Reklama

Reklama

VOD (1)

Chamtivost farmaceutické firmy ho připravila o životní lásku. Jeho dcera je teď bez matky a on marně čeká na spravedlnost. Prozatím. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (132)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Film so šokujúcim odhalením, ktoré ale nikoho nešokovalo, šok sa udial maximálne v režisérovej fantázii. Zároveň film, ktorý potvrdzuje novodobý trend prezentovania silných žien a dievčat, ktoré majú síce 17 rokov a možno aj 17 kíl, ale bez problémov zmlátia nabúchaných svalnáčov a zabijú sebalepšie ozbrojených gangsterov. To je tak cool feministické. Kedysi sme obdivovali jemnosť a nevinnosť skutočných dám, dnes obdivujeme karate Seagalov s vagínou pohŕdajúcich mužmi. Jeden prínos by som ale vo filme videl. Poukazuje sa tu na nenažranosť farma firiem. Aké trefné, veď sa to najviac ukazuje práve dnes, že páni z fajzra. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

mám rád tyhle wannabe devadesátkové filmy,ale ne vždycky se to povede a Sweet Girl je zářný příklad.Tempo kolísavé,akce sterilní a twist ke konci je sice překvapivý,nicméně ne moc funkční a z většiny věcí před ním dělá lehčí WTF?.Nehledě na to,že pak už mi bylo úplně jedno jak to dopadne.Přesně jeden z těch "meh" filmů...40% ()

Reklama

verbal odpad!

všechny recenze uživatele

Na to, že devadesát procent vlastní produkce Netflusu tvoří místo oduševnělých chytrých filmů slaboduché přitroublé pičoviny, jsem si sice už jakž takž zvykl, nicméně i tak mě ty pícniny pro hovada pokaždé urazí a přinutí mě hloubat, je-li ta parodie na scénáristu blízkým příbuzným některého z vrcholových nenažerů, nebo jen solidně kouří čuráky. Povedlo se to i tomuto sqostu, filmově teoretickou vědou jednoznačně odborně definovaném jako „bezradná patetická plagiátorská lobotomie“, jehož ten tolik nečekaný, vymakaný a fickaný zvrat pro milovníky okusování nehtů u strhujících filmů se nakonec ukázal jako od cca třicáté minuty očekávaný, zcela idiotský a inteligenci urážející zvratek pro milovníky okusování pryžových hadic u seriálů Prímy Hnooj. Momouš sice není žádný adept na Hamleta, ovšem poměrně charizmatický sympaťák, tudíž se dost divím, do jaké hnědé díry směřuje po Onanovi, Drogovém khalu a Aquagejovi svou kariéru. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Film ako stvorený pre zotretie kritikou. Aj publikom. Ale môže potešiť fanúšikov The Fugitive, pretože si skrátka na svoj obľúbený film viackrát spomenú. Len škoda, že sa neskákalo z priehrady. Farmaceutická firma a večierok, ukradnuté autá prenasledované helikoptérou, bitka v metre. Len v trochu inom poradí ako v o tri triedy lepšom, spomínanom filme. Ale prečo nie, Sweet Girl rýchlo ubieha, svojou blbosťou dokáže pobaviť a twist možno prekvapí tých, čo nevideli ešte žiaden triler s twistom. Čiže tento film by mohol skvele fungovať v deväťdesiatkách, dnes slušne funguje ako guilty pleasure, čo sa dá brať istým spôsobom ako odporúčanie. ()

ER 

všechny recenze uživatele

Ouvej. Když se ve filmu objevují takové scény, kdy v metru se odehrává bitka o život a z perónu náhle zmizí všichni lidé a když bitka skončí (půl vagónu je zdemolovaná), tak vlak odjíždí jakoby nic. Nebo 17 letá dívka téměř uškrtí v kravatě 80kg chlapa, tak si říkám, má to Momoa zapotřebí? Nevadí mi béčkovost, která tady "trčí" ze všech stran, ale do očí bijící stupidita už ano. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (6)

  • V závěru filmu Rachel (Isabela Merced) jede, pro USA klasicky, žlutým taxíkem i přesto, že Pittsburgh nemá vozy taxislužby právě ve žluté barvě. (gavosh)

Reklama

Reklama