povedané v opilosti, tu ani vyslovené, no s desivými dôsledkami. Až tu lepšie spoznávame Larysa, ktorý je skutočný hráč o tróny. Daemon sa v epizóde ukazuje ako pokojný človek, napriek tomu, že mu umrie žena, ktorú miloval. Po príbehovej stránke opäť skvelý vývoj, po akčnej bohužiaľ skoro nič, len trochu šermu a letu na drakoch. Jazykové okienko: upper hand. ()

Reklama

Remivsremi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je tady ohlašovaný skok v čase. A je to škoda. Tvůrci se zbytečně ochuzují o budování napětí, vztahů a celkově celé atmosféry v King's Landing. Dostali jsme další silnou scénu s porodem. Ty jsou zatím vrcholem seriálu. Zbytek už je pouhé zobrazení toho, kdo je nyní v záři reflektoru. Chce to další části v plnému představení nadcházejícího děje. ()

T2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

To si už fakt robia z ľudí srandu, riadne začali šlapať na päty Prstenom moci, či ako sa to vlastne volalo.  Nehorázne povrchné, príbehové skoky ako hovado, dejovo ustrelené bez poriadnej atmosféry, postavy každým dielom čoraz viac bezduché až otravné a tie ich dredové biele vlasy na odstrel, to kto vymyslel tú frizúru?! fakt mimo, čisté fopa. Koniec. Toto teda tiež moc nevyšlo. Tento seriálový rok prúser za prúserom. /20%/ ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Chaos. Ďalší skok v čase, ako by sa nič nedialo a vymenení herci, aj keď chválim, že spotená kráľovna vyzerá lepšie, než kedykoľvek predtým ako princezná. Ale predsa len nejaké poučenie tu je: Ak uvidíte nahého chlapca masturbovať v okne, nemajte mu to za zlé. To je len následník trónu u Targaryenovcov. ()

Galerie (21)

Reklama

Reklama