Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Adam Price žije pro rodinu. Spletitá síť tajností ho ale přinutí, aby začal zoufale pátrat po pravdě o lidech, kteří mu jsou nejbližší. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (85)

Cervenak 

všechny recenze uživatele

Nie, nie je to thriller, ktorý by sa snažil byť realistický a uveriteľný v štýle "toto sa naozaj mohlo stať!". Nemohlo, pretože je to spletenina mnohých kriminálnych podzápletok, ktoré sa šialene vŕšia jedna na druhú, cez rôzne náhody sa vzájomne ovplyvňujú a prichádzajú so zvratmi skoro až v štýle znamínka velikosti mexického dolaru. Ale ak pristúpite na tú žánrovú hru, tak je to scenáristická lahôdka a klobúk dole pred tvorcami (či skôr pred Harlanom Cobenom, autorom predlohy). Niečo tak domotané, a pritom stále dokonale prehľadné a ani na minútu nestrácajúce tempo a divákovu pozornosť, sa len tak nevidí. A čo ma prekvapilo najviac, Armitage tam dobre hrá. Ale že fakt dobre, až si poviete, ako presvedčivo to dáva. Čo je fajn, lebo v Hobitovi bol podľa mňa úplne najhorší z celého ansámblu a ani inde ma zatiaľ nepresvedčil. ()

jedna_vrana 

všechny recenze uživatele

Krimipríbeh je napínavý a nudiť sa nebudete. Príbeh ako z Twin Peaks, keďže postupne budete upodozrievať všetkých a záver vás pravdepodobne prekvapí. Vyčítam mu však veľké množstvo logických chýb pri vyšetrovaní. DC Ross je len figúrka, hrajúca sa na detektíva a jeho „hlášky“ sú mimo, aj keď sa časom posunie vpred. DC Katz (Paul Kaye) by mal v budúcnosti dostať úlohu v nejakom dobrom horore. Dokonalý život je len ilúzia. ()

Reklama

Pajky3 

všechny recenze uživatele

The Stranger přišel zničehonic a rozhodně zabodoval. Mám rád britské minisérie a tahle plní všechno, co jsem od ní očekával. Takže vůbec nepřekvapí, že je povedeně obsazená a má náboj od začátku až do konce. Několik proplétajících záhad je natolik zajímavých, že dokáží pořádně vtáhnout a vy jen čekáte, co se bude dít dál. Některé zvraty jsou překvapivé, některé o něco méně, ale daří se to hlavní - udržet diváka v napětí. Já jsem byl spokojenej i s koncem, kterému by možná slušelo o trochu lepší dotažení. Jen jsem nepochopil, proč je český název Cizinec, když postava nazvaná "The Stranger" je žena. ()

BarryLyndon 

všechny recenze uživatele

Od tohoto jsem čekal asi nejméně a dostal jsem toho nejvíc. Armitage je podle mne strašně slaboučký herec, nezvládl roli Thorina a nikdy mu herectví nevěřím, i ve Strike Back byl hrozně cringe, ale....... Tady si to docela dával! Čekal jsem od toho natahovačku ohledně nevěry hlavní postavy a tajemné ženy co ho vydírá, což jsem myslím jednou viděl ve filmové verzi s Glenn Close, tohle z trailerů působilo podobně. Ale bylo to uplně jiné a hrozně zábavné, opravdu jsem se tu těšil na každý další twist. Bavila mne snad každá vedlejší postava, bylo to správně zamotané. Hlavního viníka jsem sice odhadl předčasně, ale i tak to bylo příjemně vypointované. Velmi překvapila OBrienová z Panství Downton a skvělá byla i příští Rudá Sonya.  Koukám, že na csfd to z místních ohodnotil jenom duro a okkac, velká chyba! 8,5/10 ()

Charlie84 

všechny recenze uživatele

Tak pro změnu britský Netflix. Když v polovině posledního dílu prohlásí čerstvě objevený hlavní záporák po dvacetiosmi pointách (ne, nepočítal jsem je), že teď to teprve začne být komplikované, nervózně jsem si poposedl. Ono dát každé postavě minipříběh s minipointou, které dohromady vytvoří maxipointu, je docela dobrý způsob, jak udržet divákovu pozornost, ale někdy je příliš prostě příliš. Zvláště, když za vším stojí sexi lesbičky s hackerskou kobkou lásky, ze které to všechno řídí. Cizinec (cizinka?) zabaví, ale na víc nemá. Asi je to tak v pořádku, ale těch seriálů, které se dělají čistě pro zábavu, je v poslední době více než zdrávo. Značně to pozvedává zfetovaný tlouštík se svým lamím přítelem, leč Britský Netflix je stále Netflix. Bohužel. ()

Galerie (61)

Zajímavosti (6)

  • Paul Kaye hrá policajta Patricka Katza. Použil priezvisko svojej skutočnej manželky - Orly Katz. (Arsenal83)
  • Úvodná ústredná pieseň je „Monster“, ktorú napísala a hrá írska skupina Walking on Cars. (Arsenal83)

Reklama

Reklama