Reklama

Reklama

VOD (1)

Skupina teenagerů závislých na technologii se dostane do offline tábora. Společná turistika v lese bez přístupu k smartphonům však nekončí tak, jak to naplánovali organizátoři. Budou muset bojovat o skutečný život s něčím, co neviděli ani v nejtemnějších koutech internetu. Tváří v tvář smrtelnému nebezpečí číhajícímu v lese, objevují skutečné přátelství, lásku a oběti. Vyjdou z toho celí nebo v krvavých kouscích? (překlad: LIVINGDEAD) (dixx)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (167)

Davies182 

všechny recenze uživatele

Dneska v noci sem se už regulérně bál pokračovat na PC v Amnesii Rebirth, tak sem místo toho usedl k hororu televiznímu. Polskýmu. A je to pecka. Má to ksicht lepšího béčka z jů-es-ej, výbornej synth soundtrack (jako z magický plošinovky Oxenfree!), adekvátně nechutný masky ústředních bubáků, a navíc progresivní hrdinku, která by mohla z fleku suplovat za Alicii Vikander v dalším Tomb Raiderovi. No a pochopitelně tam nemůže chybět ani sexy scéna nahoře bez, to už dycky rovnou dávám hvězdičku navíc, když se tvůrci takhle vyznaj!! [Netflix] ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Ne že bych nějak předem předpojatě podceňoval polskou kinematografii, naopak, minimálně od doby, co jsme ještě za komoušů s klukama ze základky hltali Sexmisi. Nebo naposledy od masakrální Volyně. Ale určitě bych před projekcí netipoval, že dám plnotučnou pětku polské teenagerské vyvražďovačce. Naši severní bratranci si tímhle parádním majstrštykem vytřeli zadek s příbuznou produkcí hollywoodskou a těžce zabodovali, tohle byl přímočarý oddechový slasher podle mého gusta - neotřelé polské reálie, žánrově dokonalý scénář, skvělá kamera, uvěřitelní herci, parádní bolákovití mutanti, několik dobrých vedlejších postav (velitelka Iza, kněz, vidlák s luparou, policajt) - ve všech směrech lepší, než 90% obdobných zaoceánských fláků. Možná trochu škoda, že nedostalo prostor víc mládežníků coby obětí, dal bych si třeba líbit, kdyby oba zmutovaní bráchové vtrhli s mačetou a širočinou do tábora a... Ale třeba bude dvojka, tak uvidíme. V dobrém rozmaru odpouštím i obšlehnutý gag s rozhozenýma nohama a vyhřezlými střevy z Wrong Turn 2, takže nakonec ode mne jen jedna drobná výtka technického rázu: v práci máme podobný středně velký štěpkovač, jaký se mihne ve filmu, no a věřte mi, že lidská hlava by se do něho nevešla, leda by se prve třeba trochu nakřápla kalačem. Ani trup. Takže milému deviantnímu flanďákovi by se jím daly seštěpkovat maximálně údy. Ale to je jenom takový nepodstatný detail. ()

Reklama

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Asi takhle no, na Polsko dobrý, ale čekal jsem rozhodně víc. Postavy absolutně nezajímavé, zaujme maximálně ta blondýna co alespoň kozy ukáže, jinak slabota a ten tlustej Julek, to byla katastrofa, ani hrát neuměl mi přišlo. Klasická vyvražďovačka, kde bylo Gore lehce amatérské, občas mordy mimo záběr a navíc všechno už viděno jinde. Nejvíce povedené jsou masky těch prasečích, hnusných mutantů, za to velký plus. Hudba skvělá, celkem film utekl, ale že bych chtěl tenhle Horor vidět někdy znovu, se říct nedá, to si radši pustím i klidně nejhorší díl ze série Wrong Turn. (203. hodnocení, Full HD) ()

Asia_Power 

všechny recenze uživatele

Poláci mile překvapili a dokázali i rozesmát, protože scéna, kdy se zpoza tenkého stromku, objeví fujky ruka, s tím, že dotyčnej se schovává za stromem, to je v cajku. ALE když chvíli na to zjistíme, že dotyčnej majitel ruky má asi dva metry a 200 kg, tak by mě fakt zajímalo, jak se za ten stromek schoval. Chápu, že v polským lese nerostou sekvoje, ale kuuurva, mohli ho teda dát za strom, co má větší objem kmene než moje noha. Každopádně je to horor a ne dokument o kvantové fyzice a tak nad tím mávněme rukou a kochejme se tím, jak tam dvojice gigantických, znetvořených dvojčat masakruje co jim přijde do cesty. Že dvojčátka vypadaj jak z Wrong Tůrnu, to je celkem fakt a že minimálně jedna smrt vzdává této legendární sérii poctu, toho si nešlo nevšimnout. Herečky šukézní, gore pěkný a bráchové tradičně nesmrtelní. Největší obdiv ale zasluhuje ta jejich postel...Ta by, na pohled, s bídou unesla mojich 36 kg a oni na ní chrápou s celkovou vahou kolem půl tuny. Poláci asi nemaj nábytek z Ikey. Jinak blondýna krásně našla svou pravou lásku, která udeřila jak blesk z čistýho nebe a fráterník dostal pekelně přes píču. Nejvíc sem litovala Julka, bo jak se jmenoval. Takovej krásnej nerd už od pohledu, chtěl na MS ve hrách, kde se hrálo o půl mega, 900k followerů na YT a rodiče ho místo vidiny krásnýho zisku mrdnou na tábor, pro závislé na technologii. Tady smrdí závist, že si vydělal za měsíc víc než oni dva dohromady za deset let. Někdo mi takhle zkurvit nerdí sen, tak bych chytla takovýho berserkera, že bych nelitovala já, ale ty dvojčata, že mě v tom lese potkali. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Horor, kde sa proste nedá zľaknúť, pretože tam nie je nič strašidelné, ani poriadne ukázané, a gumová odrezaná hlava z figuríny fakt už neviem koho vystraší a o mutantovi, čo vyzerá jak Krang z Ninja korytnačiek ani nehovorím. Možno pár útržkových gore situácií bolo ok. A keďže je to produkcia Netflix, tak je napriek poľským reáliám jednoznačne prítomná gay postava, bez nej by to nešlo, a katolícky farár musí byť samozrejme tiež zápornou postavou, to je samozrejmosť. Chlapci boli slabí, herecky potešili len dve kobiety. Jedna preto, že nevie hrať, tak aspoň niečo ukázala. A tá druhá preto, že vie hrať, aj keď neukázala nič. Odpovede sa dajú ľahko vypátrať v deji. Ale aspoň som sa raz brutálne zasmial, keď tam tlustoprd tlčie na dvere a kričí: „Ty chuju garbaty!“ ()

Galerie (12)

Zajímavosti (8)

  • Název filmu se objeví až chvíli před závěrečnými titulky. (noelcoward73)

Reklama

Reklama