Reklama

Reklama

VOD (1)

Agentka CIA Mase Brownová (Jessica Chastain) je na smrtící misi. Přísně utajovaná zbraň se dostala do rukou nepovolaných žoldáků, a tak vymyslí plán. Spojí své síly s mezinárodní konkurencí! První je německá agentka - drsňačka Marie (Diane Kruger), další je bývalá  spojenkyně MI6 a špičková počítačová specialistka Khadihjah (Lupita Nyong'o) a do třetice je to zkušená kolumbijská psycholožka Graciela (Penèlope Cruz). Tyto ženy se navzájem moc nemusí, ale v zájmu důležité mise je nutné, aby spolupracovaly. Musí být o krok napřed před tajemnou ženou Li Mi Sheng (Bingbing Fan), která sleduje každý jejich pohyb. (JOJ Cinema)

(více)

Videa (7)

Trailer 1

Recenze (130)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Jak originální asi bude spy film, jehož druhá scéna začíná popiskem: CIA Headquarters, Langley, Virginia? Femini klika po tři sta padesáté páté v této pětiletce zavírá dveře před zlou mocichtivou bílou maskulinitou produkující toxické výpary. Dopředu víte, kdo předstírá zájem kvůli svým cílům, kdo předstírá smrt ze stejných důvodů a kdo předstírá, že se nedusí soustem, které si jako režisér ukousnul. Jediná překvapivá věc je, jak Penélope Cruz vysála mládí z Jasona Flemynga.. Tržby v kinech spravedlivě rozhodly, že tato Liščí pětka bude mít šmytec.. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Je tam množstvo klišé, kto je kto odhadnete hneď na začiatku, aj jednotlivé zvraty, ale... prednedávnom tu bol podobný a oveľa viac vyhajpovaný Grey Man a ten sklamal na celej čiare. 355 je omnoho zábavnejšia jednohubka, kde by som sa nebránil ani pokračovaniu. Máme tu 5 cool báb naprieč rasami a farbou vlasou a spolu im to super ladí. Straty skutočne bolia a vedomie, že sa nedá veriť žiadnej inštitúcii, i keď pôsobí v demokratickej krajine, je skôr fakt aktuálneho sveta, než fikčný výmysel scenáristov. 70% a hore zaokrúhľujem najmä vďaka tomu, že o tomto filme akoby nikto nepočul. ()

Reklama

petikacka 

všechny recenze uživatele

Já teda rozhodně nehraju za feminismus ve filmu ani na genderovou vyváženost, ale toto se fuckt povedlo. To jak všichni ti všiváčtí parchanti dostali přes hubu od holek potažmo matky, bylo naprosto okouzlující. Akčňák se vším všady a navíc samé pěkné baby, to se pořád ještě jen tak nevidí. Super oddechovka i když to bylo vlastně úpa obráceně a možná právě proto! Za mě 85% ()

Qitek 

všechny recenze uživatele

Dvě. Spíš jedna, ale zase jsou horší filmy za jedna, tak z toho důvodu dvě. Jinak jedna. Ale nedokoukal jsem to za půlku, tak proto taky dvě. Kdyby to začalo být třeba o něco míň nudný a já o tom nevěděl, tak pro jistotu ty dvě. Ale na to herecký obsazení a údajnej rozpočet by si to zasloužilo jednu. Ale dán dvě. Tak jo. ()

silentname 

všechny recenze uživatele

Istá časť zo mňa by chcela dať "The 355" lepší rating, no vo výsledku to neurobím. Tento film je zlý. A nehanbím sa to povedať. Universal Pictures toto správne odsunulo na január, nakoľko to je presne mesiac, kedy sa takéto filmy v amerických kinách vysielajú. Ja som síce mal náladu na niečo ľahšie, no toto ide už do ťažkého podpriemeru. Pozitívne poviem, že herečky sú celkom okey. No postavy by som povedal, že jediné, ktoré mi prišli zaujímavé boli Lin a Dij. Ostatné sú absolútne nevyužité. Je tu jedna skvelá scénka, kde príde do tuhého, no nakoľko ide o ťažký spoiler, nebudem hovoriť. Poviem len to, že všetky oči spočinú na troch monitoroch. Tá scénka mala istú dramatickú hodnotu. Okrem toho miestami to vyzerá celkom elegantne... najmä počas aukcie. Čo sa ale týka ostatného, toto nie je film, ktorý môžem odporúčať. Napísané je to hrozne, natočené je to otrasne (tá roztrasená kamera je príšerná), viete predvídať dokopy úplne všetko čo sa stane. Koľkokrát som hovoril, že ak neuvidíme niekoho zomrieť, je tu veľmi veľká záruka toho, že ho uvidíme neskôr vo filme? Okrem toho to robí presne tie isté chyby ako "Charlie´s Angels". A hoci tento film nie je až tak hrozný, tak cítiť tam tie problémy rovnako. Okrem toho je treba povedať, že finále absolútne nedáva žiadny zmysel. Nemyslím ten akčný vrchol filmu. No myslím to, čo nastane keď uvidíme nápis "Two Months Later"... absolútna tragédia. Okrem toho máme setup na pokračovanie... čo dúfam, že nebude. Sorry, ale toto nie. Hodnotenie: D+ ()

Galerie (181)

Zajímavosti (11)

  • Bingbing Fan byla podezřelá z daňových úniků v Číně, kvůli čemuž mohla natáčet scény do filmu až od 9. dubna 2019. (lyukassza)

Reklama

Reklama