Reklama

Reklama

VOD (1)

Skupina teenagerů závislých na technologii se dostane do offline tábora. Společná turistika v lese bez přístupu k smartphonům však nekončí tak, jak to naplánovali organizátoři. Budou muset bojovat o skutečný život s něčím, co neviděli ani v nejtemnějších koutech internetu. Tváří v tvář smrtelnému nebezpečí číhajícímu v lese, objevují skutečné přátelství, lásku a oběti. Vyjdou z toho celí nebo v krvavých kouscích? (překlad: LIVINGDEAD) (dixx)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (167)

dubinak 

všechny recenze uživatele

Skvělá polská variace na takový vtipnější a promyšlenější Pach krve. Poláci prostě umí prodat a propojit svůj kvalitní smysl pro humor i s hororem a dát vznik zajímavému žánrovému mixu se skvělým námětem. Postavy byly charakteristické a přispívaly příjemnému zážitku. Gore bylo taky na evropské poměry víc než uspokojivé. Na druhou stranu je tenhle film docela dost šílený, ale je to tak skvěle natočený, že jsem schopná tomu odpustit leccos.Co bysme tady v Česku za takové kousky dali. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Musím uznať, že aj keď to bol taký klišé námet, niečo v štýle Pach krvi, no nebolo to vôbec zlé. Väčšina filmu po obsahovej stránke síce slabšia, ale milo prekvapili aspoň hororové prvky, teda niekedy. A koniec bol ako z hixplo hororovej knihy. Poučenie? Pozor na závislosť na hrách :). Lepší priemer. 65/100 ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Další ze série on-line přenosů s uživatelem Enšpígl, kde jsem film vybíral já a záměrnějsem volil, abych kolegu, souputníka, nezklamal. Volba padla na vyvražďovačku a navíc ještě z polských reálií. A musím se teda přiznat, že Poláci zde převedli hodně solidní žánrovku. Chvílemi to vypadalo jako vzorový Hollywood. Málo přemýšlení, hodně akce, k tomu polské tvářičky, nějaká ta useklá hlava. Co víc potřebujete k radosti, že? ()

Asia_Power 

všechny recenze uživatele

Poláci mile překvapili a dokázali i rozesmát, protože scéna, kdy se zpoza tenkého stromku, objeví fujky ruka, s tím, že dotyčnej se schovává za stromem, to je v cajku. ALE když chvíli na to zjistíme, že dotyčnej majitel ruky má asi dva metry a 200 kg, tak by mě fakt zajímalo, jak se za ten stromek schoval. Chápu, že v polským lese nerostou sekvoje, ale kuuurva, mohli ho teda dát za strom, co má větší objem kmene než moje noha. Každopádně je to horor a ne dokument o kvantové fyzice a tak nad tím mávněme rukou a kochejme se tím, jak tam dvojice gigantických, znetvořených dvojčat masakruje co jim přijde do cesty. Že dvojčátka vypadaj jak z Wrong Tůrnu, to je celkem fakt a že minimálně jedna smrt vzdává této legendární sérii poctu, toho si nešlo nevšimnout. Herečky šukézní, gore pěkný a bráchové tradičně nesmrtelní. Největší obdiv ale zasluhuje ta jejich postel...Ta by, na pohled, s bídou unesla mojich 36 kg a oni na ní chrápou s celkovou vahou kolem půl tuny. Poláci asi nemaj nábytek z Ikey. Jinak blondýna krásně našla svou pravou lásku, která udeřila jak blesk z čistýho nebe a fráterník dostal pekelně přes píču. Nejvíc sem litovala Julka, bo jak se jmenoval. Takovej krásnej nerd už od pohledu, chtěl na MS ve hrách, kde se hrálo o půl mega, 900k followerů na YT a rodiče ho místo vidiny krásnýho zisku mrdnou na tábor, pro závislé na technologii. Tady smrdí závist, že si vydělal za měsíc víc než oni dva dohromady za deset let. Někdo mi takhle zkurvit nerdí sen, tak bych chytla takovýho berserkera, že bych nelitovala já, ale ty dvojčata, že mě v tom lese potkali. ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Jsem fascinován s jakým sebevědomím Poláci dokážou udělal žánrovku, která působí velmi dobře, odsejpá, člověk se nenudí a velmi se baví. Opravdu, když mě malarkey oznámil, že bude vybírat společný on-line z Netflixu vyděsil jsem se, ale dopadlo to tentokrát dobře a na to jaký malarkey v poslední době vybírá filmy, vlastně super dobře. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (8)

  • Film měl být uveden do polských kin 13. března 2020, což vycházelo na pátek. Kvůli epidemii koronaviru však byla premiéra odložena a následně se konala na Netflixu. (Delock)
  • Film byl natočen za 23 dní. (Delock)

Reklama

Reklama