Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Abbie, zklamaná svými předchozými známostmi, se zaptlete se svým homosexoálním přítelem. A jelikož její biologické hodiny tikají, nezbývá jí než udělat příští správnou věc... (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (67)

Lencha 

všechny recenze uživatele

Myslím, že tohle nebylo vůbec špatný. Téma zajímavý...filmy o homosexuálech moc nemusím (nemám nic proti homosexuálům, ale nemusím s nima prostě prožívat jejich vztahy na plátně), ale tady byl ten pohled na homosexualitu v kombinaci s láskou k synovi. Ano, i když se pak zjistí, že vlastně není biologickým otcem, tak to nic nemění na tom, že je OTCEM toho malýho klučiny. Madonna se zhostila téhle role podle mě dobře (viděla jsem ji v jiných filmech a tam nestála za nic), Rupert jak jinak než výbornej, Benjamin mi přišel ve filmu jako hodně vedlejší postava a Michael Vartan - můj oblíbenec, i když tady si skoro ani neškrtl, takže jeho nemá ani cenu hodnotit :-) Takže já dávám lepší 3 hvězdy ;-) ()

Riddick77 

všechny recenze uživatele

V tomhle filmu na sebe působí dvě rozličné síly a stejně tak v mém hodnocení. První je báječný Rupert Everett, který celý film drží a naštěstí téměř nesleze z obrazovky. Naopak Madonna, která je pro mě spíš tanečnicí a striptérkou, sem vůbec nepasuje, opravdu, opravdu hraje špatně.Dějově film nijak nevybočuje z hollywoodského průměru. Nakonec tedy převážil aspoň malinko dojem z báječného Ruperta Everetta a tak tedy 5/10. A Benjamina Bratta teda taky nemusím... ()

Reklama

petaspur 

všechny recenze uživatele

Abbie chce od života víc, než život se zábavným homosexuálem Robertem, který ji, v rámci precizně provedeného utěšování z rozchodu, přivedl do stavu zvaného JINÝ. Tento snímek má ambice v oblasti kombinace humoru se závažnými tématy, ale svým nevyváženým provedením postupně selhává na všech frontách. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Je s podivem, že člověk, který natočí Maratónce nebo Půlnočního kovboje, na sklonku kariéry kývne na podobný projekt. Na rozchod není pokaždé vhodná flaška, zvlášť když slzy utírá kamarád, který je navrch gay. Z tohohle bude totiž svérázné rodičovství. Nedozvíme se nic o liberálním pojetí rodiny, nezjistíme nic o tom, zda a jak homosexuál touží po tom být rodičem, navíc se ani nedojmeme, ani nás tvůrci prakticky nerozesmějí. Scénář kličkuje, nic rozebere pořádně. Ve výsledku místy zmatené, celkově zbytečné. A to Rupert Everett ještě leccos zachránil. ()

Patw 

všechny recenze uživatele

Film to není špatný, námět je v pořádku, ale chvilkama film nudí. Ovšem i pobaví. Osobně nevím co je na tom filmu špatné, viděl jsem i horší, a na Příští správnou věc se podívám klidně znovu a rád. Je to prostě pohodový film, pro nenáročného diváka. Osobně jsem vůbec nepochopil že za to Madonna získala Zlatou Mailnu za nejhorší herečku. Viděl jsm horší herecké výkony. ()

Galerie (32)

Zajímavosti (9)

  • Madonna k filmu nazpívala píseň Time Stood Still. Režisér ji potom přemluvil k nazpívání cover verze songu American Pie. I přes to hudbu songu Time Stood Still můžeme ve filmu slyšet. (Patw)
  • Madonna získala získaa v roce 2000 za svůj výkon Zlatou malinu pro nejhoršího herečku. (Terva)

Reklama

Reklama