Reklama

Reklama

Don't Tell a Soul

Trailer

Obsahy(1)

Mladistvé bratry Matta (Fionn Whitehead) a Joeyho (Jack Dylan Grazer), kteří se vloupali a kradli v cizím domě, přímo po loupeži s penězi v ruce načape policista Hamby (Rainn Wilson). Když se za nimi okamžitě rozběhne, tak po chvíli spadne v lese do jakési zapomenuté studny. Matt a Joey mu logicky nechtějí pomoci, protože nechtějí, aby se kdokoli dozvěděl o jejich pokusu o loupež bankovek, které měli v úmyslu dát jejich nemocné matce. Mezi bratry během několika dalších hodin budou panovat neshody a hádky, jestli policistu zachrání, anebo ho tam nechat umřít. (ČSFD)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (42)

Corpsegrinder 

všechny recenze uživatele

Slibnej námět je po pár minutách zničen tupým nelogickým chováním všech zúčastněných a bohužel se to až do konce už nezlepší. Přehrává zde skoro každej a zejména komiksově zlej brácha tomu podráží nohy dokonale. Závěrečná třetina už naprosto nesmyslná hloupost. Při sledování jsem si vzpomněl na Super Dark Times což byl film co z podobnýho námětu vytěžil mnohem víc. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Sympatický komorní Indie Thriller. Příběh se zaměřuje na dva mladé bratry, kteří jdou spáchat krádež a ukrást 10 tisíc dolarů, ovšem při tom je nachytá securiťák a při útěku spadne do 10 metrové studny, kde uvízne. Krádež je jedna věc, nechat někoho umřít je druhá. Na druhou stranu pomůžete někomu, kdo Vás poté okamžitě nahlásí? Zrodila se zde poměrně nepříjemná situace, na kterou se překvapivě dobře dívá. Hodně dobrý je jeden nečekaný zvrat, ten se opravdu povedl a vlastně musím pochválit i finále, kde příjde další twist within twist. Není to moc napínavé a rozhodně né akční ani brutální, ale film si vystačí i s dobrými herci a nečekanými zvraty, které film tahají do lepšího nadprůměru. Příběh****, Akce>Ne, Humor>Ne, Násilí*, Zábavnost***, Hudba***, Vizuál***, Atmosféra***, Napětí**.6/10. ()

Reklama

Lacike 

všechny recenze uživatele

Coenovka so skazenými chamtivými postavami a šťastným koncom. Východzia situácia je zaujímavá, ale postavy sú otrasné. Jednak nesympatické a zároveň sa správajú neprirodzene až nezmyselne. Tá dráma, ktorá má vychádzať z chovania postáv tu vôbec nefunguje. Po pár minútach som si prial, aby všetci zdochli a film sa čo najskôr skončil. 4/10. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Dva kluci vykradou dům staré babky všechno jde v klidu až na na cestě nazpět jich někdo načapá a začne jich honit mají , ale štěstí a spadne do jámy . Zatímco ten mladší (sráč co si nechá od každého rozkazovat) je hodný a chce ho zachránit ten starší (nameděný kokůtek, kterého by zmlátila snad i ta matka) na něho dlabe a chce ho nechat umřít tak celý film řeší zda ho nechat žít nebo nechat umřít a ještě se to i zkomplikuje. 60 procent ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Námetovo nesmierne lákavá záležitosť. Vnútorná polemika zodpovedať v sebe otázku: “Byť či nebyť?” - vždy dostatočne zaujme. 80 minútová stopáž je veľké plus, pričom sa hneď od úvodu prechádza k jadru problému, čo diváka taktiež poteší. Žiadne omáčky okolo, akcia vyvolá reakciu, a následne je to len samý názorový či fyzický súboj dvoch bratov s odlišným uhlom pohľadu na riešenie nastolenej situácie. Mal som veľké obavy z nádychu “reality”, ktorá celkom slušne dokáže dokurvyť akúkoľvek myšlienku či príbehový zámer. No a presne toto sa tu neprestajne deje od “párty u susedov”. Všetko vybudované sa rúca, pričom nie len obaja protagonisti akoby získali patent na kokockosť v rozhodovaní. Neskutočne ma vytáčajú snímky, ktoré sa všemožným spôsobom snažia pôsobiť seriózne, pritom vo výsledku pôsobia ako reklama na primitivizmus. Presne takéto pocity vo mne film vyvolal a bol by ich aj kompletne zachoval, keby scenárista neprekvapil jedným solídnym twistom, ktorý čiastočne zacelil moje rany na duši. Na jeden krát sa to dá akceptovať, no netreba pritom príliš premýšľať .. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (1)

  • Natáčelo se v Louisville (Kentucky, USA). (BMW12)

Reklama

Reklama