Reklama

Reklama

VOD (1)

Skupina teenagerů závislých na technologii se dostane do offline tábora. Společná turistika v lese bez přístupu k smartphonům však nekončí tak, jak to naplánovali organizátoři. Budou muset bojovat o skutečný život s něčím, co neviděli ani v nejtemnějších koutech internetu. Tváří v tvář smrtelnému nebezpečí číhajícímu v lese, objevují skutečné přátelství, lásku a oběti. Vyjdou z toho celí nebo v krvavých kouscích? (překlad: LIVINGDEAD) (dixx)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (167)

Davies182 

všechny recenze uživatele

Dneska v noci sem se už regulérně bál pokračovat na PC v Amnesii Rebirth, tak sem místo toho usedl k hororu televiznímu. Polskýmu. A je to pecka. Má to ksicht lepšího béčka z jů-es-ej, výbornej synth soundtrack (jako z magický plošinovky Oxenfree!), adekvátně nechutný masky ústředních bubáků, a navíc progresivní hrdinku, která by mohla z fleku suplovat za Alicii Vikander v dalším Tomb Raiderovi. No a pochopitelně tam nemůže chybět ani sexy scéna nahoře bez, to už dycky rovnou dávám hvězdičku navíc, když se tvůrci takhle vyznaj!! [Netflix] ()

Psychor odpad!

všechny recenze uživatele

Pokud by mi student na FAMU promítl snímek W lesie dziś nie zaśnie nikt během klauzurní projekce, tak ho bez milosti vyrazím. Jak může někdo točit horor bez pevného režijního záměru? Bartosz M. Kowalski vaří z vody a ještě v průběhu natáčení evidentně netuší, jakými prostředky hodlá diváka strašit. Kolem dvacáté minuty na nás kupříkladu vyrukuje se záběrem na tajuplný pařát, čímž se otevře a zároveň i uzavře celá duchařská linie snímku. Na scéně se místo toho objevují mutanti, kterým se z hrdla linou chrčivé zvuky o síle, jež by probudila i mrtvého, a přece se vždy dokážou ke své lidské kořisti připlížit tišeji než stín. Jakožto zdejší hororový expert jsem už dlouho neviděl snímek, který by podobným způsobem dehonestoval královský filmový žánr a urážel inteligenci publika, v důsledku čehož nemám jinou možnost, než snímku W lesie dziś nie zaśnie nikt udělit zasloužený odpad. ()

Reklama

ALIENka_ 

všechny recenze uživatele

Tenhle film má přes 50%? Cože? Tak tomu fakt nevěřím! To u něj všichni usnuli a na konci si řekli: "Nebylo to tak špatný.", nebo kde udělali soudruzi chybu? Tenhle film má totiž všechno. A tím vším myslím všechno špatný a klišoidní. Proboha, tady je každá scéna takový klišé, to se fakt nedá. Jako by režisér okopíroval každej slasher, co kdy existoval! Zaprvý - partička teenagerů. Vždycky jsou to teenageři. Nemůže to bejt aspoň jednou parta padesátníků do prdele? Tábor má bejt o detoxikaci od sítí a oni jim ani neprohledají batohy. Ok. Jinak parta je naprostá klasika - sexy holka (samozřejmě blondýna), co se vyspí s každým druhým. Pak je tady introvertní holka, co má za sebou rodinný trauma (jako jediná přežije, což je samozřejmě jasný už od začátku). Oplácenej nerd, kterej mluví o hororech, konspiračních teoriich atd. a dá se dohromady s introvertkou. Svalnatej chlápek, co umře jako první. A gay, kterýho chce znásilnit místní kněz. Hlavní záporáci jsou mutanti, který asi posednuli mimozemšťani, nebo nevím. Jo a taky nesmí chybět klasickej flashback prozářenej světlem, kdy se auto vybourá. Kdo si sakra dělá selfíčka v autě za jízdy, proboha! A jak se tý holce podařilo vylítnout tak daleko a při tom vypadat, jako by přišla z gala večera?? No jedeme dál. Mutanty nikdo neslyší i přesto, že mají tak tunu a chrčí jako traktor. Parta se furt rozděluje a vrací se nazpátek místo toho, aby utekli. A vedoucí tábora nemají telefony?? Ani vysílačky?? To jako vážně?? Co kdyby se jim něco stalo? Zákaz mobilu se na vedoucí nevztahuje ne? Jstli jo, tak je to pěkně na hovno pravidlo! A taky nesmí chybět divný domorodci z bouchačkou. Na konci se hlavní hrdinka rozhodne, že místo útěku se pomstí. Ježíši Kriste, tenhle film.. A policajt nezmůže vůbec nic, protože je úplně hluchej. Bratři to samozřejmě přežijou. A zapomněla jsem zmínit, že klasicky chodí pomalejc než hlemýždi a tahají za sebou sekery.. Hodnocení: V jednu chvíli jsem si i myslela, že je to parodie, ale ono ne, tvůrci to mysleli naprosto vážně! A on je i sequel?? Oh dear god.../10 ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Musím uznať, že aj keď to bol taký klišé námet, niečo v štýle Pach krvi, no nebolo to vôbec zlé. Väčšina filmu po obsahovej stránke síce slabšia, ale milo prekvapili aspoň hororové prvky, teda niekedy. A koniec bol ako z hixplo hororovej knihy. Poučenie? Pozor na závislosť na hrách :). Lepší priemer. 65/100 ()

Gorehound 

všechny recenze uživatele

Určite jeden z tých sympatickejších pokusov o vzdanie pocty prevažne 80s slasherom. Nemá to debilnú pointu, gore v pohode, a hlavne sa to snaží naozaj byť slasherom. Trochu mi vadili killers, až s takým rozprávkovým výzorom, a na staré slashery to nemá, ale snaha a um, pekné prostredie a zaujímavý poľský kolorit, tu určite sú. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (8)

  • Film měl být uveden do polských kin 13. března 2020, což vycházelo na pátek. Kvůli epidemii koronaviru však byla premiéra odložena a následně se konala na Netflixu. (Delock)
  • Název filmu se objeví až chvíli před závěrečnými titulky. (noelcoward73)

Reklama

Reklama