Reklama

Reklama

VOD (1)

Skupina teenagerů závislých na technologii se dostane do offline tábora. Společná turistika v lese bez přístupu k smartphonům však nekončí tak, jak to naplánovali organizátoři. Budou muset bojovat o skutečný život s něčím, co neviděli ani v nejtemnějších koutech internetu. Tváří v tvář smrtelnému nebezpečí číhajícímu v lese, objevují skutečné přátelství, lásku a oběti. Vyjdou z toho celí nebo v krvavých kouscích? (překlad: LIVINGDEAD) (dixx)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (167)

misterz 

všechny recenze uživatele

Musím uznať, že aj keď to bol taký klišé námet, niečo v štýle Pach krvi, no nebolo to vôbec zlé. Väčšina filmu po obsahovej stránke síce slabšia, ale milo prekvapili aspoň hororové prvky, teda niekedy. A koniec bol ako z hixplo hororovej knihy. Poučenie? Pozor na závislosť na hrách :). Lepší priemer. 65/100 ()

Radko 

všechny recenze uživatele

Trochu adrenalínu nikomu nezaškodí. Alebo chvála života v meste. Mladí muži a ženy: nechoďte do lesov. Ani za nič sa nedajte presvedčiť na dobrodružstvo v prírode! V rovinatých rozľahlých poľských lesoch žijú zmutovaní vraždiaci magori! Okrem nich len sfanatizovane násilnícky kňaz, paranoidný strelec, neschopný poliš a ožralskí neonacisti. Čo je vo výsledku jednorazovo vcelku zábavná kombinácia. ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Další ze série on-line přenosů s uživatelem Enšpígl, kde jsem film vybíral já a záměrnějsem volil, abych kolegu, souputníka, nezklamal. Volba padla na vyvražďovačku a navíc ještě z polských reálií. A musím se teda přiznat, že Poláci zde převedli hodně solidní žánrovku. Chvílemi to vypadalo jako vzorový Hollywood. Málo přemýšlení, hodně akce, k tomu polské tvářičky, nějaká ta useklá hlava. Co víc potřebujete k radosti, že? ()

Omnibus 

všechny recenze uživatele

"Tahá kňoura za packy... HUPS! A letí za klacky." Bardzo dobre! Bezcharakterní klér nikoli v mercedesu, ale ve štěpkovači, gay nikoli stigmatizovaný ale omylem střelený a opilecký nacionalismus na té pravé cestě,  čili té, kde leží obr Puchýř. (© Gilmour93, parafrázováno :-). Pobyt v přírodě jsem si užil, i díky pro věc zapálenému vedoucímu: "Adrenaliiin!"  Strava na táboře byla chutná a vyvážená, neb "čarodějnice snídala malé holčičky a večeřela chlapečky." A díky čupr dávačce (jejími vlastními slovy "blbá, vhodná jen pro šukání") jsem dokonce přišel na břehu jezera o panictví, nedbaje hororového pravidla, že sex je rozsudek smrti! Zaujalo i kropení mobilů svěcenou vodou, pěkně po katolicku: "Ježíši, sešli anděly, ať zaženou zhoubné vlivy civilizace do hlubin pekelných!"  Já dodávám: Bože můj, ať místo do mobilů radši čumí holkám na prdelky! A obezřetně do křoví, samozřejmě... Jo jo, nejdrsnější odvykačka od sítí ("Máš holku?" "Občas. Na netu.") je ta polská, se zmutovanými obřími vidláky, pokrytými mokvajícími puchýři a funícími závislákům za zadkem. ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Asi takhle no, na Polsko dobrý, ale čekal jsem rozhodně víc. Postavy absolutně nezajímavé, zaujme maximálně ta blondýna co alespoň kozy ukáže, jinak slabota a ten tlustej Julek, to byla katastrofa, ani hrát neuměl mi přišlo. Klasická vyvražďovačka, kde bylo Gore lehce amatérské, občas mordy mimo záběr a navíc všechno už viděno jinde. Nejvíce povedené jsou masky těch prasečích, hnusných mutantů, za to velký plus. Hudba skvělá, celkem film utekl, ale že bych chtěl tenhle Horor vidět někdy znovu, se říct nedá, to si radši pustím i klidně nejhorší díl ze série Wrong Turn. (203. hodnocení, Full HD) ()

Galerie (12)

Zajímavosti (8)

  • Název filmu se objeví až chvíli před závěrečnými titulky. (noelcoward73)
  • Film měl být uveden do polských kin 13. března 2020, což vycházelo na pátek. Kvůli epidemii koronaviru však byla premiéra odložena a následně se konala na Netflixu. (Delock)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno